Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام شعبان زاده گفت: این پویش به دنبال به تصویر کشاندن مفاهیم، معارف و جلوه‌های برجسته‌ای است که در ایام اربعین از سوی مردم بروز و ظهور داشت. - اخبار فرهنگی -

حجت الاسلام مرتضی شعبان زاده، دبیر تشکل فراگیر تبلیغ سراسر کشور، درخصوص راه اندازی طرح پویش "هرخانه یک موکب" به خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا گفت:  این پویش از از 7مهرماه آغاز شده و تا 18 مهر به مدت  دوازده روز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف اصلی ما ایجاد هسته‌های مردمی با محوریت خانواده برای تعین بخشی به سبک زندگی اسلامی است و این پویش در همین راستا که ایجاد هسته‌های مردمی خانواده محور است طراحی شده است.

وی گفت: جبهه فرهنگی انقلاب برای به میدان آوردن مردم در عرصه‌های مختلف از جمله سبک زندگی نیازمند طراحی سلسله‌ای از برنامه‌هاست تا بدان واسطه بتواند هسته‌های مردمی خانواده محور را جهت صیانت از سبک زدنگی اسلامی شکل بدهد. لذا "هر خانه یک موکب" طرحی است که ایجاد چنین هسته‌هایی را با موضوع سبک زندگی و زیست اربعینی تقویت می‌کند.

با کاروان حسینی تا اربعین| فوران نور حسینی در ظلمتکدۀ شهرهاروزشمار اربعین|"کاش بمونیم تا ظهور، ما زائرای اربعین"


حال که امکان انجام این مناسک به سیاق سال‌های گذشته نیست، ما تصمیم گرفتیم تا خانه را پایگاه بزرگداشت معارف و ویژگی‌های برجسته اربعینی قرار بدهیم. محورهایی که در این پویش مدنظر قرار دادیم همان جلوه‌هایی است که در ایام اربعین در مسیر نجف تا کربلا بروز و ظهور دارد.

وی با بیان تجارب مشابه طرح هر خانه یک موکب در سال‌های گذشته گفت: در سال‌های گذشته پویش‌های موفقی نظیر طرح‌های طلبه محور براساس خانواده‌های طلاب را تجربه کرده‌ایم و سعی داشتیم تا این دست تجارب را در برگزاری این طرح اربعینی مورد استفاده قرار بدهیم. ما بنا داریم تا در سرتاسر کشور با یک قیام سراسری در میان اعضای فرهنگی انقلاب اسلامی، یک میلیون خانه را با حضور یک میلیون خانواده به پایگاهی تبدیل کنیم تا در آن امر اهل بیت(ع) احیاء بشود و سبک زندگی اسلامی تحقق عینی و عملی بیابد. اگر این اتفاق بیافتد آنگاه ما می‌توانیم بواسطه‌ی این یک میلیون خانواده و پایگاه به عامه مردم در عرصه‌های مختلف خدمت رسانی کنیم.

حجت الاسلام شعبان زاده گفت: رهبری در گام دوم فرمودند که برای دستیابی به اهداف انقلاب در گام دوم باید حرکت عمومی در کشور شکل بگیرد. بر این اساس ما برای به میدان آوردن وسیع مردم نیازمندیم که از میان مردم گروهی را انتخاب کنیم تا بواسطه‌ی آن‌ها به سایر مردم خدمت رسانی کنیم. لذا از میان مردم به بهانه طرح‌هایی از این دست سعی داریم هسته‌های مردمی خانواده محور را تشکیل بدهیم. ما بنا داریم با مردم مسائل مردم را حل کنیم و برای تحقق این مهم هم می‌توان به درون محله‌ها رفت و اقدامات محله محور انجام داد و هم می‌توان به درون خانواده‌ها رفت و اقدامات خانواده محور را صورت داد.

شایان ذکر است که پویش مردمی هر خانه یک موکب با محوریت خانواده‌ها، در محورهایی نظیر طبخ و توزیع غذای گرم ویژه همسایگان نیازمند، برگزاری مجالس روضه و قرائت زیارت اربعین در خانه با نصب پرچم و تمثال شهدای مقاومت، تهیه بسته‌های کمک مومنانه و حمایت از خانواده‌های آسیب پذیر در شرایط کرونایی در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانواده اربعین اربعین خانواده اربعین اربعین هسته های مردمی خانواده محور خانه یک موکب خانواده ها سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ۳۹ کاروان از گلستان برای مناسک حج تمتع اعزام می شوند
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه