Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمد اصغری ‌مهرآبادی» ، طی بازدید میدانی از پروژه‌های مسکن شهر جدید هشتگرد از اهتمام مسئولان این وزارتخانه جهت برطرف کردن مشکلات متقاضیان مسکن و ساکنان شهر جدید هشتگرد خبر داد و افزود: پیرو بازدیدهای قبلی و دستور وزیر راه و شهرسازی به شهر جدید هشتگرد آمده و از نزدیک نواقص پروژه‌ها را مشاهده کرده و مشکلات و درخواست مردم را پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طی بازدید مردم رضایت خود را از پروژه‌ها ابراز می‌داشتند، اظهار کرد: البته توقع و رضایت مردم زیاد است و ما نیز محدودیت‌های مالی و ضابطه‌ای داریم و به همین جهت در برطرف کردن مشکلات مردم با محدودیت‌هایی مواجه هستیم. ولی به‌رغم محدودیت‌ها، در تلاش هستیم تا تغییراتی در ضابطه‌ها به نفع مردم ایجاد شود تا از این طریق بتوان مشکلات مردم را برطرف کرد.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر تأکید کرد: هر آن چیزی که از دست ما برآید انجام می‌دهیم و از هیچ کوششی برای رفاه مردم کوتاهی نخواهیم کرد.

به گفته وی عمده مشکلاتی که مردم طی بازدید از پروژه‌ها مطرح می‌کردند، مربوط به نواقص ساختمان از جمله ترک‌خوردگی دیوارها، چکه‌کردن آب از روی سقف، نبود آسانسور یا دیگر مسایلی از این قبیل بود.

مهرآبادی تصریح کرد: تا آنجا که بتوانیم مشکلات مردم را برطرف خواهیم کرد؛ اما مردم نیز باید کمک و همکاری کنند تا هر چه زودتر این نواقص برطرف شوند.

وی با بیان اینکه خواسته مردم در خصوص احداث درمانگاه، مدرسه، پارک، نانوایی، پاسگاه، ورزشگاه و دیگر مسائل، خواسته‌ای به‌حق و حیاتی است، افزود: تاکنون ۳۲ باب مدرسه در شهر جدید هشتگرد احداث شده است که از این تعداد ۲۵ باب آن از سوی شرکت عمران شهرهای جدید و ۷ باب آن از سوی خیرین ساخته شده است.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفت: در خیلی از جاها، مردم توانایی مالی برای پرداخت هزینه‌ها را ندارند و به همین جهت در قانون بودجه سال گذشته، به ما این اختیار داده شد تا از منابع داخلی که مربوط به فروش و تهاتر اراضی است، کمک بگیریم و به این طریق مشکلات مردم را برطرف کنیم. ما نیز در تلاش هستیم تا با استفاده از اختیارات قانونی، نواقص موجود در پروژه‌ها را هر چه زودتر برطرف شوند.

مهرآبادی با اشاره به برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر عنوان کرد: این پروژه‌ها در قالب دیگری هستند و مشکلاتشان هم متفاوت است؛ به همین جهت ما نیز در تلاش هستیم تا با استفاده از تسهیلات اقدام ملی مسکن این مشکلات را برطرف کنیم.

وی افزود: تسهیلات مسکن مهر برای رفع مشکلات مسکن مهر کافی نیست؛ چون با این روند افزایشی قیمت‌ها نمی‌توان این پروژه‌ها را به اتمام رساند و نیاز داریم از تسهیلات طرح اقدام ملی استفاده شود تا هر چه زودتر این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل و به پایان برسند.

برچسب‌ها طرح اقدام ملی مسکن تسهیلات مسکن مسکن مهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح اقدام ملی مسکن تسهیلات مسکن مسکن مهر طرح اقدام ملی مسکن تسهیلات مسکن مسکن مهر اخبار کنکور شهر جدید هشتگرد مشکلات مردم پروژه ها اقدام ملی مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر