Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران و از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس در ویژه برنامه گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس که به همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا برگزار شد، گفت: جنگ تحمیلی در شرایطی آغاز شد که تازه انقلاب شده بود و کشور درگیر مشکلاتی بود، در این شرایط دیدیم و در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ ما در مقابل حمله زمینی و هوایی و دریایی رژیم بعثی قرار گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن زمان سپاه نهاد نوپا و تازه تاسیسی بود، در چنین شرایطی هجمه ناجوانمردانه دشمن علیه ما آغاز شد. دشمن بخشی از مرزهای ما را اشغال کرد. اینجا بود که امام راحل فرمودند: « بیگانه‌ای آمده، سنگی زده و شیشه ای شکسته است» و اینگونه بود که هیمنه دشمن را فروریخت.

*  بنی‌صدر حاضر به وحدت نیروهای مسلح و دفاع از مرزهای کشور نشد!

رئیس ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس اضافه کرد: فرمان امام این شد که  هرکس می تواند در مقابل پیشروی دشمن بایستد به جبهه برود و با وجود اینکه شرایط ما برای آغاز دفاع مقدس چندان مهیا نبوده با این فرمان نورانی با سرعت نیرو‌های مسلح تجمیع شدند.

سردار فضلی تصریح کرد: همه نیروها با هم تجمیع شدند و همه ظرفیت ها در خدمت انقلاب اسلامی قرار گرفت. بنی صدر به دلایلی حاضر به وحدت نیروهای مسلح و دفاع از مرزهای کشور نشد و اعتقادی به ترکیب نیروهای مردمی، سپاه با ارتش نداشت و از دادن اسلحه و مهمات به ما خوددداری می کرد.

جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه خاطرنشان کرد: بنی صدر 4-5 عملیات را فرماندهی کرد و چون نیت او خالص نبود با شکست مواجه شد و بعد از آن هم با منافقین از کشور گریخت و تا امروز علیه کشور و مردم توطئه می کنند.

* هویت تاریخی مردم ایران با دفاع مقدس گره خورده است

وی در ادامه با اشاره تدبیر امام (ره) گفت: هنر امام (ره) این بود که ظرفیت همه مردم در خدمت دفاع مقدس قرار گرفت. این هنر امام (ره) بود که از همه ظرفیت های مردمی استفاده کرد و مردم هم با تمام توان در دفاع مقدس مشارکت کردند و سهیم بودند.

 جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در پاسخ به این سوال که چرا باید دفاع مقدس را بازخوانی کنیم، افزود: هویت تاریخی مردم ایران با دفاع مقدس گره خورده است، این بازخوانی نیاز است تا آنهایی که در دوران دفاع مقدس حضور نداشته اند با فرهنگ این دوران آشنا شوند.

* مشکلات اقتصادی ناشی از پیاده‌نشدن فرهنگ دفاع مقدس در این حوزه است

وی با بیان اینکه فرهنگ دفاع مقدس می تواند از مشکلات گره گشایی کند، اظهار داشت: اگر در عرصه اقتصادی با مشکل مواجه هستیم برای این است که در آن فرهنگ دفاع مقدس پیاده نشده است. اگر فرهنگ دفاع مقدس در اقتصاد پیاده شود حتما مشکلات اقتصادی را پشت سر خواهیم گذاشت.

وی با اشاره به پیروزهای جبهه مقاومت تاکید کرد: سردار سلیمانی فرهنگ دفاع مقدس را در جبهه مقاومت ساری و جاری کرد و برای همین بود که شاهد موفقیت و پیروزی جبهه مقاومت بودیم.

سردار فضلی با اشاره به نقش اردوهای راهیان نور در انتقال فرهنگ دفاع مقدس گفت: قبل از شیوع کرونا سالانه تعداد زیادی از علاقمندان در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق جنگی سفر می کردند و امیدواریم هر چه زودتر ویروس کرونا از بین برود تا زودتر شاهد برگزاری اردوهای راهیان نور باشیم.

رئیس ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنانش گفت: صدام به بهانه قرداد الجزایر به کشور ما حمله کرد و شرایطی را فراهم کرد که عملیات های نظامی خودش را با حمایت غربی ها و برخی کشورهای دیگر آغاز کند. عراق در ابتدای جنگ 15 لشکر داشت و در ادامه به 60 لشکر رسید که این بدون حمایت کشورهای دیگر ممکن نبود.

* جنگ علیه ما با هدف ساقط شدن نظام اسلامی شروع شد

سردار فضلی تصریح کرد: جنگ با هدف ساقط شدن نظام اسلامی علیه ما شروع شد، ساقط کردن نظام ما آرمان آمریکایی ها بود و برای همین جنگ با این هدف علیه ایران آغاز شد ولی در این توطئه ناکام ماندند که البته این دشمنی و توطئه ها تا به امروز هم ادامه دارد.

وی ادامه داد: البته امروز هیمنه آمریکا ریخته است، روزی با اراده اینها شاید حاکمیت هایی سقوط می کرد ولی امروز ما نقطه قوت آنها را به نقطه ضعف تبدیل کردیم و هیچ رزمنده ای امروز ابایی از قدرت مستکبران ندارد. توطئه های مستکبران علیه ما تا کنون ناکام مانده و در آینده هم نیز به کمک خدا ناکام خواهد ماند.

سردار فضلی با اشاره به اقدامات جنایتکارانه منافقین گفت: در کشور ما 17 هزار نفر توسط منافیق به شهادت رسیدند و آقای بنی صدر هم از اینها حمایت می کرد.

وی ادامه  داد: فتنه در دوران جنگ هم بود، الان که دیگر بیش از 40 سال از انقلاب گذشته است، آن زمان بنی صدر می خواست از رفتن یک گردان به آبادان جلوگیری کند و کارهایی می کرد که وحدت بین نیروهای مسلح ایجاد نشود. برای همین مسائل است بازسازی و پرداختن به دفاع مقدس اهمیت ویژه ای دارد.

* بنی صدر از وحدت سپاه، بسیج و ارتش به شدت نگران بود

سردار فضلی با بیان اینکه وحدت نیرو‌های مسلح، دوران دفاع مقدس در میدان عمل کاملا مشهود و در عرصه‌های مختلف گره گشا بود، گفت: بنی صدر از وحدت سپاه و بسیج و ارتش به شدت نگران بود و به دلایل مختلف از این وحدت جلوگیری می کرد و نکته دوم اینکه بنی صدر اعتقادی به نیروهای مردمی نداشت و نیروهای مردمی را تضعیف می کرد و اگر دوستان ارتشی هم به ما کمکی می کردند خارج از دستور بنی صدر بود. 

* ما جنگ و مقابله با دشمن را در جنگ آموختیم

جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه گفت: ما جنگ و مقابله با دشمن را در جنگ آموختیم و این بهترین میدان عمل برای ما بود. اعتماد امام به جوانان نکته مهمی است که اینجا باید به آن توجه کنیم. البته امروز شرایط تفاوت کرده و نیروهای ما بهترین آموزش ها را می بینند.

وی تصریح کرد: اینکه دشمن نتوانست به اهدافش برسد برای اینکه این ارتش جوان و لشکر مردمی و بسیجی و سپاهی ناشناخته بود. با وحدتی که میان گروه های مردمی، بسیج، سپاه و ارتش صورت گرفت توانستیم به موفقیت برسیم. 

ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج اصناف و بازاریان اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا چهلمین سالگرد دفاع مقدس سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران بنی صدر سپاه رژیم بعثی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه فرهنگ دفاع مقدس دفاع مقدس سردار فضلی بنی صدر علیه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی