Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:11:23 GMT

چگونه کارت بانکی خود را بسوزانیم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۷۶۰۸

چگونه کارت بانکی خود را بسوزانیم؟

یکی از مهم‌ترین سوالات مشتریان سیستم بانکی نحوه سوزاندن کارت بعد از سرقت یا مفقود شدن کارت بانکی است.

به گزارش ایبِنا، یکی از مهمترین سوالات مشتریان سیستم بانکی به عنوان صاحبان کارت‌های بانکی نحوه سوزاندن کارت بانکی و ساقط کردن کارت از اعتبار در زمان مفقود شدن، سرقت و غیره است که نیاز است تا کارت بانکی سوزانده شود تا مورد دسترسی سایر افراد به منظور سوءاستفاده و سرقت از حساب قرار نگیرد البته اگر رمز کارت بانکی در کنار کارت وجود نداشته باشد عملا برداشت پول از آن غیر ممکن است؛ بر همین اساس در این مطلب به چهار روش سوزاندن کارت بانکی به صورت مختصر اشاره خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طریق شعبه بانک

یکی از ساده‌ترین و رایج‌ترین روش‌ها برای سوزاندن کارت بانکی در زمان سرقت یا مفقود شدن کارت، مراجعه به شعبه بانک عامل و درخواست سوزاندن کارت و صدور کارت بانکی جدید است؛ در صورتی که به بانک دسترسی وجود دارد، این روش مناسب است اما اگر کارت در زمانی خارج از ساعت اداری یا روزهای تعطیل سرقت و مفقود شود و یا رمز کارت بر روی کارت یا در کنار کارت قرار داشته باشد، نیاز است تا هر چه سریعتر با استفاده از دستگاه خودپرداز و همراه بانک کارت سوزانده شود تا پس از گشایش بانک عامل درخواست صدور کارت جدید بانکی انجام شود.

با دستگاه خودپرداز (ATM)

دستگاه‌های خودپرداز به عنوان یکی از مهمترین تجهیزات سخت افزاری بانکی ضریب دسترسی بالایی به خصوص در مراکز شهرها دارند و در تمامی نقاط کشور می‌توان از این دستگاه‌ها برای انجام برخی از عملیات‌های بانکی از جمله مسدود کردن کارت بانکی استفاده کرد؛ کاربر می‌تواند با مراجعه به نزدیک‌ترین دستگاه خودپرداز و بدون در دست داشتن کارت گزینه ثبت و سپس گزینه مسدود کردن کارت بانکی را انتخاب کند و بعد از آن با وارد کردن شماره کارت و رمز عبور کارت بانکی مورد نظر که سرقت یا مفقود شده را مسدود کند تا هر زمان با مراجعه به بانک کارت بانکی جدید صادر شود.

از طریق همراه بانک

یکی از روش‌هایی که در حال حاضر مورد استقبال مشتریان سیستم بانکی کشور قرار گرفته، استفاده از همراه بانک است که یکی از خدمات آن سوزاندن کارت بانکی یا همان مسدود کردن کارت بانکی به شمار می‌رود؛ کاربر بعد از آن می‌تواند با مراجعه به بانک نسبت به صدور کارت بانکی جدید اقدام کند.

با تلفن بانک

در بانک‌هایی که سرویس تلفن بانک در دسترس مشتریان بانک قرار دارد، می‌توان با تماس به تلفن گویای بانک و صحبت با اپراتور و پاسخ دادن به برخی سوالات هویتی از جمله شماره کارت، مشخصات هویتی و رمز کارت نسبت به سوزاندن کارت بانکی اقدام کرد تا هر زمان با مراجعه به بانک کارت بانکی جدید صادر شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علیرضا رزم حسینی پرسپولیس بندر دیلم کارت بانکی شعبه سرقت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 علیرضا رزم حسینی پرسپولیس بندر دیلم سوزاندن کارت بانکی کارت بانکی جدید کردن کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2051.7 هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است: 


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.     بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند. برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت