Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@11:38:59 GMT

تاسیسات نفت و گاز در امنیت هستند

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۷۲۹۶۳

تاسیسات نفت و گاز در امنیت هستند

شرکت ملی نفت جمهوری آذربایجان (سوکار) اعلام کرد زیرساخت نفت و گاز این کشور به مدد اقداماتی که از سوی ارتش در منازعه نظامی در منطقه ناگورنو قره باغ انجام گرفته، در امنیت است.

به گزارش ایسنا، بدترین منازعه میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان از دهه ۱۹۹۰ به این طرف روز سه شنبه وارد سومین روز شد و شمار قربانیان غیرنظامی افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیریها تاکنون نزدیک زیرساخت انرژی مهم اتفاق نیافتاده است.

ابراهیم احمدف، سخنگوی شرکت سوکار به رویترز گفت: زیرساخت نفت و گاز این کشور فعالیت عادی دارد و صادراتش طبق معمول انجام می گیرد.

غول نفتی BP هم اعلام کرد که فعالیتهایش در پروژه های جمهوری آذربایجان طبق معمول ادامه دارد.

تحلیلگران می گویند که درگیریهای نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه ناگورنو قره باغ بر عرضه انرژی از منطقه تاثیر نگذاشته اما در صورت تشدید درگیریها، ممکن است صادرات نفت و گاز مختل شود.

مسیر اصلی صادرات نفت جمهوری آذربایجان خط لوله باکو-تفلیس-سیهان است که حدود ۸۰ درصد از صادرات این کشور از طریق آن انجام می گیرد و از خاک گرجستان عبور کرده و تا سواحل ترکیه در دریای مدیترانه امتداد پیدا می کند. ظرفیت انتقال این خط لوله ۱.۲ میلیون بشکه در روز معادل یک درصد از عرضه جهانی نفت است. صادرات از این خط لوله در حال حاضر بیش از ۰.۵ میلیون بشکه در روز است.

جمهوری آذربایجان همچنین از طریق خط لوله باکو-نووروسیسک از طریق روسیه و به شکل ریلی از طریق گرجستان و همچنین خط لوله باکو-سوپسا صادرات دارد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت BP در راس کنسرسیوم بین المللی قرار دارد که در حال توسعه میدان بزرگ شاه دنیز جمهوری آذربایجان هستند و انتظار می رود نخستین صادرات گاز این میدان به اروپا اواخر امسال انجام بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان نفت و گاز خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند + جزئیات

به گزارش همشهر آنلاین، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: بر حسب دستورات قاطع قضایی دستور تعقیب سریع و بلادرنگ، عوامل درگیری به دادستان و نیروی انتظامی صادر شد که با پیگیری های انجام شده ۴ نفر از عوامل ایجاد کننده ناامنی و درگیری در شهر ارومیه دستگیر و در اختیار مقام فضایی قرار گرفتند.

ناصر عتباتی در ادامه با اعلام اینکه پرونده این افراد و دیگر متهمین این درگیری در سریعترین زمان ممکن و خارج از وقت رسیدگی و مجازات‌های قاطع قانونی برای عاملین صادر خواهد شد، هشدار داد: چنانچه افرادی با انجام اقدامات مشابه امنیت روانی مردم عزیز را به هم بزنند برخوردهای بازدارنده و پشیمان کننده در انتظار آنها خواهد بود.

در این‌باره بیشتر ببینید:

قمه کشی در ارومیه ؛ وضعیت خیابان را ببینید | ویدئو

عتباتی از خانواده ها هم خواست مراقب جوانان خود باشند تا در جمع این اراذل و اوباش و برهم زنندگان امنیت روانی مردم قرار نگیرند.

کد خبر 847219 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم استان آذربایجان شرقی حوادث ایران

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند + جزئیات
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه