Web Analytics Made Easy - Statcounter

خامه یار از تکمیل و مرمت مسجد حضرت رقیه(س) روستای سعدآباد تا ایام فاطمیه خبرداد و گفت: تا کنون با کمک خیرین، بخش عمده ای مصالح مورد نیاز آماده شده و اهالی روستا نیز کمک شایانی برای تکمیل این مسجد کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمد خامه یار» در مراسم کلنگ زنی و ادامه ساخت مسجد حضرت رقیه(س) روستای سعد آباد قم که عصر امروز(سه شنبه 8مهر) در جنب همین مسجد برگزار شد، با اشاره به غربت برخی روستاهای استان قم در نداشتن مسجد و دیگر امکانات رفاهی افزود: روستایی حدود یک کیلومتری این جا که برای استان مرکزی است از وضعیت به مراتب بهتری برخوردار است و سال ها دارای مسجد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد اقامه نماز استان قم افزود: مردم این جا این جا  حتی آب کافی برای کشاورزی ندارند در حالی که در گذشته وضعیت بهتری داشته و الان نیز جوان های این جا پای کار هستند و اعلام کرده اند که اگر مصالح باشد، حاضرند در ساخت و مرمت و تکمیل این مسجد کمک کنند.

 

وی در ادامه عنوان کرد: از فردا همین آقای گل افروزکه مسؤولیت اجرایی کار را در ساخت مسجد حضرت زهرا(س) روستای شریف آباد، بر عهده داشت در کنار آقای عطار از اهالی مورد اعتماد این روستا کار را شروع می‌کنند؛ پیمان کار مشخص شده سنگ کف گرفته شده و مصالح نیز آماده است تا کار شروع شود.

 

خامه یار با اشاره به کمک بیش از 110 میلیون تومانی دو نفر از خیرین استان قم برای ادامه ساخت این مسجد، خاطرنشان ساخت: برخی از مصالح نیز توسط خیرین استان تهیه شده و در هر حال مانعی برای ادامه کار وجود ندارد جز این که هنوز برای تهیه مصالح نیازمند کمک و مساعدت همه دوستان هستیم.

 

وی با اشاره به این که این مسجد به نام حضرت رقیه(س) نام گذاری شده و اهالی این روستا افراد معتقدی هستند، ابراز داشت: این طور نبوده که چون اهالی این روستا مسجد نداشته اند، عزاداری هم نداشته باشند بلکه با حضور در شهر یا در خانه های خودشان بزم عزای امام حسین(ع) را برپا می‌کنند.

 

رئیس ستاد اقامه نماز استان قم بیان داشت: اهالی این روستا درخواستشان این بوده که مسجدی داشته باشند، دنبال بودند که چه زمانی شروع می کنیم تا کمک کنند به همین دلیل قصد داریم کار را از فردا شروع کنیم و این قول را بدهیم تا در ایام فاطمیه در این مسجد مراسم عزاداری برگزار کنیم و تا هوا سرد نشده کارگران را پای کار بیاوریم.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد سازی ستاد اقامه نماز حضرت رقیه س مسجد حضرت استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، شاهدان عینی گفتند: نیروهای بزرگی از ارتش اشغالگر به منطقه شرقی نابلس هجوم بردند تا از ورود شهرک نشینان به آرامگاه یوسف (ع) محافظت کنند.

آنها تاکید کردند که درگیری بین ده‌ها شهروند و ارتش رخ داد که در آن ارتش از گلوله‌های واقعی و بمب‌های گازی استفاده کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر به تعدادی از محله‌های شرقی نابلس نیز یورش بردند و قبل از عقب نشینی، خانه‌ها را تفتیش کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: ارتش اشغالگر به اردوگاه بلاطه در شهر نابلس یورش برد و خانه‌ای را محاصره کرد.

منابع محلی از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در درگیری‌های مسلحانه پس از هجوم به این شهر خبر دادند.

«آرامگاه حضرت یوسف (ع)» در ضلع شرقی نابلس واقع است که تحت کنترل فلسطینیان است و شهرک نشینان ادعا می‌کنند که از زمان اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷، این مکان مقدس برای آنها است.

همچنین از سوی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات خود در ورودی مسجد الاقصی و شهر قدیمی قدس اشغالی، ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را در بامداد روز جمعه محدود کردند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر از ورود ده‌ها جوان بیت المقدس و فلسطینی‌هایی از داخل اراضی اشغال شده در سال ۱۹۴۸ برای اقامه نماز صبح به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

هزاران نمازگزار با وجود محدودیت‌های صهیونیست‌ها توانستند خود را به مسجد الاقصی برسانند و در نمازخانه‌ها و صحن‌های آن نماز صبح را بخوانند و تا نماز جمعه در آنجا بمانند.

ده‌ها مرد و زن تبعیدی مستقر در مسجدالاقصی، علی‌رغم تهدیدها و محدودیت‌های اشغالگران، نماز صبح را در مجاورت مسجد الاقصی و در خیابان‌های شهر قدیمی در نزدیک‌ترین نقطه‌ای که می‌توانستند به جا آوردند.

همزمان با جشن موسوم به «پسح عبری» در چهارمین روز متوالی، نیروهای اشغالگر همچنان شهر اشغالی قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر به شدت در شهر قدیمی قدس مستقر شده‌اند و ادعا می‌کنند که جشن‌های شهرک نشینانی را که در روزهای گذشته یورش‌های تحریک آمیز انجام داده‌اند، تامین می‌کنند.

روز پنج شنبه بیش از ۱۶۷۹ شهرک نشین تحت حفاظت شدید امنیتی نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی هجوم بردند و در آنجا مراسم تلمودی برگزار کردند و نیروهای اشغالگر از حضور ساکنان و نمازگزاران در محل جلوگیری کردند.

دیگر خبرها

  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز