Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: در انتخابات شورا‌ها همه احزاب و گروه‌ها از هم اکنون مشغول فعالیت هستند، برخی‌ها نیز که هوس ریاست جمهوری دارند دنبال این هستند که در انتخابات، شورا‌ها را ابزار ریاست‌جمهوری خود کنند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی که در اجلاس دبیران استان‌های این حزب سخن می‌گفت، با اشاره به اهداف تشکل متبوعش در سپهر سیاسی، اظهارداشت: در نظام جمهوری اسلامی نیز آنچه که از دست ما به عنوان یک حزب برمی‌آمده انجام داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، تصریح کرد: حزب موتلفه حزبی دولتی نیست، حزبی منزوی هم نیست، بلکه حزبی است که در درون نظام انجام‌وظیفه می‌کند.
وی تأکید کرد: باید با نگاه صحیح آنچه که واقعیت است را بشناسیم و به آن عمل کنیم.
بادامچیان با بیان اینکه مؤتلفه اسلامی فرزند زمان خویش است، گفت: مؤتلفه اسیر گذشته نیست و نمی‌تواند باشد و همواره در اندیشه شناخت زمان، شرایط، وظایف و تکالیف است که این وظیفه هر حزب اسلامی است.
بادامچیان گفت: حزبی که از گنجینه گذشته خود بهره نگیرد و از حال غافل بماند منزوی و محدود به سوابق می‌شود.
وی افزود: حزبی که آینده‌نگر و آینده‌ساز نباشد هم دستخوش رویداد‌ها و حوادث جاری می‌شود.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: حزبی که هویت، موقعیت، امکانات و موانع را واقعگرایانه نداند و فراتر یا فروتر از توان خویش به میدان بیاید، آسیب می‌بیند.
بادامچیان در بخش دیگری از سخنان خود در این اجلاس به به برنامه‌های حزب مؤتلفه اسلامی در انتخابات ۱۴۰۰، اشاره کرد و گفت: مهمترین مسئله فعلی حزب موتلفه اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ است که قرار است در گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شود؛ بنابراین به همان اندازه که گام دوم مهم و سرنوشت ساز است مسئله انتخابات این دوره نیز مهم و سرنوشت ساز است.
وی گفت: برای انجام یک وظیفه مطلوب، به یک تحول نیاز است که این تحول در رهنمود چهاردهم خرداد سال جاری از سوی مقام معظم رهبری تبیین و بیان شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: باید همه ظرفیت‌ها از احزاب گرفته تا نهادها، دستگاه‌ها و افراد در این زمینه به کار گرفته شوند.
بادامچیان افزود: بنابراین موتلفه اسلامی نیز بر اساس واقع گرایی با تحلیل درست و سعی بر تصمیم جمعی برای اقدام یکپارچه، برنامه خاص خودش را دارد.
وی همچنین به برنامه‌های حزب موتلفه اسلامی در انتخابات شورا‌ها اشاره کرد و با تاکید بر حضور جدی موتلفه اسلامی در انتخابات‌های پیش رو گفت: سیاست موتلفه در انتخابات شورا‌های پیش رو، ائتلاف استانی با مسئولیت دبیر استان حزب موتلفه اسلامی در هر استان است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: در انتخابات شورا‌ها همه احزاب و گروه‌ها از هم اکنون مشغول فعالیت هستند، برخی‌ها نیز که هوس ریاست جمهوری دارند دنبال این هستند که در انتخابات، شورا‌ها را ابزار ریاست‌جمهوری خود کنند.
بادامچیان درباره انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: در انتخابات ریاست جمهوری بر اساس سیاست گذاری شورای مرکزی حزب اقدام مستقل و حضور جدی خواهیم داشت؛ لیکن در مورد این اقدام با همه تشکل‌ها و گروه‌ها تعامل و ارتباط برقرار خواهیم کرد و کوشش می‌کنیم که با اقدام جمعی و جامع و مورد پذیرش همه نیرو‌های انقلاب عمل کنیم.
وی ادامه داد: تصمیم به تغییر باید بر اساس واقع گرایی، تصمیم جمعی و اقدام یکپارچه باشد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، تصریح کرد: درباره مسائل مربوط به انتخابات در شورای مرکزی، معاونت سیاسی و معاونت مطالعات و برنامه ریزی حزب موتلفه اسلامی بحث‌های جدی طولانی داشتیم و شورای مرکزی حزب، تصمیم نهایی خود را برای چگونگی حضور در انتخابات تصویب کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی انتخابات شورا ها ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست