Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران به جوانان هشدار داد که در موج سوم این بیماری خطرناک که به تازگی آغاز شده است، از این بیماری مصون نخواهند بود و بیشتر از موج دوم درگیر آن خواهد شد.

توکلی به جوانان توصیه کرد برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، حتما  پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست و حضور نیافتن در تجمعات را به شدت رعایت کنند تا شاهد افزایش بیماری در این افراد نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر توصیه های بهداشتی به دقت رعایت نشود، حتما با شیوع بیشتر بیماری کرونا در جامعه موجه می شویم که موضوع نگران کننده ای است.

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در تهران خاطرنشان کرد:  اگر روند افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در روزهای آینده ادامه یابد، با وجود هماهنگی‌های انجام شده در روند پذیرش بیماران مشکلات جدی ایجاد می‌شود.

توکلی افزود: مشکل حادی تاکنون برای پذیرش بیماران کرونایی در تهران نداشته‌ایم اما روند افزایشی ابتلا به این بیماری می‌تواند مشکلات جدی برای پذیرش و ارایه خدمات به بیماران به همراه داشته باشد.

وی به مردم توصیه کرد که با رعایت پروتکل های بهداشتی زمینه پیشگیری و مهار بیماری کرونا را فراهم کنند تا ضمن ارایه خدمات مناسب به مبتلایان به این بیماری، سایر بیماران هم خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.

توزیع مناسب بیماران کرونا

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران همچنین گفت: یکپارچه شدن روند درمان و مدیریت بیماران در شهر تهران به توزیع مناسب آنها کمک کرد، دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران با همه ظرفیت و توان در تلاش برای ارایه خدمات مناسب به بیماران کرونایی هستند.

توکلی ادامه داد: ستاد هدایت و اطلاع رسانی درمان استان تهران هماهنگی پذیرش و انتقال بیماران به بیمارستان های این منطقه را به عهده دارد و به همین دلیل در بین دانشگاه های علوم پزشکی تهران هماهنگی لازم برای پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد.

وی تعداد بیمارستان های فعال در تهران را حدود ۱۸۰ بیمارستان اعلام کرد و افزود: برخی بیمارستان ها امکان پذیرش بیمار کرونایی را ندارند و به عبارتی بیمارستان تک تخصصی مانند سوختگی و روان پزشکی هستند که بجز آنها، حدود ۱۰۸ بیمارستان در شهر تهران با درصدهای مختلف، بیماران کرونایی را پذیرش می کنند.

وی با یادآوری این که بیمارستان های اصلی دو لاین پذیرش دارند که یک بخش برای بیماران عادی و یک لاین هم برای بیماران کووید - ۱۹ است، خاطرنشان کرد: در بیمارستان های اصلی تهران مانند شریعتی، امام خمینی، حضرت رسول اکرم (ص)، مسیح دانشوری، امام حسین(ع)، لقمان، شهدای یافت آباد دو لاین پذیرش بیمار دارند و حتی در برخی از بیمارستان های تهران بخش اختصاصی برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است.

ارائه خدمت به بیماران غیرکرونا به‌خوبی انجام می‌شود

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: پایش و ارزیابی ما از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه ها بیانگر این نکته مهم است که روند ارایه خدمت به دیگر بیماران که بخش عمده ای از رسالت وزارت بهداشت است که به خوبی انجام می شود.

توکلی افزود: ارایه خدمات برای بیماران غیر کووید – ۱۹ مانند سرطانی یا مصدومان حوادث رانندگی هم برای ما بسیار ضروری است باید خدمات درمانی مناسب در اختیار آنان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: رسالت اصلی وزارت بهداشت در این دوران ارایه مستمر خدمات به بیماران کرونا و سایر بیماری ها است به طور مثال خدمات درمانی اورژانسی مانند  برنامه کشوری ۲۴۷ برای درمان فوری سکته قلبی و برنامه کشوری ۷۲۴ برای سکته های مغزی به خوبی درحال انجام است.

کد خبر 553495 برچسب‌ها جوانان ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جوانان ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران بیماران کرونایی بیماران کرونا برای بیماران بیمارستان ها ارایه خدمات شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند