Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس جزئیات مصوبه امروز تغییرات بوجود آمده در بررسی طرح‌ها و لوایح را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

سمیه محمودی سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جزئیات جلسه امروز کمیسیون متبوعش، گفت: بررسی طرح اصلاح موادی از آیین نامه داخلی مجلس درباره بررسی طرح‌ها و لوایح عادی و فوریتی در دستور کار جلسه اعضای کمیسیون قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با بیان اینکه پس از بحث و تبادل نظر طرح مذکور به تصویب اعضای کمیسیون رسید، افزود: طبق این مصوبه در بررسی طرح‌ها و لوایح در کمیسیون و جلسه علنی تغییراتی ایجاد خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس در تشریح تغییرات به وجود آمده جهت رسیدگی به طرح‌ها  و لوایح مطروحه، بیان داشت: براساس تغییرات بوجود آمده طرح‌ها و لوایح عادی و یک فوریتی به صورت دو شوری و طرح‌ها و لوایح دو فوریتی و سه فوریتی همانند سابق به صورت یک شوری مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. البته در صورت تشخیص هیأت رئیسه رسیدگی به طرح‌ها و لوایح عادی و یک فوریتی در موارد خاص، یک شوری خواهد شد.

محمودی با اشاره به مصوبه امروز، ادامه داد: طرح‌ها و لوایح عادی و یک فوریتی پس از بررسی و تصویب در کمیسیون به صحن علنی ارسال می‌شود و پس از تصویب کلیات آنها مجدد به کمیسیون می‌آیند؛ همچنین درباره طرح‌ها و لوایح عادی نمایندگان و کمیسیون‌های فرعی 10 روز فرصت دارند تا پیشنهاد‌ات خود را به کمیسیون اصلی ارائه کنند و از آنها برای دفاع از پیشنهاد‌اتشان در کمیسیون اصلی دعوت می شود و در نهایت کمیسیون اصلی در مورد طرح‌ها و لوایح عادی 45 روز فرصت دارد تا در شور دوم خود نتیجه کار را به هیأت رئیسه و به صحن مجلس ارائه کند.

وی با اشاره به تغییرات بوجود آمده برای رسیدگی طرح‌ها و لوایح یک فوریتی طبق مصوبه امروز کمیسیون، گفت: پس از تصویب کلیات طرح‌ها و لوایح یک فوریتی در صحن گزارش به کمیسیون بازگردانده می‌شود و در این مدت دیگر نمایندگان و کمیسیون‌های فرعی 5 روز فرصت دارند تا پیشنهاد‌ات خود را به کمیسیون اصلی ارائه کنند و همانند طرح‌ها و لوایح عادی از آنها دعوت می‌شود تا با حضور در کمیسیون اصلی از پیشنهاد‌ات دفاع کنند؛ همچنین در مورد طرح‌ها و لوایح یک فوریتی نیز کمیسیون اصلی یک ماه فرصت دارد تا نتیجه بررسی‌های خود را به صحن ارائه کند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

نماینده مردم شهرضا در مجلس همچنین با اشاره به تغییرات به وجود آمده در روند رسیدگی به طرح‌ها و لوایح یک فوریتی در جلسه علنی پارلمان، اضافه کرد: طبق مصوبه امروز درخصوص بررسی اینگونه طرح‌ها و لوایح در جلسه علنی بر خلاف گذشته که ابتدا پیشنهادات حذف و رفع ابهام  مطرح شده و به رأی گذاشته می‌شد در مصوبه جدید ابتدا گزارش کمیسیون به رأی گذاشته می‌شود و اگر گزارش کمیسیون به تصویب نرسید، پیشنهاد‌اتی که به کمیسیون ارائه شده و رأی نیاورده در صحن به ترتیب رأیی که در کمیسیون داشته مطرح می‌شود و اگر گزارش کمیسیون و پیشنهاد‌ات هیچ یک رأی نیاورند، ارجاع به کمیسیون به رأی گذاشته می‌شود تا طرح و لایحه مجدد در کمیسیون مورد رسیدگی قرار گیرد و روند قبلی را مجدد طی کند تا پس از اصلاح مجدد به صحن بیاید.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آیین نامه داخلی مجلس رسیدگی به طرح ها کمیسیون اصلی یک فوریتی مصوبه امروز پیشنهاد ات بررسی طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه