Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارها نشان می‌دهد که همزمان با بازگشایی مدارس در ایالات متحده موارد ابتلا به بیماری کووید -۱۹ در میان کودکان آمریکایی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایمنا، موارد ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ در میان کودکان و نوجوانان آمریکایی رو به افزایش است به گونه‌ای که به گفته مقامات آمریکایی اقداماتی چون بازگشایی سراسریِ مدارس و همچنین از سرگیری فعالیت‌های ورزشی و فعالیت‌های دیگر در تشدید این آمار نقش داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر اعلام آکادمی متخصصان اطفال در آمریکا، کودکان در تمامی گروه‌های سنی ۱۰ درصد از مجموع موارد ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ را تشکیل می‌دهند در حالی که این رقم در ماه آوریل دو درصد بوده است.

همچنین مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا روز دوشنبه اعلام کرده است موارد ابتلاء به کووید -۱۹ در کودکان مدرسه‌ای در اوایل ماه سپتامبر روند افزایشی خود را آغاز کرده چرا که بسیاری از کودکان به کلاس‌های درس حضوری بازگشته‌اند.

این مرکز همچنین اعلام کرد: نوجوانان دو برابر بیش از کودکان به کرونا ویروس آلوده شده‌اند. با این حال بیشتر کودکان آلوده به کرونا ویروس علائم خفیفی دارند و موارد بستری در بیمارستان و مرگ و میر در آنان نسبت به بزرگسالان کمتر است.

بر اساس گزارش ایسنا به نقل از مدیکال اکسپرس، به گفته پزشکان آمریکایی افزایش موارد ابتلاء یک نگرانی بزرگ است و تاکید کننده اهمیت استفاده از ماسک، شستشوی دست‌ها، رعایت فاصله اجتماعی و سایر اقدامات احتیاطی است.

کد خبر 447225

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آمار ابتلا به کرونا کودکان مدارس آمریکا دانش آموزان شیوع بیماری کووید۱۹ نوجوان بیماری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق موارد ابتلاء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امیر صادقی معاون مرکز رشد فناوری‌های بالینی، از تجاری سازی سه محصول نوآورانه که با مشارکت پژوهشکده گوارش و کبد و شرکت‌های دانش بنیان تولید شده است، خبر داد.

وی افزود: نرم افزار کلین‌آپ به عنوان ابزار تشخیصی، یکی از محصولات نوآورانه پژوهشکده گوارش و کبد است که نمونه خارجی ندارد. این محصول با هدف غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان و بیماری‌های غیر واگیر قلبی و عروقی، کبد چرب و سلامت روان به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته وی، خطر ابتلاء به سرطان‌های روده بزرگ که قابل پیشگیری‌ترین نوع سرطان است، سرطان معده، سینه، دهانه رحم، ریه و پروستات توسط این نرم افزار قابل ارزیابی است.

نرم‌افزار کلین‌آپ با به‌کارگیری از ظرفیت هوش مصنوعی، ابتلاء به این بیماری‌ها را خطرسنجی می‌کند.

صادقی اظهار کرد: کیت تشخیص همزمان آنتی ژن هیلکوباکتر پیلوری و خون مخفی در مدفوع نیز تنها محصولی است که به طور همزمان غربالگری معده و روده بزرگ را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: این کیت نمونه خارجی ندارد و کاربری آسان، صرفه‌جویی در زمان، امکان استفاده خانگی، پایین بودن قیمت و تفسیر آسان از مزایای آن است.

معاون مرکز رشد فناوری‌های بالینی تصریح کرد: افراد پس از استفاده از نرم افزار کلین‌آپ، در صورت دریافت هشدار و خطرسنجی ابتلاء به بیماری‌های معده و روده بزرگ، می‌توانند برای بررسی دقیق‌تر از کیت کومبو استفاده کنند. این کیت در داروخانه‌ها موجود است.

صادقی در خصوص سومین محصول رونمایی شده، تصریح کرد: فورسپس بیوپسی و سایر تجهیزت مربوط به آندوسکوپی نیز با تکیه بر توان داخلی در پژوهشکده گوارش و کبد تولید شده که دارای استاندارد ISO است.

کد خبر 6091852

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید