Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست خبری آنلاین «رمز ارزها و اقتصاد ایران، فرصت‌ها و چالش‌ها»، ضمن تحلیل وضعیت صنعت رمز ارزها در جهان و ایران، از محصولات و دستاوردهای یک گروه علمی و پژوهشی ایرانی با نام «آورکلاک» رونمایی شد.


این نشست خبری که در روز سه‌شنبه 8 مهرماه 1399 و در محل استودیو وی‌کست واقع در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد، ضمن بررسی وضعیت صنعت رمز ارزها در جهان و آینده‌ی آن به عنوان انقلاب بعدی فناوری در دنیا و ایران، از محصولات نرم‌افزاری و دستاوردهای گروه علمی پژوهشی آورکلاک نیز رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد قاسمی بنیان‌گذار گروه آورکلاک و کارشناس حوزه رمز ارز و امنیت سایبری، در این نشست رمز ارزها را بستر مناسبی برای رشد و توسعه‌ی اقتصادی کشور معرفی کرد و افزود: «زمینه‌های سرمایه‌گذاری کلان در این حوزه در ایران فراهم است و کارکردهای صنعت رمزارز را نباید محدود به حوزه استخراج و ماینینگ دانست. وی گفت: در واقع بستر توسعه خدمات و محصولات نرم‌افزاری در دنیای بلاک چین و رمز ارز و ارائه محصولاتی در بازار بین‌المللی، بالاترین ارزش افزوده را برای کشور به همراه داشته و جوانان متخصص ایرانی زیادی در این زمینه در حال فعالیت و رشد در سایه‌ی فرصت‌های فراهم شده در کشور هستند»
علیرضا جلالیان کارشناس و تحلیل‌گر ارشد دیگر حوزه‌ی رمزارز و از کارشناسان مرکز نوآوری پارادایس هاب، در زمینه‌ی بازار رمز ارزها در دنیا و ایران گفت: «دیگر امروز رمز ارز، یک فناوری نوظهور کوچک و در حال ارزیابی اولیه نیست، بلکه یک حقیقت پذیرفته شده در سراسر جهان است که حجم بازار 200 میلیارد دلاری در سال آن که به سرعت در حال رشد است، نشان از یک واقعیت جدید اقتصادی در دنیا دارد که نمی‌توان از کنار آن گذشت.»
وی در زمینه‌ی فرصت‌ها و چالش‌های آن افزود: «عدم کنترل دولت‌ها، شفافیت کامل تراکنش‌ها، تشکیل اقتصاد و واحد پولی موازی، کاهش ارزش ارزهای رایج جهانی همچون دلار، استفاده از رمزارزها در معاملات غیرقانونی، تسهیل تجارت، امنیت در نگهداری و تراکنش‌های مرتبط، سرقت رمزارزها و گم شدن آنها، از جمله تهدیدها و فرصت‌های صنعت رو به رشد رمز ارزها در بازار امروز جهانی و ایران است.»
بهمن حبیبی، فعال دیگر حوزه بلاک چین و از بنیانگذاران سایت بیتستان نیز با اشاره به بازار ایران و فرصت‌های آن در این زمینه گفت: «پس از قطعی اینترنت کشور در آبان گذشته، 10 درصد از تراکنش‌های جهانی حوزه‌ی رمزارزها در جهان کاسته شد که با احتساب و تخمین معاملاتی که در بازارهای آنلاین ثبت نمی‌شوند، این روند نشان از بازار روزانه 40 تا 100 میلیون دلاری رمزارزها در ایران دارد. پس با بازار بزرگی در کشور و افراد زیادی که در این حوزه فعال هستند طرف هستیم که دیگر نمی‌توان آن را نادیده گرفت.»
در ادامه‌ی این برنامه، بهزاد قاسمی، ضمن معرفی تیم علمی پژوهشی آورکلاک و تاریخچه‌ی آن، از سه دستاورد این تیم در حوزه‌ی امنیت سایبری و رمز ارز خبر داد. وی تیم آورکلاک (Overclock) را با سابقه‌ی ده ساله در زمینه‌ی امنیت سایبری و رمز ارز و متشکل از 50 نفر از نخبگان دانشگاه‌های مختلف با تجربه‌ی کار با مشاوران بین‌المللی معرفی و افزود: «تیم آورکلاک از سال 88 آغاز به کار کرد که در ادامه با حضور خانم‌های آزاده و شادی منشی‌زاده هسته‌ی اصلی آن شکل گرفت. وی گفت: پس از ارزیابی چالش‌های مختلف حوزه‌ی امنیبت سایبری و رمز ارز، همچون مفقودی رمز ارزها یا سرقت آنها که 5 درصد از بازار بزرگ رمزارزها را تشکیل می‌دهد، موفق به عرضه‌ی استاندارد جدیدی در زمینه‌ی امنیت تراکنش‌های رمزارز و نگهداری آن شدیم. سپس برای اولین بار در جهان موفق به عرضه‌ی نرم‌افزاری به صورت کاملا رایگان به نام «سایبون» Cybon  شدیم که مستقل از بستر اجرا یا cross-platform فعالیت می‌کند و امنیت نگهداری و تعاملات با استفاده از رمزارزها را تضمین می‌کند.»
وی از عرضه‌ی عمومی یک توکن اختصاصی برای تامین منابع سایبون به نام «اوکو» (OCCO) نیز خبر داد که قرار است با استفاده از آن زنجیره‌ی استاندارد، نرم‌افزار و سکه‌ی اختصاصی کامل شده و با توجه به مستندات و برنامه‌های تهیه شده، پیش‌بینی می‌شود به عنوان یک توکن موفق، بتواند رایگان بودن استفاده از نرم‌افزار سایبون را تضمین کند. وی همچنین از فعالان این حوزه دعوت کرد تا با بررسی و همکاری در توسعه مستندات و White-Paper، به توسعه‌ی یک اکوسیستم فناورانه در حوزه‌ی رمز ارز در ایران و کسب جایگاه در سطح جهانی با توسعه‌ی محصولات ایرانی کمک کنند.
رونمایی از کتاب بهداشت سایبری، نوشته‌ی خانم شادی منشی‌زاده و با همراهی بهزاد قاسمی، از دیگر اتفاقات این رویداد بود که با امضای پوستر یادگاری این رونمایی همراه بود.
در انتهای این نشست که به صورت آنلاین و در استودیو ویکست برگزار شد، حضار و کارشناسان پاسخگوی سوالات خبرنگاران از رسانه‌های خبری مختلف کشور بودند. 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارزها در جهان رمز ارزها زمینه ی تراکنش ها رمز ارز صنعت رمز فرصت ها حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، گفت: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقای حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، نودویکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست استاندار یزد برگزار شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ از نظر اقدامات اتاق بازرگانی در مقایسه با سال‌های قبل از آن سال مطلوبی بود، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از هر نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گره‌ای از حوزه صنعت، معدن و تجارت به واسطه تصویب و پیگیری مصوبات در سطح ملی، باز شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور مدیران ملی، تاکید کرد.

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقا حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

فاطمی در ادامه عنوان کرد: در راستای بررسی مسائل حوزه صنعت از نزدیک، نشست‌های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل صنایع برگزار شود.

وی از «ارتقای سطح آموزش‌ها» به عنوان یکی از وجوه برجسته اتاق بازرگانی استان یزد در سال ۱۴۰۲ نام برد و افزود: مجموعه این اقدامات شایسته تقدیر بوده و باید تقویت شود.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استفاده از ظرفیت‌های هیئت‌های تجاری و سفرای دیگر کشورها به منظور بهره‌ گیری از قراردادهای بین‌المللی در دستور کار قرار گیرد.

فاطمی خاطرنشان کرد: کارآفرینان و بخش خصوصی توانمند استان با محوریت اتاق بازرگانی زمینه‌های مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد به منظور تحقق شعار سال را دنبال کنند.

کد خبر 747326

دیگر خبرها

  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز ترین محصولات خودرویی جهان در چین (+گزارش تصویری)
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روزترین محصولات خودرویی جان در چین (+گزارش تصویری)
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند