Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آستانه روز جهانی ناشنوا، اظهار کرد: برخی از مشکلات ناشنوایان ریشه‌ای و پایه‌ای است که باید حل شوند، اگر تغییرات و مشکلات مالی در زندگی معلولان وجود دارد، در زندگی تمام افراد این تغییرات ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتمداری گفت: محدودیت ناشنوایی یک محدودیت پنهان است که محاسن و مشکلاتی دارد و حسن آن این است که افراد ناشنوا بدون هیچ مشکلی در کنار دیگران زندگی می‌کنند و مشکل آن است که دیگران متوجه معلولیت آن‌ها نمی‌شوند و درکی از مشکلشان ندارند.

وی با اشاره به اینکه ۹۹ هزار نفر از خانواده ناشنوایان مشمول دریافت مستمری هستند، افزود: هرچند این مستمری‌ها کافی نیست، اما روند افزایش مستمری‌ها قابل ملاحظه‌ بوده است که برای اولین قانون افراد دارای معلولیت در این دولت منابع حداقلی را دریافت کرد، اما امیدواریم در بودجه عمومی ارقام بیشتری به کار گرفته شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: ناشنوایان مشکلات متعددی دارند که شامل مشکلات مربوط به کار، درس، ترجمه صدا و سیما، بیمه، وام، نیازمندی‌ها مانند سمعک و ... می‌شود. امیدواریم صدا و سیما و دانشگاه‌های تربیت کننده مترجم زبان اشاره بتوانند به یک مفهوم برسند تا این مشکلات حل شوند.

شریعتمداری ادامه داد: امیدواریم دانشگاه صدا و سیما بتواند خدمات بیشتری را ارائه کند، امروز در این جلسه به طور مستقیم مشکل زبان اشاره را با رئیس رسانه ملی در میان گذاشتیم تا کمیته‌ای متشکل از وزارت رفاه، بهزیستی، جامعه ناشنوایان و صدا و سیما برای استفاده حداکثری از ظرفیت برنامه‌های صدا و سیما تشکیل شود و در ادامه این جسله حل مشکل ترجمه و استاندارد کردن زبان اشاره برای ناشنوایان در صدا و سیما در دستور کار قرار گرفت تا با همکاری انجمن‌ها این مشکل حل شود.

وی با بیان اینکه استاندارد کردن مترجم ناشنوایان و زیرنویس کردن برنامه‌ها کار‌هایی از جمله کارهایی است که می‌توان در کوتاه مدت به آن پرداخت، ادامه داد: مسئله دیگر که باید به صورت ریشه‌ای به آن نگاه کرد ایجاد شرایط مشاوره ژنتیک رایگان برای افراد دارای معلولیت است. امروز ۲ هزار نفر شناسایی شدند تا در ماه‌های اول زندگی به آن‌ها کمک کنیم و مشکل شنوایی را برای آن‌ها حل کنیم، امیدواریم برای سال ۹۹ همین طور پیش رویم و موتور رشد ناشنوایی را خاموش کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: انجام آزمایش ژنتیک را برای ۹۳ درصد موالید زنده پوشش دادیم و باید به ۱۰۰ درصد برسد و نگذاریم این زمان طلایی از دست برود. برخی از خدمات درمانی و توانبخشی را باید در پوشش بیمه قرار دهیم، با بیمه سلامت مذاکراتی انجام شده است تا گفتار درمانی تحت پوشش بیمه شود که اکنون این موضوع در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با تأمین منابع این اقدام صورت گیرد. این وعده را می‌دهیم که گفتار درمانی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیز قرار گیرد و باید هماهنگی‌ها با شورای عالی بیمه انجام شود تا تأمین اجتماعی نیز این کار را انجام دهد.

وی گفت: ۲۳ درصد معافیت حق بیمه کارفرمایان نیز در دستور کار است و در سال ۹۸، برای ۱۸ میلیون نفر از معلولان این کار انجام شده است. امیدواریم بتوانیم بخش بیشتری از جامعه معلولان را تحت پوشش قرار دهیم. با معاونت روابط کار وزارت کار مذاکره خواهیم کرد تا برای آگاهی بخشی بیشتر در خصوص رعایت حق بیمه ۲۳ درصدی به جامعه کارفرمایی کشور اقداماتی را انجام دهند.

شریعتمداری تصریح کرد: کمک هزینه خرید جهیزیه برای معلولان از یک میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان رسیده است، هر چند که این رقم کافی نیست و امیدواریم بتوانیم با کمک خیرین این رقم را افزایش دهیم. امروز اگر هر کارفرما تا سقف ۴۰ نفر از معلولان را در کارگاه خود به کار گیرد، می‌تواند از تسهیلات ۲ میلیارد تومانی بهره‌مند شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: مهم‌ترین خواسته من این است که همه نهاد‌ها هیچ تصمیمی بدون حضور نماینده جامعه معلولان نگیرند و هر تصمیمی که بدون حضور نمایندگان جامعه معلولان گرفته شود، ابطال خواهد شد و هیچ دستورالعمل و بخشنامه‌ای نباید صادر شود. همچنین از رئیس سازمان بهزیستی کشور می‌خواهم که به فرزندان دارای پدر و مادر ناشنوا توجه ویژه‌ای داشته باشند و در این زمینه باید بهزیستی هم به لحاظ آسیب شناسی و ارائه راهکار اقداماتی را انجام دهد.

وی ادامه داد: به معاونت رفاه و سازمان تأمین اجتماعی دستور می‌دهم به مشکلات بیمه و بازنشستگی کارگران ناشنوا رسیدگی کنند. ما برای رفع مشکل آن‌ها اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. بازنشستگی زود هنگام برای ناشنوایان را توصیه نمی‌کنم تا زمانی که می‌توانند باید کار کنند، چراکه کار نشاط آور است.

شریعتمداری خاطر نشان کرد: در هر مرکزی باید یک مترجم آشنا به زبان اشاره باشد، این خواسته به حقی است. باید در سال ۹۹ کلاس‌های آموزشی لازم برای افراد علاقمند به زبان اشاره که در ادارات بهزیستی مشغول هستند برگزار شود تا با زبان اشاره آشنا شوند. اینکه بهزیستی توانایی شنیدن صدای ناشنوایان را نداشته باشد غیرممکن است و باید تا سال آینده این مشکل حل شود، هر چند ممکن است ما آن زمان دیگر نباشیم، اما امیدواریم این مسأله تا سال آینده حل شود.

بیشتر بخوانید

زبان اشاره ایرانی به رسمیت شناخته می‌شود/ انجام آزمایش‌ ژنتیک رایگان برای خانواده‌های دارای دو معلول

حوه دهک بندی مددجویان بهزیستی/ تأکید بر مناسب سازی زندان‌ برای زندانیان معلول

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان بهزیستی کشور وزارت کار معلولان ناشنوایی کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون زبان اشاره صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان