Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شهر سوق گفت: با واگذاری اعتبارات قطره چکانی، مشکل جاده سوق دهدشت حل نخواهد شد و از مسئولین استانی از جمله استاندار و رئیس برنامه و بودجه انتظار می رود توجه ویژه ای به این پروژه داشته باشند تا به سرانجامی برسد چرا که برخی از مدیران قبلی استان این پروژه ها را"ماست مالی" کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس پس از بروز حادثه تصادف در جاده سوق دهدشت و در پی انتشار بیانیه انتقادی امام جمعه شهر سوق خطاب به برخی از مسئولین در مورد جاده سوق، نیک اقبالی مدیر کل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویر احمد به همراه هیئتی با امام جمعه شهر سوق دیدار و در مورد مشکلات جاده گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام کیانی اصل امام جمعه شهر سوق در این دیدار گفت: برنامه دولت این بودکه پروژه های نیمه تمام را به پایان برساند و پروژه جدید را برای نقاط مختلف تعریف نکند اما متاسفانه پروژه جاده سوق – دهدشت که 16 سال است که شروع  شده بخاطر عدم تخصیص اعتبار کافی در سال های متمادی موجب شد تا این پروژه همچنان به سر انجام نرسد.

کیانی اصل گفت: بی عدالتی برخی از مسئولین یا نگرش های جناحی، فامیلی، موجب شد تا اعتبارات مناسبی را برای این پروژه تخصیص ندهند.

امام جمعه شهر سوق اظهار داشت: در این زمینه رایزنی های مناسبی با استانداران، معاونان عمرانی استانداری، فرمانداران وقت صورت گرفته تا اعتبارات مناسبی را برای پروژه تخصیص دهند اما متاسفانه حتی امسال نیز اعتبار مناسبی برای به سرانجام رساندن این پروژه در نظر نگرفتند.

وی با اشاره به لزوم دغدغه مندی مدیران در استان و شهرستان گفت: از مسئولین ادارات و مدیران کل انتظار می رود که رایزنی های لازم را جهت تخصیص اعتبارات و پروژه ها از استاندار و برنامه و بودجه بخواهند اما مدیران ما زبانشان الکن است که رایزنی بکنند و انگار میترسند که بخواهند برای اعتباراتشان رایزنی کنند، درصورتی که باید رایزنی ها حتی تا سطح کشور برای مردم صورت گیرد. مسئولی که روی صندلی خود بنشیند و منتظر واگذاری اعتبار باشد کار خاصی را انجام نمی دهد و مسئول باید برای دریافت اعتبار و بودجه چانه زنی را در دستور کار قرار دهد.

خطیب جمعه شهر سوق گفت: پروژه جاده سوق – دهدشت که هم اکنون بخش هایی از زیر سازی، خاکبرداری و تعریض آن صورت گرفته استانداردهای مناسب یک جاده را ندارد و حتی خاکبرداری مناسب جاده نیز درست و اصولی نبوده که هر ساله شاهد فرسوده شدن جاده خواهیم بود.

وی با گلایه از برخی مدیران قبلی و کنونی استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: برخی از مدیران قبل با پیمانکاران هماهنگی هایی صورت داده و به عبارتی با بی تدبیری به اصطلاح پروژه را " ماست مالی " کردند.

کیانی اصل با اشاره به مشکلات جاده سوق – دهدشت گفت: یکی دیگر از مشکلات  این پروژه حل نشدن مشکل نقاط حادثه خیز است که راه و شهرسازی میگوید اعتبار کافی برای رفع نقاط حادثه خیز را ندارند. اگر نقاط حادثه خیز اصلاح نشود و روکش جاده صورت بگیرد باز هم شاهد حوادث این چنینی خواهیم بود بنابراین اولویت اصلی رفع نقاط حادثه خیز است.

وی افزود: در باب نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی ،راه شهرسازی آن را به گردن راهداری میاندازد و راهداری گردن راه وشهرسازی همچنان همه سردرگم تر از قبل می شدند و مسئولیت رفع این مشکلات مشخص نشده است.

امام جمعه شهر سوق گفت: از استاندار محترم و برنامه و بودجه استان انتظار داریم که از اعتبارات دیگر برای پایان این پروژه کمک کنند و عدم تکمیل این جاده 10 کیلومتری پس از 16 سال موجب شرمساری همه می شود.

کیانی اصل عنوان کرد: با واگذاری اعتبارات قطره چکانی، مشکل جاده سوق دهدشت حل نخواهد شد و از مسئولین استانی از جمله استاندار و رئیس برنامه و بودجه انتظار می رود توجه ویژه ای به این پروژه داشته باشند تا به سرانجامی برسد.

وی ضمن تشکر از مدیرکل راه و شهرسازی جهت حضور در شهر سوق و بررسی مشکلات جاده گفت: انتظار داریم که نقاط حادثه خیز جاده برطرف و علائم راهنمایی و رانندگی در جاده نصب شوند تا شاهد بروزحوادث و سوانح کمتری در جاده سوق – دهدشت باشیم.

حجت الاسلام کیانی اصل تصریح کرد: گلایه ای از مدیران قبلی و کنونی داشته و داریم و مسئولین کنونی که در مسند امور هستند و وقتی شکایت یا گلایه ای می شود چون زمان امور در این زمان در دست آنان است باید پاسخگوی مردم باشند.

وی با انتقاد از مسئولین گفت: مسئولان نسبت به انتقادات مطرح شده از سوی مردم سعه صدر داشته باشند و این را بدانند که خادم مردم هستند نه اربابان مردم.

امام جمعه شهر سوق با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در مورد جاده سوق – دهدشت گفت: دو سال قبل نیز مشکلات پروژه را با دادستان مطرح کرده و خواستار ورود وی به عنوان مدعی العموم به این موضوع شدیم و امروز نیز از دادستان محترم می خواهیم که با ورود به موضوع پروژه جاده سوق – دهدشت اجازه ندهید که اتفاقات ناگواری در جاده بیافتد و با خاطیان پروژه در زمان های مختلف که مقصر بودند اقدام قانونی انجام دهند تا شاهد بروز چنین حواد ناگواری در شهرستان نباشیم.

وی خطاب به استاندار کهگیلویه و بویر احم گفت: جناب آقای استاندار محترم بسیاری از مدیران در استان کهگیلویه و بویر احمد مدیران بی تدبیر، کم کار و سهل انگاری هستند و آنها را تغییر دهید و برای تغییر آن ها از جناح، اشخاص و نمایندگان ترسی نداشته باشید و کسی که نمی تواند کار انجام دهد آن را برکنار کنید و مدیران لایق و شایسته در راس کار قرار دهید تا مشکلات مرتفع شوند.

پژمان نیک اقبالی مدیر کل راه و شهر سازی گفت: در پروژه جاده سوق – دهدشت پس از آغاز عملیات اجرایی مبنای طرح را جاده قدیم در نظر گرفتند و بر اساس آن جاده جدید را تعریض و در مواردی استانداردهای لازم برای این پروژه لحاظ نشده است.

نیک اقبالی گفت: در تعریف جاده ها، جاده سوق – دهدشت شامل راه اصلی درجه یک محسوب می شود و حداکثرسرعت تردد در این مسیر 90 کیومتر است و بالاتر از این سرعت تخلف محسوب می شود.

وی اظهار کرد: این پروژه در سال های گذشته با تغییر چند پیمانکار به مرحله ای رسیده که عملیات خاکبرداری آن تمام شده و در نقطه سه راهی چنگلوا به دلیل معارضات عبور لوله گاز محدودیت هایی برای آن وجود دارد و در بقیه مسیر عملیات خاکبرداری  وجود ندارد. آن چیزی که در تعهد راه و شهر سازی وجود دارد روکش کردن کل مسیر است.

مدیر کل راه و شهرسازی گفت: اعتبار لازم برای روکش کل جاده 15 کیلومتری سوق – دهدشت 22 میلیارد تومان است. در صورتی که اعتبار تعیین شده این پروژه در سال 99، 2 میلیارد تومان است ولی ما برای اینکه قسمتی از کار را جلوتر ببریم و با تعهد اداره کل راه و شهرسازی بنا داریم که سه برابر اعتباریعنی 6 میلیارد تومان اعتبار به این پروژه تخصیص دهیم.

نیک اقبالی با اشاره به مشکلات موجود در پروژه سوق – دهدشت گفت: این پروژه با توجه به اینکه تنها راه سوق دهدشت بوده و در حال حاضر عملیات تعریض و بهسازی آن در حال انجام است و علاوه بر آن که راه و شهرسازی در این حوزه فعالیت می کند، راهداری و حمل و نقل جاه ای به عنوان اداره متولی نگهداری مسیرها نیز باید همزمان وظایف خود را نسبت به جاده از لحاظ خط کشی ها و علائم راهنمایی و رانندگی انجام دهد و اگر ما هم در اعتبار امسال به این نتیجه برسیم که نیاز است در فاز های دیگری هزینه کنیم این تجدید نظر را انجام و اگر مسئولین با ما همراهی لازم را داشته باشند ما هم حاضریم به جای روکش خط کشی ها، نیوجرسی و حتی گارد ریل ها را انجام و همه این ها مستلزم اعتبار است.

وی اضافه کرد: مکاتبه ای با معاون وزیرراه و شهرسازی در این خصوص صورت گرفته که اگر از اعتبارات ملی به ما کمک کنند می توان بسیاری از این مشکلات را حل کرد.

نیک اقبالی گفت: امیدواریم با همکاری مسئولین محترم استانی، نمایندگان محترم مجلس و ائمه جمعه بتوانیم اعتبارات بیشتری برای این پروژه به دست آورده تا علاوه بر رفع نقاط حادثه خیز در کوتاه مدت بتوانیم در درازمدت شرایط مطلوب تری را برای پروژه فراهم کنیم.

مدیر کل راه و شهرسازی عنوان کرد: با توجه به دغدغه ها در مورد جاده سوق – دهدشت، سه برابر اعتبار به طرح تخصیص داده شده و پیمانکار انتخاب شده وهمچنین قرار است پیمانکارمشخص شده از چند روز آینده روکش کردن آسفالت را انجام دهد و در صورتی که ضرورت ایجاب کند که به جای روکش به مسائل دیگری پرداخته شود، تجدید نظر نیز صورت خواهد گرفت.

نیک اقبالی گفت: با توجه به ضرورت حاضر هستیم که در کنار اداره راهداری قسمتی از اعتبار امسال را صرف هزینه های علائم هشدار دهنده و خط کشی مجدد کنیم که در کوتاه مدت باید این کار صورت گیرد.

نصیری مدیر کل راهداری در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار کهگیلویه گفت: پیرو نامه ارسال شده از سازمان راهداری در اسفندماه ۹۳ ، راهداری موظف شده تا از تحویل و بهره‌برداری پروژه‌های بهسازی و راهسازی که فاقد تجهیزات ایمنی ضروری بوده و یا به صورت ناقص هستند خودداری کند. همچنین با توجه به محدودیت‌های مالی در حوزه راهداری، امکان تامین و تخصیص منابع اعتباری جهت تکمیل الزامات ایمنی این گروه پروژه ها از سوی حوزه راهداری وجود ندارد.

 

وی با اشاره به این آیین نامه گفت: در صورت عدم رعایت الزامات مربوطه بالاخص در خصوص علائم، تجهیزات و تاسیسات ایمنی راه و ضوابط طرح هندسی در صورت تایید، تحویل و بهره‌برداری پروژه، مسئولیت های مرتبط با تحویل گیرنده خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیر کل راه و شهر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویر جاده سوق دهدشت برنامه و بودجه پروژه جاده سوق نقاط حادثه خیز مدیران قبلی داشته باشند نیک اقبالی کیانی اصل پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد

تین نیوز

مدیرعامل صندوق ملی مسکن با اشاره به وجود چاله های بزرگ در برخی پروژه های مسکن مهر، گفت: از محل منابع صندوق ملی مسکن تاکنون ۹۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این طرح تخصیص یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، محمدرضا مهدیار اسماعیلی در خصوص روند ایجاد صندوق ملی مسکن، اظهار کرد: صندوق ملی مسکن بر اساس تصویب قانون جهش تولید مسکن شکل گرفت و ماده 3 این قانون تصریح می کند برای تجمیع و تخصیص بهینه منابع بخش صندوق صندوق تاسیس می شود.

وی با بیان این که به این ترتیب صندوق مذکور در نظام اداری کشور پا به عرضه وجود گذاشت، ادامه داد: از ابتدای آبان ماه 1401 پس از تاسیس اساسنامه، صندوق را در نهضت ملی مسکن تاثیرگذار دیدیدم. قبل از آن هم در قالب حساب ملی مسکن عملیات شکل گرفت و پشتیبانی ها و حمایت صندوق ملی مسکن با هدف کمک و تسریع فرآیندهای نهضت ملی مسکن به ثمر نشست.

وی با یادآوری این که ابتدا اعدادی که به صندوق وارد می شد با دستور وزیر راه و شهرسازی و ذی حساب مسئول مالی صندوق برای پروژه ها تخصیص می یافت، افزود: پس از شکل گرفتن ارکان صندوق، وظایف از حالت بالقوه در اساسنامه ظهور کرده و بالفعل شد. امروز وظیفه صندوق به عنوان نهاد تامین مالی عملیات نهضت ملی مسکن در چند بخش مختلف از جمله دهک های کم درآمد یک تا 4، خدمات عمومی و احداث ابنیه و سرانه های عمومی، انتقال زیرساخت به شهرهای جدید و  رفع موانع که از سازوکارهای قبلی تامین مالی بخش مسکن مقرر نبود، شکل گرفته و در حال انجام است.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن با بیان این که بزرگ ترین مشکل مسکن مهر یعنی عدم توجه به سرانه های آموزشی، درمانی، رفاهی و... را در نهضت ملی مسکن برطرف کرده ایم، اضافه کرد: در این راستا ارقام قابل توجهی را برای ساخت مسجد، مدرسه، درمانگاه، فضای سبز و .. تخصیص می دهیم. در طرح مسکن مهر،  ساختمان ها ساخته شده اما هیچ سرانه ای ندارد، اما این مسئله مهم در نهضت ملی مسکن انجام می شود. حتی برای موارد ضروری مانند نانوایی و خواروبار فروشی ضرورت ها و الزامات را در پروژه های نهضت ملی مسکن در نظر گرفته ام.

اسماعیلی با یادآوری این که  تمام عملیات تامین مالی نهضت ملی مسکن بر عهده صندوق ملی مسکن است، گفت: پروژه هایی که در اطراف بافت فرسوده سخت می شود، مشکل برق، آب، زیرساخت و ... را ندارند. زمانیکه مکان جدیدی را شناسایی می کنیم انتقال آب، برق و زیرساخت ها هزینه های سنگینی را در بر دارد. وزارت نیرو با اجرا ماموریت ها با مشکلاتی در مسکن مهر مواجه بود. این مسئله الان تا حد زیادی برطرف و برای ان چاره جویی شده است. بر این اساس یک سوم هزینه های مربوط به زیرساخت پروژه های نهضت ملی مسکن را بر عهده گرفته و این الگو را پیش می بریم.

وی با اشاره به تکمیل واحدهای مسکن مهر، گفت: آورده متقاضی در این پروژه ها تکمیل شده و اقساط را پرداخت می کند. وام این پروژه ها به طور کامل پرداخت و در پروژه صرف شده است. اما با این پروژه به اتمام نرسیده است. برای رفع این مشکل، عملیات تامین مالی از مسیر صندوق ملی مسکن این امکان را برای شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن فراهم کرد تا بتوانیم این مسائل را برطرف کنیم. در یک نمونه مسئله آسانسور پروژه های مسکن مهر بود.

وی توضیح داد: 3700 پروژه مسکن مهر داریم که آسانسور آنها به اختلال خورده و عملاً از محل آورده متقاضیان تامین منابع مالی امکان پذیر نبود.

وی در پاسخ به این پرسش که 3700 پروژه شامل چه تعداد واحد مسکن مهر است، گفت: پروژه ها از 8 واحدی تا 60 واحد هستند، به طور متوسط حدود 60 هزار واحد می شود. به عنوان مثال پروژه های مسکن مهر فاز 11 پردیس مشکل آسانسور دارند، در برخی شهرهای پروژه های بلوک های بالای 4 طبقه مشکل آسانسور دارند.

اسماعیلی در پاسخ به این پرسش که کل اعتبار هزینه شده برای مساکن مهر نیمه تمام چه میزانی بوده است، اظهار کرد: برای مسکن مهر استان ها 3700 میلیارد تومان تزریق منابع مالی صورت گرفته است. 4000 میلیارد تومان نیز برای شهرهای جدید تخصیص یافته است. اگر تکمیل آسانسورها که حدود 2000 میلیارد تومان پیش بینی می کنیم، در مجموع تاکنون حدود 9700 میلیارد تومان از محل منابع صندوق برای تکمیل مسکن مهر هزینه شده است.

وی یادآور شد: در مجموع 127 هزار واحد مسکن مهر رفع مشکل و با اندک هزینه تکمیل شده اند. برخی پروژه ها روی پیشرفت 70 درصد و برخی واحدها روی پیشرفت 50 درصد باقیمانده اند که طبیعتاً منابع مالی بیشتری می خواهد.

وی بیان کرد: بخش آخر مسکن مهر که آنرا هسته سخت می بینیم آن دسته از پروژه هایی است که مشکل حقوقـی دارند و خارج از وزارت راه و شهرسازی است. مثلاً هیئت مدیره تشکیل، اما پروژه رها شده است. نه هیئت مدیره قبلی عزل شده و نه کسی آمده پروژه را تکمیل کند و پیشرفت فیزیکی واحدها خیلی پایین است.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن اضافه کرد: این پروژه ها خیلی از ما هزینه و انرژی خواهد برد. برای رفع این مشکل راهکار پیدا کنیم. وقتی ساخت هر متر مسکن 300 هزار تومان بوده، متقاضی 300 هزار تومان یعنی به اندازه 10 متر پرداخت کرده است. الان که ارزش هر متر 12 میلیون تومان است باید اندازه 100 میلیون تومان کار جلو رفته باشد، اما کاری پیش نرفته است. برای این پروژه ها باید عدد قابل توجهی را به صورت بلاعوض هزینه کنیم.

مشکلات بزرگ برخی پروژه های مسکن مهر

اسماعیلی تاکید کرد: کسی نیست این پروژه ها را بسازد. یا باید زمین برگردد یا این که در قالب نهضت ملی مسکن پروژه جدید تعریف شود. منابع این پروژه یا اتلاف شده یا خرج کار دیگری شده است که باید دستگاه قضایی آنرا احقاق حق کند و به موازات صندوق ملی مسکن کمک کند.

وی با بیان این که 240 هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام داشتیم که حدود 120 هزار واحد آن تحویل شده است، تصریح کرد: حدود 120 هزار واحد دیگر باقیمانده است، فکرمی کنم بتوانیم نیمی از واحدها را بدون افتادن در چاله های بزرگ رفع کنیم و به حدود 50 هزار واحد برسانیم. احتمالاً مشکل واحدهای باقیمانده بسیار بزرگ باشد و باید راهکارهای مورد به مورد داشته باشیم و نمی توانیم یک نسخه واحد برای آنها داشته باشیم.

وی بیان کرد: به نظرم اگر واحدهای دارای مشکلات بسیار بزرگ را فاکتور بگیریم، در سال جاری بتوانیم مسکن مهر را تمام کنیم.

رئیس هیئت عامل صندوق ملی مسکن در ادامه با اشاره به این که بخشی از منابع مورد نیاز تکمیل پروژه های مسکن مهر از محل فروش برخی منابع سازمان ملی زمین و مسکن انجام شده است، اظهار کرد: صندوق ملی مسکن برای تسریع در عملیات اجرایی منابع مالی را زودتر به پروژه ها تزریق می کند تا در ادامه سازمان و دستگاه های دولتی از جمله ملی زمین و مسکن به تعهدات خود عمل کند.

اسماعیلی درباره شهرهای جدید گفت: در شهرهای جدید، به دلیل نوع توپولوژی و توسعه که هنوز بسیاری از زمین های آن به قیمت نرسیده در شورای عالی مسکن مطرح و جمع بندی شد اگر این زمین ها برای گردش منابع به فروش  برسد، احتمالاً با اتلاف منابع دولت مواجه می شویم و به ثمن بخس به فروش می رسد. جمع بندی این شده که بخشی از زمین ها با استعداد که می توانیم آنها را در آینده با قیمت بالاتر و با حفظ منافع دولت، به فروش برسانیم به صندوق ملی مسکن واگذار شود. صندوق نیز به ازای این زمین تامین منابع کرده و بعدا زمین ها را به فروش خواهد رساند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استقلالی‌ها شارژ مالی شدند
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود