Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران گفت: معتقدیم که باید اصلاحاتی در آن صورت پذیرد و همه‌پرسی دیگری از مردم صورت گیرد تا با بازنگری در قانون اساسی، جمهوریت سوم شکل بگیرد.

«قدرتعلی حشمتیان»، رییس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران، در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری برنا مبنی بر اینکه نظر شما در مورد اصلاح قانون انتخابات توسط مجلس یازدهم چیست؟ گفت: بنده ازسه جهت در این مورد اظهار می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ۱) به عنوان دبیرکل حزب مستقل و اعتدال ایران که قطعا نظر حزب را خواهم گفت.۲)به عنوان رییس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران که حتما پس از تشکیل جلسه با احزاب عضو این جبهه اظهارنظر خواهم کرد.۳) به عنوان نماینده احزاب ملی در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب سخن خواهم گفت.

او افزود: این اصلاحیه، در بعضی از مواد که تحصیلات را مدنظر قرار داده مثبت و در برخی موارد هم برخلاف قانون اساسی است زیرا عده ای از کاندیدا شدن، محروم می‌شوند و اختیارات شورای نگهبان بیشتر می‌شود و محدویت زیادتر می شود.

حشمتیان درباره معرفی معرفی کاندیدای حزب مستقل و اعتدال ایران برای ریاست جمهوری گفت: هرگونه تصمیم‌گیری درباره معرفی کاندیدای حزب مستقل و اعتدال ایران هم برای انتخابات ریاست جمهوری به کنگره و مجمع عمومی حزب مربوط می شود که سعی می کنیم، تا قبل از پایان سال۱۳۹۹ در صورتیکه آسیب پذیری در اثر کرونا کمتر شود، و اجازه برگزاری مجمع عمومی و کنگره را داشته باشیم، برگزار کنیم.  

او در ادامه افزود: احزاب عضو جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران نیز تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری، سه موضوع زیر را برای بررسی در دستورکار خود خواهند داد؛ اول، وضعیتی که در انتخابات مجلس در اسفندماه ۱۳۹۹مردم از خودشان بروز دادند و متاسفانه تکرار بدتر آن را در شهریورماه۱۳۹۹ هم در دور دوم همان انتخابات شاهد بودیم که ضعف مشارکت مردم به ضرر خواهد بود. در اسفند ۱۳۹۸ حدود 40 درصد مردم شرکت کردند که این آمار نسبت به واجدین شرایط در دور دوم به حدود 10 درصد رسیدکه خیلی، نگران کننده بود.

نماینده احزاب ملی در کمیسیون ماده ۱۰، احزاب اظهار کرد: وقتی گفته می شود که انتخابات باید مظهر اراده اکثریت مردم باشد و اراده اکثریت در آن مشاهده نمی شود و اکثریت مردم پای صندوق‌ها نمی روند، طبیعتا ما باید ببینیم وضعیت مشارکت مردم چگونه می‌شود درست کرد و چه کار باید کرد که مردم، پای صندوق‌ها بیایند و درباره نحوه برخورد شورای نگهبان با کاندیداها هم ما می‌گوییم تایید و یا رد صلاحیت، اما آنها می‌گویند، احراز صلاحیت و برای همین احراز صلاحیت هم، معیار قابل ارزیابی وجود ندارد.

او افزود: موضوع سوم که طرح تفصیلی آن تحت عنوان جمهوریت سوم مدنظر است، می گوییم در قانون اساسی که زمان حضرت امام (ره) وجود داشت، جمهوریت اول بود، در سال ۶۸ یک بازنگری در قانون اساسی داشتیم. این قانون اساسی فعلی که بیش از 30 سال از آن می‌گذرد، اسمش را جمهوریت دوم می‌گذاریم. معتقدیم که باید اصلاحاتی در آن صورت پذیرد و همه‌پرسی دیگری از مردم صورت گیرد تا با بازنگری در قانون اساسی، جمهوریت سوم شکل بگیرد.

حشمتیان ادامه داد: این طرح مفصلی است که جمعی، ۱۵ مورد را براساس اصل 1۷۷ قانون اساسی بر لزوم بازنگری روی آن تاکید دارند و تدوین کرده اند، یعنی عده زیادی می گویند اصلا مردم هم شرکت کردند، کاندیداهای ما هم تایید شدند؛ بعدش چطور؟! اختیارات رئیس جمهور باید در چه چارچوبی گنجانده شود که نگوید من کاره‌ای نیستم یا اختیاری ندارم. این موارد باید شفاف شود. به نظر من این سه موضوع مهم است که باید در اصلاح قانون انتخابات مدنظرقرار گیرد.3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات ایران حضرت امام رئیس جمهور قانون اساسی مستقلین و اعتدالگرایان ایران قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد