Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال و بختیاری : شهرام جزایری افزود : در صورت مشاهده موارد مذکور علاوه بر قلع و قمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد وکارشناسان اموراراضی شهرستان ها در قالب گروه های گشت از اراضی کشاورزی بازدید و طبق  تبصره ۲ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی با متخلفین برخورد خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شهروندان عزیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی به شماره تلفن ۱۳۱ یا مراجعه به واحدهای کشیک مستقر در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها اطلاع دهند.

جزایری ادامه داد :صدور مجوز یا پروانه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی خارج از محدوده شهرها توسط شهرداران، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا و واگذاری خدمات زیربنایی مانند آب، برق، گاز و تلفن بدون اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان ممنوع است و وجاهت قانونی ندارد و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی، هرگونه تفکیک و افراز اراضی کشاورزی به قطعات کمتر از نصاب‌های تعیین شده ممنوع بوده و ارائه هرگونه خدمات ثبتی از قبیل صدور سند مالکیت تفکیکی یا افرازی به این گونه زمین‌ها نیز غیرمجاز است.

جزایری تاکید کرد : تغییر کاربری و تبدیل اراضی زراعی، باغی و اراضی بایر دارای سابقه کشت و کار واقع در حریم شهرها و خارج از آن نیز ممنوع است و متخلفان پس از معرفی به محاکم قضایی علاوه بر قلع و قمع بنا و مستحدثات به پرداخت جزای نقدی و اعاده زمین به وضع اولیه محکوم خواهند شد.

مدیر امور اراضی استان تصریح کرد :از عموم مردم شریف  استان به ویژه روستاییان و کشاورزان پرتلاش درخواست می‌شود چنانچه قصد اجرای طرح یا احداث بنا در اراضی زراعی و باغی دارند، قبل از هرگونه اقدامی، از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی (۱۳۱) یا با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت امور اراضی استان مشاوره و برای دریافت مجوز اقدام کنند.

48

کد خبر 1438242

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام باشگاه استقلال؛ بدون مشکل یا تنش‌زا/ قانون چه می‌گوید؟

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران برای اخذ کسب مجوز حرفه ای از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC نیاز به تغییر مالکیت مشترک با باشگاه پرسپولیس داشت و این امر روز دوشنبه سوم اردیبهشت به سرانجام رسید و ۸۵ درصد از سهام آبی ها به هلدینگ خلیج فارس و شرکت های وابسته آن واگذار شد. در همین حال عبدالعلی علی عسکری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر از تغییر نام باشگاه استقلال به باشگاه استقلال خلیج فارس داد.

این خبر با واکنش هایی از سوی وزارت ورزش و جوانان و سازمان خصوصی سازی کشور همراه بود. سید محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در این رابطه و در گفت‌وگو با یکی از برنامه های تلویزیونی اظهار داشت: این مواردی است که باید رسماً به ما اعلام شود تا ما آن را بررسی کنیم. نمی‌شود که یک نفر شایعه‌ای را مطرح کند که نام باشگاه را تغییر دهند و سپس همه به این مساله بپردازند. چنین چیزی نیست. تاکنون از طرف صاحبان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، یعنی کنسرسیوم‌های صنایع پتروشیمی و بانک‌ها، چیزی (در خصوص تغییر نام باشگاه‌ها) به صورت رسمی به وزارت ورزش و جوانان اعلام نشده است.

ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی نیز در این مورد تصریح کرد: برخی از باشگاه‌ها چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و می‌توانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمی‌توانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم.

او ادامه داد: برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و می‌توانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار می‌گیرد.

رضا شاه منصوری حقوقدان ورزشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که آیا اضافه کردن پسوند خلیج فارس به نام باشگاه استقلال در کنفدراسیون فوتبال آسیا و لیگ نخبگان باعث تحریک کردن تیم های کشورهای حاشیه خلیج فارس می شود یا خیر و اینکه آیا این موضوع با مخالفت از سوی AFC همراه می شود یا خیر اظهار داشت: ابتدا باید به گویم که اضافه کردن پسوند خلیج فارس به نام باشگاه استقلال هیچ مانعی ندارد. در تمام جهان ما شاهد این هستیم که در نام برخی از باشگاه ها نسبت به منطقه جغرافیایی و ... پسوند دیده می شود و هیچگاه این موضوع در کمیته های اخلاق و انضباطی فیفا و AFC مورد بحث قرار نمی گیرد.

او ادامه داد: هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه استقلال از دو حق قانونی خود می تواند استفاده کند. اولین مورد این است که می تواند از برند باشگاه استقلال برای تبلیغات خود استفاده کند و یک مورد دیگر اضافه کردن پسوند به نام باشگاه استقلال که این هلدینگ از واژه خلیج فارس استفاده کرده است.

شاه منصوری خاطر نشان کرد: اینکه گفته می شود خلج فارس باعث تحریک تیم های عربی می شود اصلا موضوعیتی مبنی بر شکایت و... ندارد و کار هلدینگ خلیج فارس کاملا قانونی و صحیح است.

کد خبر 6092678

دیگر خبرها

  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • تغییر نام باشگاه استقلال؛ بدون مشکل یا تنش‌زا/ قانون چه می‌گوید؟
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ