Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، طاهرخانی شهردار قزوین با دعوت از بخش خصوصی برای رفع مشکلات مرکز دفن زباله محمدآباد، گفت: دو خط ۲۵۰ تنی دفن زباله در سال‌های آغازین با مرکزیت شهر قزوین و شهر‌های اطراف طراحی شد و شهرداری قزوین برای ۵۰۰ تن زباله در روز برنامه ریزی کرد.

وی افزود: زباله‌های ۲۱ شهر از ۲۴ شهر استان در مرکز دفن زباله محمدآباد تخلیه و زباله‌های ۲۰۰ حوزه دهیاری نیز در این سایت تفکیک و دفن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قزوین خاطرنشان کرد: روزانه ۷۵۰ تن زباله در سایت محمدآباد مازاد بر پیش بینی‌ها و ظرفیت موجود، دفن می‌شود که باید برای این کار خط سوم نیز راه اندازی می‌شد تا مشکلات بهداشتی موجود به ویژه در دوران کرونا برطرف شود.

طاهرخانی تصریح کرد: توسعه مرکز دفن زباله محمدآباد نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است.

وی افزود: تفکیک از مبدا زباله به دو روش صورت می‌گیرد نخست اینکه شهرداری با مشوق هایی، تفکیک زباله از مبدا را انجام می‌دهد یا اینکه برخی از افراد، زباله‌های خشک و پلاستیک را جمع آوری می‌کنند.

شهردار قزوین گفت: باید آموزش تفکیک زباله در میان خانواده ها، به صورت جدی پیگیری شود و حتی موضوع کرونا بر روی موضوع تفکیک زباله در استان اثر بسیار خوبی گذاشته است.

طاهرخانی بیان کرد: خروجی پسماند‌ها و تولید بوی نامطبوع و گاز متان در سایت محمدآباد با ایجاد چاه‌های عمیق و ایجاد درجه حرارت بالا تبدیل به الکتریسته می‌شود و برای تحقق این کار، اقدامات مناسبی در شهرداری استان و سازمان همیاری‌ها صورت خواهد گرفت.

شهردار گفت: کم خطر کردن پسماند‌های عفونی و بیمارستانی نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد و این کار با نظارت محیط زیست صورت می‌گیرد و از سوی دیگر، پسماند‌های خانگی و صنعتی نیز در سایت محمدآباد به صورت مجزا تفکیک می‌شود.

طاهرخانی گفت: ما طرح جامع پسماند در استان داریم و شهرداری در حد توان برای تفکیک و دفن پسماند در استان اقدام خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز گفت: در سایت محمدآباد موضوع تجمیع پسماند‌های شهر‌های استان در نظر گرفته شد و اتفاق خوبی که در حوزه مدیریت پسماند در استان اتفاق افتاد این بود که زباله‌های ۲۱ شهر به صورت متمرکز در این مرکز دفن می‌شود.

فرخزاد افزود: در توان شهرداری قزوین نیست که مدیریت پسماند در استان را بر عهده گیرد و بر همین اساس سالیانه دو بار فراخوان جذب سرمایه گذار را اعلام می‌کنیم و تاکنون بخش خصوصی برای حضور در عرصه پسماند استان قزوین اعلام آمادگی نکرده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در موضوع تفکیک از مبدأ اقدام خاصی در استان صورت نمی‌گیرد بر همین اساس سرمایه گذاری در بخش پسماند برگشت ناپذیر است و نیازمند حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دفن زباله مدیریت پسماند شهردار قزوین سایت محمدآباد پسماند در استان پسماند ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • نشان «همیار بازیافت» در کرمان رونمایی شد
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود