Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مهماندار هواپیمای آمریکایی که به دلیل سرطان، بینی خود را از دست داده بود، با کمک پزشکان بار دیگر صاحب بینی شد.

به گزارش شریان نیوز،یک مهماندار ۵۶ ساله آمریکایی که بینی خود را به طور کامل از دست داده بود، سرانجام با کمک پزشکان موفق شد بار دیگر صاحب بینی شود.

 

 

پایگاه خبری دیلی میل در گزارشی نوشت: این مهماندار ۵۶ ساله هواپیما که اهل شهر «لاس وگاس» در ایالت نوادای آمریکاست، به دلیل سرطان پوست، بینی خود را به طور کامل از دست داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۶ پزشکان تشخیص دادند «سابرینا فالکون» (Sabrina Falcon) مبتلا به «سرطان سلول پایه ای» (basal cell carcinoma) است و به همین خاطر تحت دو عمل جراحی برای برداشتن این سلول‌های سرطانی قرار گرفت.

ماه‌ها بعد، پس از آنکه او دچار سردرد‌های شدیدی شد، فهمید که تمامس سلول‌های سرطانی برداشته نشده اند و این سلول‌ها در تمام بینی او تکثیر شده اند؛ از این رو باید تمامی بینی او برداشته شود.

او که بزرگ شده جنوب کالیفرنیاست، به پایگاه خبری دیلی میل گفت: من در جوانی کرم ضد آفتاب نمی‌زدم. من در دهه ۶۰ میلادی متولد شدم. من از این مواد تا زمانی که پیرتر شدم، استفاده نمی‌کردم. از آن زمان به بعد، من شروع به استفاده از مقدار زیادی از کرم ضد آفتاب، خصوصا بر روی صورتم کردم. من معمولا بیرون از خانه بودم و به قدم زدن و رفتن به کنار ساحل می‌پرداختم.

او یک روز در سال ۲۰۱۶ زمانی که به عنوان مهماندار هواپیما مشغول به کار بود، پیش دکتر می‌رود و پزشک متوجه می‌شود که انتهای بینی او به شکلی غیرعادی پیچ دار است. پس از معاینه بینی و انجام چندین آزمایش، مشخص شد او به سرطان سلول پایه‌ای (BCC) مبتلاست که نوعی سرطان پوست به حساب می‌آید و در سلول پایه اتفاق می‌افتد. سلول پایه، نوعی سلول است که سلول‌های جدید پوست را با مرگ سلول‌های قدیمی تولید می‌کند.

 اگر این اتفاق در گذشته برای این مهماندار آمریکایی می‌افتاد، تنها گزینه او استفاده از «بینی مصنوعی» برای نفس کشیدن تا آخر عمر بود؛ اما جراحان در «مایو کلینیک» واقع در ایالت آریزونای آمریکا (که یکی از معتبرترین مراکز و دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان محسوب می‌شود) به او گفتند که می‌توانند با استفاده از پزشکی ترمیمی (که شاخه‌ای از علم نوین پزشکی است که هدف آن ترمیم و احیا بافت یا اندام آسیب دیده یا از دست رفته می‌باشد) و با استفاده از بخشی از پوست سر او، برایش بینی جدیدی درست کنند.

او سرانجام پنج بار تحت عمل جراحی قرار گرفت تا بینی او با استفاده از پوست سر و پیشانی اش درست شود.

دکتر هوارد، پزشک معالج وی می‌گوید: ما پوست را از پیشانی برمی داریم و مانند خرطوم فیل پایین آورده و در داخل بینی قرار می‌دهیم تا این پوست در تمامی بخش‌های داخل بینی گسترش یابد و پوشش داخلی جدیدی را ایجاد کند.

پزشک معالج او، در مرحله بعد غضروف گوش فالکون را برداشت تا اسکلت جدیدی را برای بینی او بسازد. سپس با یک غضروف اهدا شده و چسب بافتی تلاش کرد تا یک بینی مناسب صورت فالکون بسازد.

این مهماندار هواپیما می‌گوید بینی جدیدش دقیقا عملکردی مشابه همان بینی دارد که با آن متولد شده بود و قادر است با آن بو کشیده، عطسه کند و حتی به مانند دیگر افراد مخاط بینی تولید کند.

فالکون می‌گوید زمانی که پس از عمل باند‌های جراحی اش را برداشت، خواهرش شروع به گریه کردن کرد.

بر اساس اعلام «بنیاد سرطان پوست» (Skin Cancer Foundation) هرساله بیش از ۴ میلیون مورد ابتلا به سرطان سلول پایه‌ای  در آمریکا تشخیص داده می‌شود. اگرچه این سرطان، به نسبت دیگر موارد سرطانی شایع تر است، اما سالانه تنها سبب مرگ و میر حدود ۲ هزار نفر در آمریکا می‌شود. با این حال انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) تخمین زده است بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر در سال جاری میلادی بر اثر «ملانوما» (ک تومور بدخیم پوستی) جان خود را از دست خواهند داد.

منبع: شریان

کلیدواژه: سلول پایه بینی او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۱۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ساینس الرت، محققان توانسته اند اتصالات عصبی به نام سیناپس‌ها را با استفاده از همان آب و مواد نمکی که مغز از آن استفاده می‌کند شبیه سازی کنند؛ پیشرفتی که به رشته نوظهور «یونترونیک» که ترکیب زیست شناسی و الکترونیک است کمک می‌کند.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی، از عملکرد مغز انسان که از ذرات باردار به نام یون‌های محلول در آب برای انتقال سیگنال‌ها در نورون‌ها استفاده می‌کند، الهام گرفته اند.

یکی از ویژگی‌های مهم توانایی مغز برای پردازش اطلاعات، انعطاف پذیری سیناپسی است که به نورون‌ها اجازه می‌دهد تا قدرت اتصالات بین خود را در پاسخ به تاریخچه ورودی تنظیم کنند.

این دستگاه که جدید «ممریستور یونترونیک» نام دارد، میزان بار الکتریکی را که قبلا از آن عبور کرده است «به یاد می‌آورد» و ما را به ساخت سیستم‌های مصنوعی با قابلیت تقلید از مغز ابرقدرت انسان نزدیک‌تر می‌کند.

«تیم کامسما» «Tim Kamsma» فیزیکدان نظری از دانشگاه اوترخت، می‌گوید: این دستاورد نشان دهنده یک پیشرفت حیاتی به سمت رایانه‌هایی است که نه تنها می‌توانند الگو‌های ارتباطی مغز انسان را تقلید، بلکه از همان محیط نیز استفاده کنند.

ممریستور یونترونیک به شکل مخروط با محلول آب و نمک در داخل آن، فقط ۱۵۰ در ۲۰۰ میکرومتر عرض دارد (عرض حدود سه یا چهار تار موی انسان در کنار هم). تکانه‌های الکتریکی باعث حرکت یون‌ها در کانال مخروطی شکل شده و تغییرات در بار الکتریکی منجر به تغییر در حرکت یون می‌شود. تغییر در چگونگی رسانش الکتریسیته سیناپس را می‌توان اندازه گیری و رمزگشایی کرد تا دریابیم سیگنال ورودی چه بوده که این نشان دهنده نوعی حافظه است.

طول کانال بر مدت زمان حفظ حافظه ممریستور تأثیر می‌گذارد و این نشان می‌دهد می‌توان کانال‌ها را برای کار‌های خاصی طراحی کرد دقیقا مانند آنچه در مغز وجود دارد. فیزیک دان‌ها همچنین در تلاش برای یافتن روش‌های مختلف ترکیب این سیناپس‌های مصنوعی هستند.

اگرچه هنوز این دستگاه و به طور کلی یونترونیک، در مراحل بسیار اولیه هستند، اما با توجه به تولید نسبتا سریع و ارزان، این طراحی جدید می‌تواند برای طیف وسیعی از کاربرد‌های آینده مقیاس پذیر باشد.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه سیناپس‌های مصنوعی قادر به پردازش اطلاعات پیچیده بر اساس مواد جامد هستند، اما ما اکنون و برای اولین بار نشان دادیم که این شاهکار با استفاده از آب و نمک نیز قابل اجراست. ان‌ها به طور موثر رفتار عصبی را با استفاده از سیستمی تکرار می‌کنند که از محیطی مشابه مغز استفاده می‌کند.

این پژوهشگران امیدوارند با الگوبرداری از مغز، به جای تکیه بر فرآیند‌ها و اجزای الکتریکی سنتی و رایج، بتوان با رایانه‌ها به ظرفیت و کارایی مغز نزدیک شد.

نتایج این تحقیقات در نشریه PNAS منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • تصاویر | نجات معجزه‌آسای زن بمی بعد از ۴ روز حبس بین دیوار
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • نماهنگ/ تو را است معجزه در کف... عصا بیفکن!
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!