Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@10:50:44 GMT

بازگشت 1800 نخبه به ایران طی 3 سال گذشته

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۹۶۷۰

بازگشت 1800 نخبه به ایران طی 3 سال گذشته

ستاری با اشاره به اینکه در سه سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ نفر از نخبگان ایرانی از دیگر دانشگاه‌های جهان به ایران بازگشتند، گفت: این افراد در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول فعالیت هستند.

معاون رئیس جمهور گفت: ۴۱ شرکت دانش‌بنیان روی تابلوی بورس حضور دارند.

به گزارش قدس آنلاین؛ سورنا ستاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا اقدامات بزرگی در کشور انجام شده است، اظهار کرد: با وجود اینکه شرکت‌هایی با قابلیت ساخت ماسک، کیت و داروهای موثر در حوزه کرونا در کشور وجود نداشت اما پس از شیوع این بیماری به همت بسیاری از شرکت‌ها این تجهیزات تهیه و حتی در سطح بین‌الملل عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه این اتفاقات بزرگ زمانی رخ داد که ایران با مشکلات مختلفی درگیر بود و تحریم‌ها ایران را با چالش مواجه کرده بود، عنوان کرد: حتی اگر تحریم‌ها هم نبود، باز هم تامین مایحتاج برای مقابله با ویروس کرونا با توجه به حجم بالای تقاضا در جهان سخت بود.

وی با اشاره به فعالیت قابل‌قبول برخی شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تولید واکسن و بهره‌برداری از چندین نمونه واکسن توسط این شرکت‌ها گفت: در مورد واکسن کرونا وزارت بهداشت باید اظهارنظر کند اما هفت مجموعه به صورت جدی در این حوزه در حال فعالیت هستند.

ستاری با اشاره به اینکه در سه سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ نفر از نخبگان ایرانی از دیگر دانشگاه‌های جهان به ایران بازگشتند، گفت: این افراد در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول فعالیت هستند.

معاون رئیس جمهور به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان آسیب دیده از کرونا اشاره کرد و افزود: این شرکت‌ها تسهیلات دریافت کردند اما از این سو کرونا موجب شده بسیاری از استارتاپ ها که در حوزه سلامت و یا فضای مجازی فعال هستند رشد داشته باشد.

وی ایجاد زیرساخت‌های پارک‌های فناوری را وظیفه دولت خواند و گفت: در این زمینه در استان زنجان تفاهم‌نامه امضا شده که به زودی دستور اجرایی شدن آن صادر خواهد شد.

ستاری با اشاره به اینکه 41 شرکت دانش بنیان در بورس عرضه می‌شود، تصریح کرد: این شرکت‌ها به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد تومان روی تابلو بورس حضور دارد.

معاون رئیس جمهور تامین مکان برای شرکت‌های دانش بنیان در استان‌ها را نیازمند همت مسؤولان استان خواند و گفت: تصمیمات در این زمینه گرفته شده که امیدواریم اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۷۰ هزار نفر از نخبگان کشور که دارای رتبه‌های برتر کنکور بوده و یا دارای جایگاه در المپیادهای علمی هستند رصد می‌شوند، بیان کرد: آمار فرار مغزها در کشور بزرگ‌نمایی شده است این موضوع پدیده‌ای طبیعی بود که در همه کشورها اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سورنا ستاری نخبگان فرار نخبگان شرکت های دانش بنیان معاون رئیس جمهور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳