Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، فصل برداشت سیب در مناطقی مانند کاکان و سی‌سخت آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود افزون بر۱۳۰ هزار تن سیب از باغات کهگیلویه و بویراحمد برداشت شود.

سیب تولید شده در این مناطق از باکیفیت‌ترین محصولات تولیدی هستند به گونه‌ای که در این فصل از سال خریداران تمام اقصی نقاط کشور راهی کهگیلویه و بویراحمد می‌شوند تا این محصول را خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سوالی که مطرح است اینکه جهاد کشاورزی چه برنامه‌ای برای فروش محصول سیب باغداران به قیمت مناسب دارد.

 

زواره آزادپور معاون باغبانی جهاد کشاورزی گفت: برای سیب ممتاز و درجه یک تقاضا برای خرید وجود دارد و قیمت خریداران رضایت نسبی ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: علاوه بر این تعاون روستایی استان آمادگی دارد ورود کرده و سیب درجه ۲ و ۳ باغداران که برای مصارف خانگی و کارخانجات فرآوری کنسانتره و آب سیب است را از آنها خریداری کند.

این مسئول در خصوص وضعیت سردخانه‌های استان گفت: سالانه ۱۳۰ هزار تن محصول سیب در استان برداشت می‌شود اما فضای سردخانه‌ای ۲۰ هزار تن است که به تناسب جمعیت، میزان فضایی که در اختیار داریم کافی است.

 

آزادپور بیان کرد: سایر استان‌ها سیب با کیفیت استان را خریداری، ذخیره و به خارج از کشور صادر می‌کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: سیب یاسوج کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد :سیلاب یک هزار و ۳۰۰ میلیارد به بخش کشاورزی خسارت زد اما تاکنون یک ریال اعتبار خسارت سیلاب پرداخت نشد.

وی افزود: بخش عمده خسارت‌ها و آسیب‌ها در این شهرستان مربوط به باغات، مزارع، زمین‌های کشاورزی، کانال‌های آبرسانی و سرآب بندی‌های بخش کشاورزی و همچنین ابنیه فنی و راه‌های روستائی و عشایری است. که در این بارندگی بخش زیادی از محورهای ارتباطی روستایی و عشایری نیز مسدود شده بود. کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۱۶۰ هزار هکتار از این میزان زراعی است.

خبرنگار: فائزه صداقت

انتهای خبر/

کد خبر: 1228422 برچسب‌ها سیل

دیگر خبرها

  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران