Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در دیدار با مسوولان ستاد استانی و شهرستانی امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، چرایی امر به معروف و نهی از منکر در کلام سیدالشهدا اولین نکته‌ای بود که به آن اشاره کرد و اظهار داشت: کسی که امر به معروف و نهی از منکر می‌کند قصد اصلاح دارد که امام حسین(ع) می‌فرمایند، من بخاطر مچ‌گیری و یا تخریب امر به معروف و نهی از منکر نمی‌کنیم بلکه بخاطر اصلاح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر چرایی نصیحت فرزندان، توصیه به برادر و اینکه دانشجو موازین اسلامی را رعایت کند، معلوم باشد هم کسانی که امر به معروف می‌شوند و هم کسانی که از منکر نهی می‌شوند و افرادی که در معرض این چیزها قرار می‌گیرند، معلوم می‌شود که این کارها همه‌اش بخاطر اصلاح است. 

وی ادامه داد: در بحث امر به معروف و نهی از منکر، اخلاص حرف اول را می‌زند، یعنی شخص درصدد این نباشد که خدای ناکرده در فضایی مچ‌گیری کند، هر کس از ارتکاب منکر توسط دیگران ناراحت شد آن می‌تواند اینکار را انجام دهد نه اینکه منتظر باشد آن فرد کاری انجام دهد بعد مچ‌گیری نماید.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تاکید کرد: گفتمان‌سازی یک حرف اساسی است که همه یاد بگیریم امر به معروف و نهی از منکر را گفتمان کنیم تا پدران، مادران، اساتید و دانشجویان متوجه شوند که این چه کار خوبی است.

وی یادآوری کرد: مرحوم آیت‌الله حق‌شناس گفت، از یکی از مراجع پرسیدند اینکه شما نصیحت می‌کنید، توصیه می‌کنید و همواره موعظه می‌کنید برای چیست، که ایشان فرموده بودند به مصداق این شعر که «چو می‌بینی که نابینا وچاه هست   اگر خاموش بنشینی گناه است» یعنی امر به معروف و نهی از منکر از سطح دینی به سطح انسانی بیاورید که این یک کار فراتر از بحث دین و انسانی و بشری است چون اگر وارد فضای مجازی لجام‌گسیخته شوید فروپاشی خانواده اتفاق می‌افتد.

وی همچنین ظرفیت‌سازی و فرهنگ‌سازی را یکی دیگر از نکات حائز اهمیت در بحث امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: وقتی آدم با همچنین موضوعی مواجهه می‌کند، باید ظرفیتش بالا باشد که خدای ناکرده از کوره در نرود، رندی و فحاشی نکند که باید فرهنگ‌سازی شود و در ذیل این هست که این حرف را تبیین کرد که همه در زندگی‌شان از این فرصت استفاده کنند و به جای قلمداد کردن تهدید، آن را فرصتی برای جلوگیری از خطا و توصیه به کار خوب بدانند.

حجت‌الاسلام پورذهبی در ادامه پشتیبانی را لازمه اجرای امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: اگر در اجرای این فریضتیم کار به تناظر لفظی رسید گروه‌های مرجع وناظر مانند دستگاه قضایی و نیروی انتظامی هم باید واقف باشند و دوست داشته باشند و پشتیبانی کنند و این شکلی نشود کسی که امر به معروف و نهی از منکر می‌کند محکوم شود.

وی اذعان داشت: روش‌شناسی و بروزرسانی یکی از دیگر مسائل مهم در امر به معروف و نهی از منکر است، در فضای مجازی و علم مساله گاهی اوقات فرد چیزی می‌گوید که اشتباه می‌کند و در رسانه‌ها انتشار پیدا می‌کند و این منکر در منکر می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان یادآور شد: یادمان باشد منکرات در جمهوری اسلامی یک سطح بالاتری دارد، امروز باید منکرات را در جمهوری اسلامی بازتعریف کرد مثلا اشرافیگری و تجمل‌گرایی منکر است و ساده‌زیستی یک معروف است، در وضعیتی که اکنون وجود دارد و روی ریال به ریال آن محاسبه می‌کنیم اسراف معنی ندارد.

به گفته وی، این موضعات هستند که سطح جمهوری اسلامی را بالا می‌آورند بجای اینکه در سطح حجاب و عفاف متوقف شویم منکرات دیگری مانند تبعیض، رانت‌خواری، تشریفات زاید وعدم انقلابی‌گری وجود دارد و باید به این مقوله‌ها پرداخت و این سوال است که اگر ببینیم آیا چنین اتفاقی می‌افتد یا اینکه رودربایستی می‌کنیم که به فلان مسوول برمی‌خورد.  

حجت‌الاسلام پورذهبی ادامه داد: طرف سردمدار مبارزه با بدحجابی و بی‌حجابی می‌شود اما خودش موارد بسیار دیگری دارد و کلامش نفوذ ندارد چون خودش گرفتار مسائل دیگری است که شاید بدتر از این باشد.

وی گفت: این درست نیست که ما یک بدحجاب و بی‌حجاب را نهی کنیم اما کسی که به یک جمعین میلیونی ضربه فکری می‌زند کاری نداشته باشیم.

انتهای پیام/2330/70

منبع: فارس

کلیدواژه: استان کردستان نماینده ولی فقیه سنندج امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارائه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

دیگر خبرها

  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!