Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد که این سازمان برای توسعه بازار سرمایه، تمام ابزارها و ظرفیت های قانونی را به کار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سنا؛ محسن خدابخش اظهار داشت: در راستای قانون از تمام ابزارهایی که در اختیار داریم استفاده می‌کنیم تا بازگشت تعادل به بورس را سرعت دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در عین حال با اشاره به اینکه سازمان بورس و اوراق بهادار نمی‌تواند اقدام فراقانونی انجام دهد، افزود: به جای آنکه این سازمان را در انجام اموری که در آن اختیاری ندارد مقصر بدانیم، باید ببینیم آیا از اختیاراتی که دارد استفاده کرده یا خیر و بعد اظهار نظر کنیم.
مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار توضیح داد: سازمان بورس یک بازو برای اجرای قوانین مربوط است و مطمئنا برای اجرای کامل قانون و حصول نتیجه، سازمان‌های دیگر هم دخیل اند که باید تکالیف خود را انجام دهند.
خدابخش با بیان اینکه بازار سرمایه بیش از هر زمان دیگری نیازمند فضای آرام و دوری از هیجان است، افزود: برخی افراد با اظهارنظرهای غیرکارشناسی در فضای مجازی، باعث ایجاد اختلال در بازارهای مالی از جمله بازار سرمایه می شوند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص پی گیری ها برای صیانت از بازار سرمایه با اتکا به صندوق تثبیت گفت: سازمان بورس از زمان تصویب قانون رفع موانع تولید و الزام به تخصیص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت، پیگیر این موضوع بوده است.
مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار، موجودیت صندوق تثبیت را مستقل و عملکرد آن را کاملا شفاف دانست و گفت: این صندوق در خرید و فروش ها دقیقا طبق آیین نامه عمل می کند.
خدابخش در عین حال افزود: این صندوق هیات عامل و هیات امنا دارد که تنها یکی از اعضای آن رئیس سازمان بورس است و مابقی شامل رئیس بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و برخی از مسئولین ارشد کشور هستند

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۹۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا

معامله ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳۶.۱ هزار میلیارد تومان در هفته گذشته در بورس کالا انجام شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته‌ای که گذشت 400 شرکت در تالارها و بازار فرعی کالا و محصولشان را عرضه کردند که به معامله 3 میلیون و 281 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش 36.1 هزار میلیارد تومان منتهی شد. ارزش معاملات 10 شرکت برتر 15.9 هزار میلیارد تومان برآورد شد.

بر این اساس بورس کالای ایران برترین های بورس کالا در هفته منتهی به 7 اردیبهشت را براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی اعلام کرد که جزییات رتبه‌بندی جایگاه شرکت‌ها از لحاظ فروش به شرح زیر است:

. ملی صنایع مس ایران (فملی) با ثبت معامله 6 هزار و 400 تن تمس کاتد، مس کم عیار، مس مفتول و سولفور مولیبدن به ارزش 2 هزار و 805 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

. فولاد خوزستان (فخوز) با فروش 138 هزار و 400 تن شمش بلوم، آهن اسفنجی، تختال و آرگون به ارزش 2 هزار و 729 میلیارد تومان، دوم شد.

. فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با فروش 85 هزار و 500 تن شمش بلوم و ضایعات نرمه آهن اسفنجی به ارزش 2 هزار و 3 میلیارد تومان، سوم شد.

. مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ثبت معامله 11 هزار و 850 تن شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و 821 میلیارد تومان در رتبه چهارم ایستاد.

. پالایش نفت اصفهان (شپنا) با فروش 104 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش یک هزار و 486 میلیارد تومان پنجم شد.

. مجتمع فولاد خراسان (فخاس) با ثبت معامله 55 هزار تن شمش بلوم و میلگرد به ارزش یک هزار و 298 میلیارد تومان، ششم شد.

. معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با فروش 245 هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و 53 میلیارد تومان در رتبه هفتم ایستاد.

. معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) نیز با ثبت معامله 190 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و یک میلیارد تومان هشتم شد.

. پالایش نفت بندرعباس (شبندر) 64 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سنگین و سلاپس واکس به ارزش 962 میلیارد تومان فروخت نهم شد.

. صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان با فروش 162 هزار تن گندله سنگ آهن و ثبت ارزش 816 میلیارد تومان دهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت