Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصمیم دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده، برای ممنوعیت توسعه پروژه های انرژی در سواحل فلوریدا، جورجیا و کارولینا نه فقط مانعی بر سر راه حفاری های نفت و گاز در فراساحلی ایالات متحده است بلکه مزارع بادی ساحلی را هم در بر می گیرد.

به گزارش «انرژی امروز» از بلومبرگ، دستور اخیر دونالد ترامپ که وزارت کشور نیز آن را تایید کرده است پای سرمایه گذاران انرژی های تجدیدپذیر را هم به میان می کشد که میلیون ها دلار برای مزارع بادی سواحل شرقی ایالات متحده هزینه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آنکه جمهوری خواهان به رییس جمهور ایالات فشار آوردند تا محدودیت های حفاری برای بخش فراساحلی در نظر بگیرد و نیز نگرانی های زیست محیطی که در این باره به وجود آمده بود، ترامپ قانونی را برای کاهش حفاری های نفت و گاز در سواحل فلوریدا، جورجیا و کارولینای شمالی و جنوبی اعلام کرد که از اول جولای سال 2020 تا 30 ژوئن 2032 اجرا خواهد شد.

ترامپ در رقابت های انتخاباتی اعلام کرده بود که حفاری های نفت و گاز را در فراساحلی این کشور محدود می کند حتی اگر این دستور باعث شود که فروش انرژی های تجدیدپذیر در آبهای ساحلی ایالات متحده کاهش یابد.

سخنگوی اداره مدیریت انرژی اقیانوسی می گوید این ممنوعیت همه انرژی ها را در برمی گیرد چه انرژی های متداول چه انرژی های تجدیدپذیر.

با این حال تاسیسات انرژی موجود در فراساحلی این کشور در فراساحلی ویرجینیا و کارولینیای شمالی و نیز مزارع بادی موجود در این بخش ها شامل این قانون نمی شوند.

این ممنوعیت می تواند برای موج جدید توسعه انرژی بادی فراساحلی خطرناک باشد مخصوصا برای سرمایه گذارانی که به دنبال فرصت های جدید سرمایه گذاری در بخش تولید برق تجدید پذیر در جنوب شرق ایالات متحده هستند.

انتقاد از این قانون هم از طرف حفاران نفت و گاز و هم از طرف توسعه دهندگان انرژی های بادی هر روز بیشتر می شود.

برچسب هاانرژی امروز ایالات متحده آمریکا پروژه فراساحلی مزرعه بادی فراساحلی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز ایالات متحده آمریکا پروژه فراساحلی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده مزارع بادی نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی 13 میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی 13 میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ های " ای 4 بی" E-4B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه 1970 برای سناریوهای مختلف یک جنگ هسته ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک 4 فروند از این هواپیماها که به "ای 4 بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

عکس آرشیوی از هواپیمای روز قیامت ای 4 بی/ رویترز

این هواپیماها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای 4 بی) دهه 1970 شود که به پایان خدمت خود نزدیک می شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می شود و انتظار می رود در سال 2036 تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را  لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند. 

E-4B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-4B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان ها اداره می کند. 

این هواپیماها از ناوگان هواپیماهای جامبو جت بوئینگ 747-200 با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آنها به طور فزاینده ای دشوار و گران شده است.

انتظار می رود E-4B در اوایل دهه 2030 به پایان عمر مفید خود برسد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ساخت هواپیمای "روز قیامت" در روسیه دستور رئیس جمهور روسیه برای ساخت دو فروند هواپیمای "روز رستاخیز" هواپیمای روز قیامت چیست؟

دیگر خبرها

  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا