Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی غیبی قهرمان مسابقات دوی کوهستان کشوری در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با این رقابت‌ها اظهار داشت: این مسابقات در ۳ مرحله برگزار شد. ۲ مرحله اول با کمک نرم افزار "استراوا" برگزار شد. علت استفاده از این نرم افزار انجام مسابقه به صورت انفرادی بود تا خطر ابتلا به ویروس کرونا ورزشکاران را تهدید نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: طول مسیر مراحل اول و دوم ۱۵ کیلومتر بود. مرحله سوم که فینال مسابقات بود با حضور ۲۵ دونده و در مسیری به طول ۳۰ کیلومتر برگزار شد. در نهایت با فاصله ۴ دقیقه‌ای نسبت به نفر دوم قهرمان مسابقات شدم.

قهرمان مسابقات دوی کوهستان درباره برنامه خود در آینده بیان کرد: در صورتی که مسئولان از من حمایت کنند، قصد دارم در مسابقات جهانی شرکت کنم. البته به دلیل شیوع ویروس کرونا در حال حاضر خبری از مسابقات جهانی نیست.

پس از شکست اعتیاد، ورزش حرفه‌ای را آغاز کردم

غیبی در خصوص این که از چه زمانی ورزش حرفه‌ای را آغاز کرد گفت: تا ۳ سال پیش من ورزشکار نبودم. پس از آشنایی با رحیم قهرمانی (مربی دوی کوهستان) این ورزش را به صورت حرفه‌ای آغاز کردم.

او ادامه داد: پیش از آغاز ورزش حرفه‌ای متاسفانه اعتیاد داشتم. خدا را شاکرم که پس از شکست اعتیاد ورزشکار شدم. البته ابتدا در مسابقات دو شرکت می‌کردم و پس از آشنایی با ورزش اسکای رانینگ (دوی کوهستان) به آن علاقه‌مند شدم.

هیچ حمایتی از من نشده است

قهرمان مسابقات دوی کوهستان در خصوص حمایت‌های مسئولان از ورزش دوی کوهستان اظهار کرد: متاسفانه تا به امروز از من هیچ حمایتی نشده است. در حال حاضر بیکار هستم و با وضعیت نابسامان اقتصادی این روز‌ها زندگی کردن با ۲ فرزند برای من دشوار است.

او ادامه داد: قرار بود پس از قهرمانی ۳ میلیون تومان از سوی فدراسیون کوهنوردی و صعود‌های ورزشی پاداش بگیرم که پس از گذشت ۱۲ روز این پول به حساب ما واریز شد.

غیبی افزود: وقتی از ورزشکار حرفه‌ای حمایت نشود، به مرور زمان ورزشکار دلسرد می‌شود. دوی کوهستان یکی از پر خطر‌ترین ورزش‌ها است. اگر در زمان تمرین‌ها من آسیب ببینم چه کسی پاسخگو خواهد بود؟

نیاز به یک حامی مالی دارم

قهرمان مسابقات دوی کوهستان در پایان گفت: حالا که قهرمان مسابقات کشوری شده ام و در ورزش زحمت کشیده ام هیچ کسی من را نمی‌شناسد. در استان البرز هم که محل زندگی من است، از من حمایت نمی‌شود. در حال حاضر در یک خانه سرایداری ۳۰ متری زندگی می‌کنم. افراد زیادی قصد حمایت از من را داشتند، اما پس از مدتی هیچ خبری از آن‌ها نشد. متاسفانه مشکلات در ورزش ما زیاد است.

او ادامه داد: در حال حاضر نیاز به یک حامی مالی دارم. قول می‌دهم در صورت داشتن یک حامی مالی در رقابت‌های جهانی افتخار آفرینی کنم و پرچم کشورم را در میادین بین المللی به اهتزاز در آورم.

بیشتر بخوانید

زمان برگزاری مسابقات جهانی دوی کوهنوردی مشخص شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوهنوردی مسابقات دوی کوهستان اسکای رانینگ یک حامی مالی او ادامه حال حاضر حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • وحید شمسایی: موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • نگاهی بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • مروری بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند