Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا ،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس از برگزاری جشنواره‌ی استانی «دهه هنر» در ده رشته‌ی هنری، از ۱۲ مهر خبر داد، رویدادی که شرکت‌کنندگان در زمینه داستان و داستانک، شعر، عکس، گرافیک، خوشنویسی، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی، نقاشی، بازیگری( تک بازیگر)، تذهیب و گل و مرغ از بخش های آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صابر سهرابی در نشست خبری ویژه جشنواره‌ی هنر استان فارس، که دهم مهر ماه برگزار شد، گفت: طی این چند ماه گذشته بیماری کرونا باعث شد بیشتر فعالیت های فرهنگی و هنری در سراسر جهان تعطیل شده یا به رکود کشیده شود. اکنون اداره کل فرهنگ و ارشاد و دیگر دستگاه های فرهنگی و هنری استان فارس بنای ادامه ی فعالیت ها در بستر فضای مجازی  را گذاشتند تا آن رونق فرهنگی و هنری تعطیل نشود.

 

او با ابراز خوشوقتی از اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد طی چند ماه گذشته تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی را برای برگزاری یک جشنواره در 10 رشته ی هنری با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی، انجام داده است، به تشریح اهداف این جشنواره پرداخت.

 

 سهرابی گفت: با توجه به اینکه کادر درمان و سلامت ما برای بهبود اوضاع جامعه و سلامت بخشی مردم نهایت تلاش را می کنند یکی از اهداف جشنواره تلاش ثبت و مستندسازی ایثارگری ها و از خودگذشتگی های این ایثارگران جبهه سلامت است.

 

او هدف دوم این رویداد فرهنگی و هنری را زنده نگه داشتن خاطرات هشت سال دفاع مقدس ذکر و خاطرنشان کرد: یکی از بخش‌های ویژه ی جشنواره زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگری های آنان در هشت سال دفاع مقدس است. ما نباید آن دوران را فراموش کنیم بلکه باید با بهره‌گیری از زبان هنر، فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت را به نسل جوان معرفی کرده و انتقال دهیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، خاطرنشان کرد: هدف سوم همگرایی و هم افزایی هنرمندان و خانواده ی بزرگ بهداشت و درمان کشور در راستای حفظ و ارتقای سلامت هم وطنان است.

 

سهرابی با یادآوری اینکه شکل برگزاری جشنواره مجازیست و اختتامیه همزمان در 10 شهرستان فارس برگزار خواهد شد، هدف از این اقدام را تمرکززدایی و فراهم کردن بستری برای تبادل فرهنگی و هنری بین شهرستانهای استان فارس ذکر کرد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: اختتامیه بخش داستان نویسی و داستانک در شهرستان لارستان، خوشنویسی که در 2 شاخه نستعلیق و شکسته نستعلیق پیش‌بینی شده، در ارسنجان، فیلمنامه نویسی کوتاه  در بیشاپور (کازرون) و نقاشی در شهرستان کازرون، شعر در شهرستان جهرم، عکس در  مرودشت، بازیگری ( تک بازیگر) در اوز، گرافیک در شهرستان داراب، نمایشنامه نویسی در شهرستان شیراز و تذهیب و گل مرغ در اقلید برگزار خواهد شد.

 

سهرابی توضیح داد: موضوع آزاد این جشنواره، مدافعان سلامت و چهل سالگی دفاع مقدس، تعیین شده است و داوران جشنواره از هنرمندان فارس انتخاب خواهند شد.

 

او ادامه داد: در هر رشته سه نفر برگزیده و در مجموع  ۷۳ نفر برگزیده این جشنواره  خواهند بود، جایزه نقدی مقام اول یک میلیون ۳۰۰ هزار تومان،نفر دوم یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و نفر سوم ۶۰۰ هزار تومان است؛ به نفر اول جشنواره لوح و دیپلم افتخار  و نفرات دوم و سوم لوح تقدیر تقدیم می شود؛ البته برای تمام شرکت کنندگان در جشنواره گواهی صادر خواهد شد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس موضوع تعیین شده در حوزه خوشنویسی این جشنواره را  تحریر یک حکمت از نهج البلاغه برای شاخه ی نستعلیق و تحریر یک غزل از اشعار سعدی را برای شاخه‌ی شکسته نستعلیق اعلام و خاطرنشان کرد: در بخش نمایشنامه نویسی و شعر، موضوعات کادر درمان و سلامت و چهلمین سالگرد دفاع مقدس در نظر گرفته شده است.

 

سهرابی همچنین به سی و یکمین جشنواره تئاتر فجر فارس اشاره و اضافه کرد: علیرغم فراز و نشیب‌های فراوان، با همراهی انجمن هنرهای نمایشی تلاش کردیم که این دوره هم مانند ادوار قبلی با استقبال هنرمندان برگزار شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تلاش‌هایی که برای برگزاری حضوری جشنواره انجام شد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سلامت هنرمندان اولویت اصلی‌ست، این جشنواره هم به شکل مجازی برگزار خواهد شد.

 

 سهرابی یادآور شد گه فراخوان این جشنواره از ۱۲ مهرماه بر روی خروجی سایت فرهنگ و ارشاد اسلامی بارگذاری خواهد شد و اولویت های موضوعی آن شعار سال یعنی جهش تولید، و مهلت ارسال آثار به سی و یکمین جشنواره تئاتر فجر استان فارس تا ۱۵ آبان ماه است.

 

 

در پایان این نشست خبری، از پوستر چشنواره دهه هنر فارس، رونمایی و اعلام شد که علاقه مندان برای ارسال آثار خود از 12 مهر تا 15 بهمن به پایگاه اینترنتی www.injo.ir مراجعه کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شهدا فارس هنر جشنواره مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگی و هنری استان فارس ی جشنواره دفاع مقدس خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۰۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان