Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس انرژی های تجدید پذیر شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان گفت: در چهار سال اخیر فقط یک درصد ادارات سیستان و بلوچستان مصوبه تامین 20 درصد برق ارگان های دولتی از انرژی های تجدید پذیر را اجرایی کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، تامین قسمتی از برق ادارات از انرژی های تجدیدپذیر در سال 1395 و از سوی هیئت وزیران تصویب شد، بر اساس این مصوبه قانونی دستگاه‌ ها مکلف بودند تا سال ۱۳۹۷ به میزان ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از محل تجدیدپذیرها تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این مصوبه، «تصویـب نامـه هیـئت وزیـران بـه شـماره ۷۸۲۵۰/ ت ۵۱۹۰۴ هــ در جلســه مــورخ ۹۵/۰۶/۲۵ با اســتناد به اصــل 138 قانــون اساســی جمهــوری اســلامی ایــران، وزارتخانــه‌هــا، موسسـات، شـرکت‌هـای دولتـی و نهادهـای عمومـی غیـر دولتـی، بانـک‌هـا، شـهرداری‌هـا و … بر اسـاس فهرسـتی کـه وزارت نیـرو تعییـن و اعـلام کرده اســت موظف هستند طــی دو ســال حداقــل ۲۰ درصــد از بــرق مصرفــی سـاختمان‌هـای خـود را از انـرژی هـای تجدیـد پذیـر تامیـن کنند.»

این مصوبه اگرچه همان سال به ارگان های مذکور ابلاغ شد، اما گویا به دست فراموشی سپرده شده است، زیرا آمارها نشان می دهد تنها تعداد انگشت شماری از نهادهای ذکر شده اقدامات لازم در این زمینه را انجام داده اند.

از 432 اداره سیستان و بلوچستان فقط 4 مورد این مصوبه را اجرا کردند

سعید خسرویان، کارشناس انرژی های تجدید پذیر شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: در سیستان و بلوچستان تنها، استانداری، شهرک صنعتی، جهاد کشاورزی و اخیرا بانک ملی  این مصوبه را اجرایی کرده اند.

وی ادامه داد: این مصوبه در تاریخ 31 شهریور ماه 95 در هیات وزیران تصویب شد و بازه زمانی در آن مشخص نشد، اما قرار بود اگر ادارات و نهادهای مربوطه این کار را انجام ندهند مشمول جریمه به نرخ آزاد شوند.

کارشناس انرژی های تجدید پذیر شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای اعمال جریمه ها، دفتر وزیر نیرو باید به ما اعلام کند که جریمه این ادارات چگونه محاسبه شود که تا این لحظه چیزی در این زمینه به ما ابلاغ نشده است.

خسرویان بیان کرد: مجموع ادارات در سیستان و بلوچستان 432 مورد است که از این تعداد فقط چهار مورد این مصوبه را اجرا کردند که حدود یک درصد را شامل می شود و باقی ادارات استانی در این زمینه اقدام خاصی انجام ندادند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انرژی های تجدید پذیر سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق حمل و نقل جاده ای کالا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: این میزان جابجایی کالا توسط ۲۹۶ هزار و ۹۸۶ سفر ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان و در قالب ۸۴ شرکت حمل و نقل زیر نظر این اداره کل انجام شد.
مبارکی افزود: از این میزان جابجایی کالا، سه میلیون و ۶۰ هزار و ۵۴ تن کالا درون استانی و ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۲۸۶ تن کالا، برون استانی بوده است.
وی ادامه داد: عمده کالاهای حمل شده در این مدت گندم، کلینکر، فرآورده های نفتی، ذرت و برنج است.

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است