Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:50:31 GMT

ترامپ داروی آزمایشی کرونا دریافت کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۲۷۱۱

ترامپ داروی آزمایشی کرونا دریافت کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  تلگراف، روز گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد به کووید ۱۹ مبتلا شده است. در همین راستا ترامپ قبل از انتقال به بیمارستان یک داروی آزمایشی تایید نشده دریافت کرد.

این داروی آزمایشی در حقیقت یک کوکتل آنتی بادی است که در آن دو یا چند آنتی بادی تولید شده در آزمایشگاه با یکدیگر ترکیب شده اند و پزشکان معتقدند علاوه بر کاهش سطح ویروس کرونا در بدن بیمار، علائم بیماری را نیز کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فناوری زیستی آمریکایی Regeneron این دارو را تولید کرده که هم اکنون در مرحله آزمایش بالینی است. تاکنون هیچ مقام قانونگذاری بهداشتی آن را تایید نکرده است.

شرکت «رجنرون» روز سه شنبه اعلام کرده بود داروی مذکور با ویروس مقابله می کند و همچنین علائم ابتلا به کووید ۱۹ را در بدن  بیمارانی کاهش می دهد که در بیمارستان بستری نشده اند.

به گفته این شرکت زیست فناوری کوکتل آنتی بادی مذکور روی افرادی کارآمدتر است که هنوز بدنشان واکنش ایمنی نسبت به بیماری تولید نکرده است.

با این وجود برخی از کارشناسان سوالاتی درباره استفاده رئیس جمهور از یک داروی تایید نشده مطرح کرده اند.

البته تاکنون نتایج این داروی آزمایشی موفقیت آمیز بوده است. ۲۷۵ نفر از  شرکت کنندگان در آزمایش بالینی پس از دریافت آن، وضعیت مساعدتری داشتند. با این وجود این آزمایش بالینی در مقیاس کوچک انجام شده و هنوز هیچ یک از همتایان پزشکی آن را بررسی نکرده اند.

کد خبر 5038600 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دارو دونالد ترامپ ویروس کرونا تحقیقات علمی گوگل فناوری فضایی ایالات متحده امریکا واکسن کرونا شبکه اجتماعی تیک تاک ایستگاه فضایی بین المللی شرکت دانش بنیان گوشی هوشمند فناوری نسل 5 فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خودروی برقی داروی آزمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی