Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، مهرداد جوادی امروز و همزمان با سومین روز از هفته گردشگری در آئین بهره‌برداری از سیزدهمین اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان کوهرنگ گفت: این اقامتگاه بوم‌‌گردی در زمینی به وسعت دو هزار متر مربع و با چهار سوئیت به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: برای احداث اقامتگاه بوم‌گردی ملک‌آباد شهرستان کوهرنگ چهار میلیارد و 740 میلیون ریال هزینه شده که از این مبلغ سه میلیارد و 40 میلیون ریال از محل تسهیلات بانکی و بقیه از محل آورده شخصی متقاضی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این اقامتگاه بوم‌گردی زمینه اشتغال مستقیم چهار نفر در شهرستان کوهرنگ فراهم شد.

جوادی با بیان اینکه هم‌اکنون ۴۹ واحد فعال اقامتگاه بوم‌گردی با سرمایه‌گذاری ۷۷ میلیارد و ۸۶۸ میلیون ریال در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد، اضافه کرد: از این میزان ۲۸ میلیارد و ۴۳۲ میلیون ریال تسهیلات بانکی و بقیه از محل آورده متقاضیان بخش خصوصی تأمین و هزینه و زمینه اشتغال مستقیم ۱۱۷ نفر فراهم شده است.

وی توضیح داد: به منظور ارتقای کمی و کیفی اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان، استانداردسازی واحدها، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مدیران و کارکنان واحدها، حضور مدیران این حوزه در نمایشگاه‌های صنعت گردشگری به‌منظور معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، روند تسهیل در گرفتن استحکام بنا، توسعه کمپ‌های عشایری، معرفی به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات و یارانه تسهیلات در دستور کار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قرار دارد.

توجه به ظرفیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیاز این روزهای استان در حوزه گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: استراحت و اسکان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی یکی از ظرفیت‌های مورد توجه این روزهای استان در حوزه گردشگری محلی است.

وی با بیان اینکه بوم‌گردی‌ها اقامتگاه‌هایی هستند که در محیط‌های طبیعی و بومی با رعایت اصول پایداری زیست‌محیطی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و سازگار با معماری بومی، بافت تاریخی و سیمای طبیعی منطقه احیا و یا بهره‌برداری می‌شود، گفت: در این اقامتگاه‌ها تعامل بیشتر با جوامع محلی و توجه به تنوع اقلیم و طبیعت زمینه حضور گردشگران را برای تجربه زندگی در محیط طبیعی و بومی فراهم می‌کند.

جوادی افزود: بوم‌گردی‌ها براساس محیط جغرافیایی و حساسیت‌های محیطی در چهار گروه کلبه‌ها، خانه‌های سنتی روستایی و شهری، کمپ‌های عشایری و اکولاژها دسته‌بندی می‌شود.

وی اضافه کرد: کم‌هزینه بودن اجرای طرح، کسب درآمد بالا، اشتغال‌زایی ارزان و حمایت دولت از این طرح‌ها از مزیت‌های نسبی راه‌اندازی و فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی است.

انتهای پیام/68024/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری اقامتگاه های بوم گردی اقامتگاه بوم گردی شهرستان کوهرنگ بهره برداری میلیون ریال اقامتگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در اهواز فعال است گفت: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای دوره جدید مدیریت شهری در اهواز تلاش شد تا سهم بخش عمرانی در بودجه شهرداری اهواز افزایش پیدا کند در حالی که در گذشته بیش از ۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری می‌شد.

وی افزود: این فرآیند و سهم عمرانی در بودجه شهرداری در هر سال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، به نحوی که در سال جاری سهم پروژه‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰ هزار میلیاردی شهرداری اهواز به بیشترین میزان طی سال‌های گذشته رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه حمل‌ونقل، عمران و محیط زیست فعال است با این حال با توجه به ابلاغ بودجه سال جاری انتظار می‌رود این میزان بیشتر شود.

محمودی تاکید کرد: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

کد خبر 750039

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • افتتاح موزه عبرت در شیروان + فیلم
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد