Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، این مطالعه مبتنی بر بررسی حدود ۱۳۰۰ نوزاد بود. نیمی از نوزادان با غذاهای سفت از جمله پروتئین گندم در سنی که با دستورالعمل های کنونی تغذیه با صبحانه در تضاد است تغذیه شدند. هیچ یک از این نوزادان مبتلا به بیماری سلیاک نشدند.

«گیدئون لک»، سرپرست تیم تحقیق از کالج کینگ لندن، در این باره می گوید: «نتایج این مطالعه جالب است اما نشان می دهد که به منظور پیشگیری از ابتلا کودک به بیماری سلیاک، ما باید مقادیر کافی از گندم را از ۴ ماهگی در رژیم غذایی نوزاد بگنجانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بیماری سلیاک یک مشکل التهابی است که در آن، مصرف گلوتن به روده کوچک آسیب می رساند. این عارضه می تواند موجب جذب ضعیف مواد مغذی شود.

لک در ادامه می افزاید: «از برخی جهات این بیماری، یک بیماری آلرژیک است که با مصرف گلوتن، ماده اصلی گندم، بروز می کند. از برخی جهات هم یک نوع بیماری خودایمنی است که در آن بدن شروع به واکنش ایمنی می کند و این واکنش به سوی لایه درونی روده کوچک هدایت می شود.»

وی افزود: «حدود ۱ درصد از جمعیت تحت تأثیر این عارضه هستند. در کودکان، بیماری سلیاک می تواند سالها تشخیص داده نشود و منجر به رشد ضعیف و سوءتغذیه شود. در بزرگسالان می تواند باعث نازک شدن استخوان، خستگی و در موارد نادر سرطان روده شود.

بیماران سلیاک می توانند با اجتناب از مصرف گلوتن، بیماری شان را کنترل نمایند.

کد خبر 5037471

منبع: مهر

کلیدواژه: نوزاد گندم آلرژی غذایی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن آنفلوانزا سیما سادات لاری پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سازمان نظام پزشکی آلزایمر دیابت سازمان غذا و دارو سالمندی سازمان بیمه سلامت علیرضا زالی بیماری های قلبی و عروقی بیماری سلیاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم