Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دیشموک، حکمت نریمانی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه در دیدار با حجت‌الاسلام راوند امام جمعه دیشموک با اشاره به سابقه کاری طولانی خود در جهاد کشاورزی، گفت: قطعا در مسیر خدمت به مردم از بیانات ائمه جمعه استفاده خواهیم کرد و ارشادات امامان جمعه را در جهت پیشرفت حوزه کشاورزی مدنظر قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه، در زمینه‌ کشت گیاهان دارویی،غلات و حبوبات تخصص دارد و کار کرده است ، اضافه کرد:  کشاورز دنبال کاری هست که سودآوری خوبی داشته باشد.

نریمانی کشت گیاهان دارویی را زمینه بسیار خوب برای درآمدزایی و ایجاد اشتغال دانست و گفت: ترویج و توسعه کشت گیاهان دارویی می‌تواند کمک زیادی به کشاورزی  منطقه کند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان به  کشت در اراضی هموار بصورت مکانیزه هم اشاره و خاطرنشان کرد: زمین‌های مستعد در دیشموک داریم ولی بصورت سنتی و قدیمی کشت می‌شود  و ثمره خوبی ندارند.

نریمانی تصریح کرد:  مجبوریم با تعویض بذر تمهیدات لازم را در جهت رونق کشاورزی به کار بگیریم  که در بخش کشاورزی عملکرد  خوبی داشته باشیم.

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه، راهکار حرکت در جهت کشت مکانیزه و بذر اصلاح شده برای پیشرفت بخش کشاورزی را ضروری و عنوان کرد:   مردم باید درخصوص کشت بخش کشاورزی به آموزش های لازم توجه و به آگاهی کامل برسند.

نریمانی، به کشت باغات دیم در اراضی شیب دار اشاره و گفت: این نوع کشت چندسالی است به دلیل نبود آب،  خشک شد.

وی با اشاره به اینکه، توسعه باغات دیم در دستور کار جهادکشاورزی است، گفت: کشت زیتون در دیشموک بخوبی ثمره خوبی داشته و جواب‌دهی دارد.

نریمانی اضافه کرد: در دهدشت در هرهزارکیلو زیتون قریب ۱۰۰ الی ۱۲۰ کیلو، ولی در دیشموک ۱۵۰ الی ۱۶۰ کیلو فرآورده روغن داریم.

وی تاکید کرد:  در بحث توسعه درختان هسته دار انار، انگور، سیب و  گلابی در دیشموک می شود کارهای خوبی انجام دهیم.

نریمانی، کلاسهای ترویجی را برنامه مناسب عنوان و بیان کرد:  اطلاعات در حوزه کشاورزی باید بروز باشد.

وی گفت: در دیشموک می‌توان احداث طرح‌های تولیدی مثل گاوداری و دامداری، مرغداری، زنبورداری و پرورش کبک، بلدرچین، شترمرغ و بوقلمون را توسعه داد که در این راستا تسهیلات بانکی وجود دارد و با تعامل با بانک‌ها می توانیم متقاضی معرفی کنیم.

نریمانی با بیان اینکه، در حوزه دیشموک و برداشت بصورت مکانیزه سیون مشکل داریم، افزود: سنوات قبل در برداشت گندم مشکلات زیادی بوده است و آمادگی داریم اگر متقاضی پای کار باشد معرفی کنیم تا ادوات کاشت و برداشت و دروگر در زمین ناهموار خریداری و به مردم خدمت کنند.

رئیس جهادکشاورزی کهگیلویه به یکی از برنامه های مهم خود در دیشموک اشاره داشت و ابراز امیدواری کرد: پیگیری پمپاژ رودسمه و گردپی آجم در دستور کار خواهد بود که البته از محل صندوق توسعه ملی باید کمک شود و دربحث پمپاژ رودسمه هم درصدد هستیم نهایت تلاشمان را کنیم تا در زمان مناسب فعال شود که این امر هم میتواند  کمک زیادی به بخش محصولات کشاورزی دیشموک انجام دهد.

نریمانی متذکر شد: در بحث نیرو در دیشموک کمبود نداریم ولی کمک خواهیم کرد خدمات رسانی بیشتر شود حرکت بسوی کشت مکانیزه و بذر اصلاح شده راهی برای پیشرفت بخش کشاورزی در شهرستان کهگیلویه است.

 

انتهای پیام/82027

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آجم جهاد کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: بهره برداری فاز اول جاده مواصلاتی گوشکی به پل قرح نیازمند اعتبار است.

محمد یعقوب‌باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری فاز اول جاده مواصلاتی سه‌راهی گوشکی به پل قرح، تصریح کرد: به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی انتظار می‌رود تمهیدات لازم برای این پروژه پیش‌بینی شود.

نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری افزود: با توجه به اینکه ۵۰ درصد جمعیت شهرستان خانمیرزا از محور جاده مواصلاتی آلونی، ده صحرا، جوانمردی تردد می‌کنند، تعریض و بهسازی روکش آسفالت این محور نیازمند تأمین اعتبار است.

باقری تاکید کرد: روکش آسفالت و ترمیم محور سه‌راهی ارمند به بوگر، اجرای طرح‌های آبخیزداری، و گلخانه‌ها و افزایش تخصیص اعتبارات ورزشی به شهرستان خانمیرزا از اولویت مطالبات مردم این منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۸ مدرسه تخریبی، بیمارستان محلی شهرستان خانمیرزا، ساماندهی سه‌راهی مرادان، اجرای طرح مسکن ملی شهرستان نیازمند توجه ویژه و تأمین اعتبار هستند.

کد خبر 750816

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • مسدود شدن راه پنج روستا در دیشموک بر اثر بارش‌ باران
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است