Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:21:19 GMT

فراخوان گوگل برای بازگشت کارمندانش از خارج کشور

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۲۲۸۴

فراخوان گوگل برای بازگشت کارمندانش از خارج کشور

شرکت گوگل به کارکنانش توصیه کرد تا پایان سال به کشوری که در آنجا استخدام شده و مشغول فعالیت بودند، بازگردند.

به گزارش ایسنا، در دوران اوج شیوع کووید ۱۹ شرکت گوگل که در مونتین ویوی کالیفرنیا مستقر است، به برخی از کارمندانش اجازه داد برای دلایل شخصی مانند بازگشت به کشور مادریشان و ادامه فعالیت به شکل دورکاری به خارج بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع آگاه که مایل نبود نامش فاش شود به بلومبرگ گفت: این سیاست اکنون به پایان رسیده اما در مناطقی که از نظر شیوع بیماری پرریسک مانده اند، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

هنگامی که شیوع ویروس کرونا در مارس آغاز شد، گوگل یکی از نخستین شرکتهایی بود که از کارمندانش خواست از خانه کار کنند و در ژوییه اعلام کرد به کارمندانش اجازه خواهد داد به مدت یک سال وظایف خود را از راه دور انجام دهند و طرحهای بازگشایی دفاترش را به تعویق انداخت. این شرکت پیش از این اعلام کرده بود که کارمندانش می توانند تا پایان سال در خانه بمانند.

کالین گرنت، تحلیلگر شرکت ایرلندی داوی در یادداشتی اعلام کرد در ایرلند، از بسیاری از کارمندان فناوری که در دوران اوج شیوع ویروس کرونا کشور را موقتا ترک کرده بودند، خواسته شده است تا پایان سال بازگردند که تا حدودی به دلایل مالیاتی و حقوقی است. وی برآورد کرد که حداکثر ۳۰ درصد از ۷۰۰۰ کارمند ایرلندی گوگل در دوران اوج کرونا کشور را ترک کردند اما یک منبع آگاه اظهار کرد که آمار بسیار بالاتر است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، روث پورات، مدیر مالی شرکت آلفابت که شرکت مادر گوگل است، اوایل ماه جاری اظهار کرد اگرچه کار کردن کارمندان در کنار یکدیگر برای تقویت نوآوری کلیدی است اما پاندمی کووید ۱۹ به شکل اجتناب ناپذیری ماهیت کار کردن را تغییر داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گوگل دورکاری کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد