Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@20:02:32 GMT

آخرین روند انتقال اهالی روستای کرکسر هوراند

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۵۴۱۱

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، با اشاره اقدامات این اداره کل در روستای کرکسر شهرستان هوراند که دچار رانش زمین شده است، آخرین روند انتقال اهالی این روستا را تشریح کرد.

حافظ باباپور در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر اظهار کرد: جابجایی این روستا که مصوبه‎ی مدیریت بحران استان بود، به حدود 15 سال قبل بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی در این خصوص، گفت: با همکاری این اداره کل، زمین خریداری، آماده‌سازی و جاده کشی شده است،اما مردم هنوز هم رغبت چندانی به جابجایی نشان نمی‌دهند.

وی از حمل لوازم و مصالح اسکان موقت مناطق زلزله‌زده‎ی آذربایجان شرقی به این روستا خبر داد و افزود: 15 باب از لوازم اتاقک‌های اسکان موقت 12 متری از مناطق زلزله‌زده‌ی شهرستان‌های سراب و میانه به روستای کرکسر شهرستان هوراند انتقال داده شده است تا ساکنان روستا در صورت بروز حادثه‎ای بتوانند در این اتاقک‌های اسکان موقت، ساکن شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی از تصویب ارائه‎ی تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده برای زلزله زدگان برای اعطا به ساکنان این روستا نیز خبر داد و گفت: 40 میلیون تسهیلات بانکی، 10 میلیون تومان وام بلاعوض، 15 میلیون تومان وام معیشتی با سود چهار درصدی و پنج میلیون تومان وام بلاعوض معیشتی پرداخت می‎شود.

وی در خاتمه تاکید کرد: سازمان‌ها، ارگان‎های مربوطه و عوامل اجرایی در محل حضور دارند، اما تحقق این مهم نیازمند همراهی خود مردم روستا است، اهالی این روستا برای دریافت این تسهیلات پیشقدم شوند تا حادثه‎ی ناگواری روی ندهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد مسکن مدیریت بحران رانش زمين حادثه ی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  تقی پاشایی گفت: با توجه به عمر بالای لوله‌ها و فرسودگی لوله‌های خطوط انتقال مجتمع ۳ روستایی ارسی (ارسی، چشمه، آغبلاغ ولدیان) که دچار ترکیدگی‌های زیاد بود و همچنین گرفتگی لویل‌ها برا اثر رسوب بود، اصلاح آن در دستور کار قرار گرفت.
پاشایی تصریح کرد: اجرای خط انتقال و مخزن ۲۰۰ متر مکعبی توسط امور عشایر انجام و بعد از تحویل پروژه اتصال مخزن به خطوط انتقال از طریق ایستگاه‌های پمپاژ توسط شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در ۷ نقطه به انجام رسید.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مخزن قدیمی روستای آغبلاغ ولدیان در کد ارتفاعی مناسبی احداث نشده بود و بالادست روستا همواره با مشکل قطعی آب و افت فشار آب روبرو بودند، با بهره برداری از مخزن این مشکل آب در این روستا نیز رفع شد.
سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی افزود: با اصلاح سایز و عمق لوله گذاری و احداث شیر‌های هوا و تخلیه از قطعی آب شرب در روستا‌های مجتمع ارسی جلوگیری و همچنین وقوع اتفاقات پی در پی در خط انتقال نیز مرتفع شد.

دیگر خبرها

  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • بهسازی نهرهای کشاورزی روستای آق قلعه به همت اهالی
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • نجات ۷ نفر از اهالی بومی منطقه در ارتفاعات شهرستان خوی
  • نجات ۷ نفر از اهالی بومی گرفتارشده در ارتفاعات دیزج دیز خوی