Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@20:16:36 GMT

بازدهی منفی بازار سهام در هفته‌ای که گذشت

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۹۶۵۲۶

به گزارش اکوفارس به نقل از ایرنا، شاخص بورس در معاملات هفته جاری ۱۰۳ هزار واحد کاهش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۲ مهر ماه) با عدد یک میلیون و ۶۱۱ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۹ مهر ماه) به عدد یک میلیون و ۵۰۳ هزار واحد رسید.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۴۱۳ هزار و ۴۳۰ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۳۹۷ هزار و ۵۷۴ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۷۰ هزار و ۹۵۳ واحد به عدد ۲۶۰ هزار و ۵۲۴ واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس نمادهای بانک ملت، فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌گذاری غدیر، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری ایران خودرو و گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت، سایر واسطه‌گری‌های مالی، عمده فروشی، کاشی و سرامیک، اطلاعات و ارتباطات، خرده فروشی و حمل و نقل انبارداری و ارتباطات با بالاترین درصد بازدهی همراه بودند.

در مقابل محصولات چوبی، پیمانکاری صنعتی، سایر حمل و نقل، فعالیت‌های هنری، سرگرمی و خلاقانه، منسوجات، چاپ، وسایل ارتباطی، لاستیک و پلاستیک، ماشین‌آلات و تجهیزات، هتل و رستوران، شیمیایی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، استخراج سایر معادن، کانی غیرفلزی، فعالیت‌های کمکی به نهادهای مالی واسط، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، سرمایه‌گذاری‌ها، محصولات فلزی، قند و شکر، استخراج ذغال سنگ، چند رشته‌ای صنعتی، زراعت و خدمات وابسته، فنی و مهندسی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، دستگاه‌های برقی، استخراج کانه‌های فلزی، رایانه، سیمان، آهک و گچ، استخراج نفت و گاز به جز اکتشافات، بیمه و بازنشستگی، دارویی، محصولات چرمی، بانک‌ها و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، فلزات اساسی، محصولات کامپیوتری، الکترونیکی و نوری، محصولات کاغذی، فرآورده‌های نفتی و مخابرات از جمله نمادهایی بودند که بازدهی منفی را با خود در بازار به همراه داشتند.

همچنین نمادهای دنا آفرین فدک (گدنا)، بیمه آرمان (آمان)، شرکت سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، کربن ایران (شکربن)، شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه (ثباغ)، صندوق سرمایه‌گذاری مدیریت ثروت صندوق بازنشستگی (مدیر)، مرآت پولاد (تپولا)، کف (شکف)، پتروشیمی مارون (مارون)، بیمه کارآفرین (وآفری)، کاشی سینا (کاوه)، شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز تامین (تاپیکو)، توکاریل (توریل)، عمران و سازندگی استان قزوین (ثقزوی)، معادن مس تکنار (تکنار)، مرجان کار (کمرجان)، احیاء صنایع خراسان (واحصا)، آتیه داده‌پرداز (اپرداز)، بهمن دیزل (خدیزل)، سپنتا (فپنتا)، تولی پرس (شتولی)، شرکت سرمایه‌گذاری ساختمانی اعتماد گستر (ثعتما)، صنعتی مینو (غصینو)، بیمه پارسیان (پارسیان)، سیمان باقران (سباقر)، پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول)، شرکت سرمایه‌گذاری توس گیتر (وتوس)، تامین سرمایه دماوند (تماوند)، شرکت سرمایه‌گذاری توکا فولاد (وتوکا)، شرکت سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی (وسخراج)، صنعتی دوده فام (شصدف)، داده‌پردازی ایران (مداران)، کاشی صدف سرام استقلال آباده (کصدف)، تامین سرمایه لوتوس پارسیان (لوتوس)، آرین توسکا (وآتوس)، کاشی حافظ (کحافظ)، شیر و گوشت زاگرس شهرکرد (زشکرا)، پتروشیمی ارومیه (شاروم)، پتروشیمی غدیر (َغدی)، معدنی دماوند (کدما)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، کارگزاران پارس (کپارس)، پلی پروبیلین جم (جم پیلن)، ساختمانی اصفهان (ثاصفا)، شرکت سرمایه‌گذاری پارس توشه (وتوشه)، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس (ثزاگرس)، شرکت سرمایه‌گذاری شفا دارو (شفا)، بین‌المللی محصولات پارس (شپارس)، بیمه اتکایی ایرانیان (اتکای)، صنعتی بارز (پکرمان)، صنعتی بهشهر (غبشهر)، کشتیرانی آریا (حاریا)، اعتباری ملل (وملل)، صنایع بهداشتی ساینا (ساینا) و لیزینگ پارسیان (ولپارس) مثبت‌ترین نمادهای بازار بودند.

در هفته‌ای که گذشت، سیمان صوفیان (سصوفی)، آسان پرداخت پرشین (آپ)، بانک پارسیان (وپارس)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، شرکت ارتباطات سیار (همراه)، اعتبار سرمایه نو آفرین (نوآور)، تولید مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، مخابرات ایران (اخبار)، صنعتی بهپاک (بهپاک)، پالایش نفت تبریز (شبریز)، کاغذ پارس (چکاپا)، تجارت الکترونیک پارسیان (رتاپ)، ذوب آهن اصفهان (ذوب)، صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق)، مارگارین (غمارگ)، شرکت سرمایه‌گذاری ارس صبا (وارس)، حفاری شمال (حفاری)، تامین سرمایه بانک ملت (تملت)، پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، سیمان تهران (ستران)، شرکت سرمایه‌گذاری ایران خودرو (خگستر)، فرآوری مواد معدنی (فرآور)، شرکت سرمایه‌گذاری البرز (والبرز)، شرکت سرمایه‌گذاری ملی (ونیکی)، ملی صنایع مس ایران (فملی)، سالمین (غسالم)، کاشی تکسرام (کترام)، شرکت سرمایه‌گذاری پتروشیمی (وپترو)، تامین سرمایه امید (امید)، پالایش نفت تهران (شتران)، صنایع شیمیایی ایران (شیران)، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و تجارت (وصنعت)، بانک تجارت (وتجارت) و مس باهنر (فباهنر) از جمله نمادهای منفی معاملاتی در بازار بودند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری ایران شرکت سرمایه گذاری تامین سرمایه پالایش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۶۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس