Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام پارلمانی روسیه گفت، اعزام نیروهای حافظ صلح به منطقه مناقشه قره باغ در شرایط کنونی تنها در صورت درخواست دو کشور درگیر، یعنی ارمنستان یا جمهوری آذربایجان ممکن خواهد بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه معتقد است که در شرایط کنونی، فقط دو کشور ارمنستان یا جمهوری آذربایجان می‌توانند مسئله اعزام نیروهای حافظ صلح به منطقه قره باغ کوهستانی و همچنین آغاز مذاکرات در چارچوب گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا برای کمک به حل و فصل مناقشه را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این سناتور بلندپایه روس گفت: «در رابطه با عملیات حفاظت از صلح در سطح گسترده - بعنوان مثال اعزام کلاه آبی‌های سازمان ملل یا برخی نیروهای حافظ صلح از سوی سازمان امنیت و همکاری اروپا)، همه اینها در سطح جمعی مورد توجه قرار می گیرد، ولی در شرایط کنونی و با توجه به ماهیت فعلی مناقشه، به اعتقاد عمیق من، کسی به جز ارمنستان یا آذربایجان نمی‌تواند بصورت گسترده از اعزام چنین نیروهایی از وسوی گروه مینسک و سازمان ملل صحبت کند.»

کاساچوف یادآور شد: «طبق اسناد قانونی سازمان پیمان امنیت جمعی، نقطه آغازین راه اندازی هر نوع اقدامی از طریق این سازمان، درخواست یکی از کشورهای عضو آن است - "اگر مورد تجاوز نظامی قرار گرفته باشد". بنابراین، تا زمانی که طرف ارمنستانی ابتکارعملی از خود نشان ندهد، هرگونه استدلال در خصوص اعزام نیروهای حافظ صلح این سازمان به قره باغ، کاملاً غیرضروری است. و چنین مسئله‌ای از طرف روسیه یا دیگر کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی، نمی‌تواند مطرح شود.»

پیش از این، "ورطان توگانیان" سفیر ارمنستان در روسیه اعلام کرده بود که مقامات ایروان فعلاً قصد ندارد از سازمان پیمان امنیت جمعی درخواست کمک کند. این دیپلمات یادآور شد، ارمنستان هنوز نیازی به مداخله نظامی خارجی در اوضاع قره باغ ندارد و در همین رابطه، هیچ تقاضایی هم از روسیه صورت نگرفته است.

نخست وزیر ارمنستان: ترکیه بی ثباتی را به منطقه صادر می‌کندعلی اف: عقب نشینی ارمنستان از مناطق اشغالی شرط ما برای آتش بس استاعلام آمادگی روسیه برای میزبانی از وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قفقاز اخبار روسیه قفقاز اخبار روسیه نیروهای حافظ صلح قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۷۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران

آفتاب‌‌نیوز :

 آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش‌ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.

بلینکن تصریح کرد: «من فکر می‌کنم روابطی که چین [با حکومت ایران]دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می‌تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.

او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.

بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی‌های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم‌های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.

آمریکا ادعا می‌کند که حمایت چین، روسیه را قادر می‌سازد تا تولید تانک، مهمات و خودرو‌های زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.

بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشور‌ها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آن‌ها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»

وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالا‌ها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند، اما این کالا‌ها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.

پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.

چین مدت‌ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می‌کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری دسته جمعی در کمتر از ۶ ساعت
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است