Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، معاون صنایع دستی بوشهر از انتخاب صنایع دستی این استان در نمایشگاه تخصصی گارلند خبر داد.

لیلا رحیمی در این باره گفت: سه اثر ارزشمند گروه هنرپویان بوشهر، فعال در حوزه تولید صنایع دستی در نمایشگاه مجازی و مجله تخصصی گارلند انتخاب و به نمایش گذاشته شد.

وی افزود: این موضوع با اعلام فراخوان دفتر منطقه آسیا_اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی  مبنی بر برگزاری نمایشگاه مجازی و آنلاین با موضوع آثار تولیدی صنایع دستی در دوران کرونا به کمک ظرفیت مجله تخصصی گارلند دنبال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار برگزیده تولیداتی بودند که در دوران قرنطینه طراحی و اجرا شده بود و ثابت کرد صنایع دستی بوشهر آنقدر قابلیت دارد که از صادرات چمدانی فاصله بگیرد و شهرت جهانی خود را بیشتر کند.

تولید پارچه های رنگی در روستای ملی عبا بافی بحیری

صنعتگران روستای ملی عبا بافی بحیری در زمینه تولید پارچه با پشم شتر بسیار با استعداد هستند که در همین راستا با ابتکاری جدید دست به تولید پارچه های رنگی زدند.

تولید این نمونه پارچه با رنگبندی متفاوت و روشن این مزیت را دارد که می توان از آنها در تولید لباس و پوشاک مختلف و همچنین شال زنانه استفاده کرد و بی تردید به رونق تولید داخلی کمک خواهد کرد.

یکی از نکات قابل توجه در تولید این پارچه ها این است که از نخ های معمولی و در دسترس استفاده می شود و می تواند قیمت تمام شده کار را پایین بیاورد.

پاکسازی و ساماندهی مسجد جامع تاریخی سیراف

سرپرست پایگاه ملی میراث فرهنگی سیراف از پاکسازی و ساماندهی مسجد جامع بندر سیراف خبر داد.

سید مهدی آذریان گفت: مسجد جامع تاریخی سیراف اولین مسجد ساخته شده دوره اسلامی در ایران است که مورد پاکسازی و ساماندهی قرار گرفت، این مسجد در سال ۱۳۴۵ توسط گروه کاوشگر انگلیسی به سرپرستی پروفسور وایت هوس از دل خاک بیرون آمد که با این کار  مشخص شد این مسجد بر روی دژی تاریخی ساخته شده است.

سرپرست پایگاه ملی میراث فرهنگی سیراف اضافه کرد: کار ساماندهی این بنا آغاز شده و تلاش خواهیم کرد که تا دهه فجر سال جاری به اتمام برسد، قدمت مسجد جامع تاریخی بندر سیراف به قرن اول و دوم هجری برمی گردد و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

برگزاری جشنواره برداشت خرما در هفته گردشگری

سکینه سالاری، معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان بوشهر گفت: برنامه های هفته گردشگری با توجه به شرایط کنونی جمع بندی و با در نظر گرفتن همه موارد و رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

وی افزود: افتتاح اقامتگاه بومگردی، حضور در جاده گردشگری نخلستان و برگزاری جشنواره برداشت خرما از جمله برنامه های بوشهری ها در هفته گردشگری بود.

سالاری تصریح کرد: برگزاری مسابقات اسب سواری و دوچرخه سواری نیز در از برنامه های دیگر هفته گردشگری بود و ما تلاش کردیم در شرایط حساس بیماری کرونا در کنار رعایت شیوه نامه های بهداشتی هفته گردشگری پرباری را داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هفته گردشگری بوشهر برداشت خرما هفته گردشگری صنایع دستی مسجد جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از هشتم اردیبهشت  با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از ۱۰۰ کشور و حدود ۸۰۰ شرکت ایرانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافته و استان کرمان نیز توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته است. 

غرفه استان کرمان در سالن ۴۱B  نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیات‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند. 

در حوزه نوآوری و محصولات جدید زنجیره ارزش خرما با تولید سرکه خرما و شکر خرما در نمایشگاه رونمایی شده است. 

محصولات شرکت مس شهید باهنر  در حوزه زنجیره ارزش ویژه تولید صنایع دستی،  اولین بار در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش گذاشته شده است. 

در حوزه گیاهان دارویی نیز شرکت‌های فعال این حوزه، محصولات خود را اعم از دمنوش‌های مختلف و محصولات آرایشی و بهداشتی تولید شده از گیاهان دارویی که زنجیره ارزش آنها کامل شده عرضه کرده‌اند. 

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در گروه‌های کالایی صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی و آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی تا ۱۲ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.   

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد