Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، این تست کرونا قرار است در تولید انبوه به سایر کشورهای جهان هم برسد.

قرار است میلیون ها آزمایش ویروس کرونا که در چند دقیقه نتیجه ای به صورت نقطه ای دارند در سراسر جهان انجام شود. این آزمایش به عنوان نقطه عطفی در نبرد با این بیماری شناخته می شود.

آزمایش های سریع که تشخیص آن فقط 15 تا 30 دقیقه به طول می انجامد  مانند آزمایش بارداری عمل می کنند و در صورت مثبت بودن فرد دو خط آبی نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها از طریق یک سواب بینی کار می کنند که در یک کارتریج قرار می گیرد که آنتی ژن ها یا پروتئین های موجود در سطح ویروس را بررسی می کند. خیساندن آنتی ژن به طور کلی یک روش آزمایش دقیق تر - هرچند بسیار سریعتر - در نظر گرفته می شود.

این کیت کاملا مناسب با شرایط کشورهای فقیر و جهان سومی است چرا که میلیون ها فرد در این کشورها امکان دادن آزمایشات گران قیمت را ندارند.

افراد بی بضاعت به سادگی قادر به انجام آزمایش PCR نیستند که این موضوع  باعث ایجاد ترس در آفریقا ، آسیای جنوب شرقی و آمریکای لاتین شده است.

 

شرکت های عظیم داروسازی  ابوت و بای اوسونر که این دستگاه ها را تولید می کنند توافق کرده اند که برای 133 کشور کم درآمد این کیت ها را که هر بسته 5 دلار قیمت دارد تولید کنند.

آلمان ، فرانسه و سوییس قصد تولید انبوه این کیت ها را دارند.

کارشناسان می گویند این دستگاه ابزاری ارزشمند برای غربالگری افراد ناقل و بدون علامت است.

ادعا می شود نتایج این کیت ها تا 97 درصد درست است اما تصور می شود حساسیت واقعی این کیت های تشخیص کرونا بین 80 تا 90 درصد باشد.

شناسایی سریع ناقلان با این روش کمک می کند تا جلوی شیوع گسترده ویروس کرونا گرفته شود که این موضوع به خصوص در کشورهای فقیر بسیار اهمیت دارد و آنها را از بحران عمیق تر نجات می دهد.

سواب های PCR از دقت بیشتری برخوردار هستند و بیشتر اوقات نتیجه صحیح می دهند. اما ادعای دیگری  در آن طرف مطحر می شود. برخی از این سواب ها فقط در 70 درصد موارد تشخیص واقعی را ارائه می دهند.

اندازه این کیت تقریبا به اندازه یک کارت اعتباری است.

اندازه ابوت ، معروف به BinaxNOW ، تقریباً به اندازه کارت اعتباری است.

این از "فناوری جریان جانبی" استفاده می کند که سطح پروتئین های موجود در نمونه های بینی را برای وجود ویروس اسکن می کند.

برای انجام آزمایش ، نمونه سواب بینی از بیمار جمع آوری شده و در کارت آزمایش قرار می گیرد.

نتایج آزمون بر اساس وجود یا عدم وجود خطوط رنگی صورتی / بنفش قابل مشاهده از نظر بصری تفسیر می شود. در داده های ارسالی به سازمان غذا و دارو (FDA) از یک مطالعه بالینی که توسط ابوت با چندین دانشگاه تحقیقاتی برجسته ایالات متحده انجام شد ، کارت تشخیص کرونا که  BinaxNOW نام دارد حساسیت حدود 98 درصد را نشان داد.

به تجهیزات اضافی نیازی نیست و در عرض 30 دقیقه نتیجه به دست می آید.

به این دستگاه - که حدود 97 درصد دقیق گزارش شده است - مارک CE داده شده است ، به این معنی که از نظر ایمنی و بهداشت اتحادیه اروپا مطابقت دارد.

از طرف سازمان بهداشت جهانی به آن لیست استفاده اضطراری داده شده و احتمالاً اوایل ماه آینده در کشورهای کم درآمد توزیع خواهد شد.

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کیت کرونا ویروس کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم