Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خداداد مقبلی» روز پنجشنبه در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: دولت تدبیر و امید با هدف رونق کسب‌و کار و تسهیل عبور و مرور برای مسافران و افزایش تبادلات تجاری با همسایگان خود توسعه زیرساخت و تجهیز پایانه‌های مرزی را در دستور کار قرار داد.

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای با بیان اینکه ساخت پایانه‌های مرزی در چند سال اخیر شتاب گرفته است، گفت: بزرگترین سالن مسافری مرزی کشور در پایانه مرزی شلمچه در سال ۹۵ و با ظرفیت سرویس دهی روزانه به ۵۰ هزار مسافر افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقبلی به محوطه‌سازی پایانه چذابه به عنوان یکی از مهمترین گذرگاه‌های کشور و همچنین مرز صادرات کالا به کشور عراق اشاره کرد و گفت: این پایانه نیز در ۳۰ هزار متر مربع در سال ۹۶ به بهره برداری رسید.

به گفته مقبلی عملیات اجرایی فاز ۲ پایانه مرزی بیله سوار به عنوان گذرگاه تجاری ایران با جمهوری آذربایجان در ۴۰ هزار متر مربع نیز در دولت تدبیر و امید به بهره برداری رسید که از آن به عنوان شاهراه حیاتی ارتباط و تجارت با جمهوری آذربایجان یاد می‌شود و در اواخر سال ۹۷ به مرحله بهره‌برداری رسید.

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای همچنین به پایانه مرزی لطف آباد اشاره کرد و گفت: ارتباط تجاری ایران و ترکمنستان نیز در دولت دوازدهم با تکمیل این پایانه تسهیل شد و ۶ هکتار محوطه‌سازی در این پایانه انجام شده است.

به گفته مقبلی، در این پایانه‌های مرزی در این سال‌ها بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که ارزش روز آن بالغ بر هزار و ۴۵۳ میلیارد ریال است.

وی گفت: امسال و در هفته دولت فقط برای افتتاح سالن مسافری پایانه مرزی سرو که یکی از شکیل‌ترین پایانه‌های مرزی است در آذربایجان غربی۳۳۰ میلیارد ریال هزینه شد که ارزش روز آن ۶۱۱ میلیارد ریال است؛ همچنین در مرز رازی در استان آذربایجان غربی نیز درحال ساختمان سازی سالن مسافری و تجاری به مساحت نزدیک بر ۷ هزار متر مربع هستیم که امیدواریم تا پایان دولت به بهره برداری برسد.

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای از بهسازی سالن قدیمی‌ترین پایانه مرزی کشور در مرز بازرگان خبر داد و گفت: این پایانه مرزی که به دلیل ارتباط با کشور ترکیه بسیار مهم است که در حال تجهیز بوده و ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مقبلی هم چنین از ساخت پایانه مرزی جدید در استان سیستان‌و بلوچستان خبر داد و گفت: عملیات پایانه مرزی موقت ریم‌دان نیز به پیشرف ۶۳ درصدی رسیده است که تکمیل کننده ارتباطات ایران و پاکستان خواهد بود.

وی احداث ساختمان فنی در پایانه مرزی میلک در مرز ایران و افغانستان و احداث سالن مسافری در مهران را از دیگر برنامه‌های دولت در بخش ساخت و تجهیز پایانه‌های مرزی اعلام‌کرد.

معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای گفت: به طور کلی ارزش قراردادهای در دست اجرا توسط سازمان راهداری به ۴۹۰ میلیارد ریال می‌رسد و ارزش روز در بخش توسعه و تجهیز پایانه های مرزی در دولت تدبیر و امید حدود ۶۵۳ میلیارد ریال است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مهران ترکمنستان پاکستان مرکز مدیریت راه های کشور افغانستان دولت تدبیر و امید پایانه مرزی مهران عراق بیله سوار ترکیه مرز چذابه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مهران ترکمنستان پاکستان مرکز مدیریت راه های کشور افغانستان دولت تدبیر و امید پایانه مرزی مهران عراق بیله سوار ترکیه مرز چذابه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مهران ترکمنستان پاکستان مرکز مدیریت راه های کشور افغانستان دولت تدبیر و امید پایانه مرزی مهران عراق بیله سوار ترکیه مرز چذابه اخبار کنکور پایانه های مرزی دولت تدبیر و امید میلیارد ریال بهره برداری سالن مسافری پایانه مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری

تین نیوز

رانندگان کامیون به تازگی رای دیوان عدالت اداری را بازنشر کرده اند که طی آن مشخص می شود، تعیین حق توقف کامیون نمی تواند برعهده انجمن ها و کانون های صنفی باشد بلکه وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و لازم است این سازمان نسبت به تعیین حق توقف کامیون ها اقدام نماید.

به گزارش تین نیوز، موضوع این شکایت ابطال تبصره جز الف و تبصره جز ب بند 2 مصوبه نشست 165 شورای عالی هماهنگی ترابری کشور در خصوص ضوابط حق توقف وسایل نقلیه باربری جاده ای است.

در پاسخ به شکایت مذکور، سرپرست اداره کل حقوقی وزارت راه و شهرسازی به موجب لایحه ای به این شکایت توضیحانی داده است.

در نهایت رای دیوان عدالت اداری به شرح زیر صادر شده است:

اولا بر اساس ماده 2 آیین نامه ترکیب شورای عالی هماهنگی ترابری کشور و وظایف و اختیارات شورا مصوب 12 ، دی ماه 1353، که به بیان وظایف و اختیارات شورای مذکور پرداخته است: اختیاری مبنی بر مقررات گذاری در رابطه با مفاد مصوبه مورد شکایت ذکر نشده و بند ( ه ) ماده 2 آیین نامه صدر الذکر نیز صرفا بررسی و اظهار نظر در مورد پیشنهادهای مربوط به سیاست نرخ گذاری و خدمات ترابری را در صلاحیت شورای یاد شده قرارداده است و بر همین اساس تصویب مقرره مورد شکایت، در صلاحیت واضح آن نیست.

ثانیابا عنایت به این که در حقوق اداری، اصل بر عدم امکان تفویض اختیار توسط مقامات و مراجع اداری است و مراجع مذکور صرفا در برخی از موارد حق انجام آن را دارند، بنابراین تفویض اختیار مطابق تبصره مورد شکایت، توسط شورای عالی هماهنگی ترابری کشور به انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی ایران و کانون عالی انجمن های صنفی حمل و نقل داخلی کالای کشور، مغایر با موازین حقوقی است .

ثالثا با توجه به این که بر اساس رای شماره 126 مورخ 1/4/1400 هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام شده است که حکم مقرر در صورت جلسه شماره ... شورای عالی هماهنگی ترابری کشور در خصوص نحوه تعیین حق توقف کانتینر، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار بوده و بر هیمن اساس ، نرخ گذاری و تعیین مقررات در این خصوص از صلاحیت شورای عالی هماهنگی ترابری کشور خارج اعلام شده و مفاد رای مذکور نیز موید عدم صلاحیت شورای یاد شده در وضع مقرره مورد شکایت در این پرونده است. لذا تبصره جز الف و تبصره جز ب بند 2 مصوبه نشست 165 مورخ 10/12/1383 شورای عالی هماهنگی ترابری کشور خارج از حدود اختیار بوده و مستند به بند 1 ماده 12 و ماده  88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می شود.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد