Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی آلوده‌ شدن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به ویروس کرونا، شبکه «الجزیره» در گزارشی به تاریخچه طولانی‌مدت آمریکا در مخفی کردن بیماری‌های رؤسای جمهور آمریکا اشاره کرد.

در مقدمه این گزارش آمده است، اگر ترامپ در روزهای آتی جزئیات ابتلا به ویروس «کووید-۱۹» را فاش نکند، اولین رئیس‌جمهور آمریکایی نخواهد بود که بیماری خود را مخفی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور آمریکا به ویروس مرگباری مبتلا شده است که در سراسر جهان نیز همه‌گیر است اما هنوز ابهامات زیادی درباره جزئیات بیماری ترامپ برای مردم آمریکا باقی مانده است.

الجزیره سپس توضیح داد که «وودرو ویلسون» رئیس‌جمهور آمریکا در سال ۱۹۱۹ نیز جزئیات بیماری «آنفولانزای اسپانیایی» خود را از عموم مردم مخفی کرد و از افشاگری درباره آن امتناع ورزید.

این شبکه در توضیح پنهانکاری تیم ترامپ درباره بیماری کرونای رئیس‌جمهور آمریکا نوشت، روز جمعه، در حالیکه سخنگویان ترامپ اعلام کردند که علائم خفیفی از بیماری در ترامپ مشاهده شده است اما تأکید کردند که وی سخت در حال کار است و به فعالیت خود ادامه می‌دهد اما حقیقت این است که چیزهای زیادی وجود دارد که هنوز مردم آمریکا درباره بیماری رئیس‌جمهور نمی‌دانند و پزشک وی جمعه بعدازظهر اطلاعات بسیار اندکی درباره وضعیت وی ارائه کرد و تنها گفت که ترامپ با کوکتل آنتی بادی تحت درمان است با اینحال، جمعه شب، ترامپ به بیمارستان نظامی والتر رید منتقل شد.

 

الجزیره سپس با اشاره به این موارد به تاریخچه طولانی تلاش رؤسای جمهور آمریکایی برای مخفی کردن بیماری خود از عموم مردم آمریکا اشاره کرد که شامل موارد زیر می‌شود:

*وودرو ویلسون

ویلسون در آوریل ۱۹۱۹ زمانیکه برای کنفرانس صلح پاریس در فرانسه به سر می‌برد مبتلا به آنفولانزا شد و مورخان و زندگی‌نامه نویسان جزئیات بیماری وی را در دهه‌های بعدی کشف کردند و دولت ویلسون در آن زمان به خبرنگاران گفته بود که وی به واسطه بارندگی در پاریس، دچار سرماخوردگی شده است.

بعدها در اواخر آن سال، ویلسون دچار سکته مغزی شدید و ناتوان‌کننده‌ای شد اما همچنان تا سال ۱۹۲۱ دوران ریاست‌جمهوری خود را ادامه داد.

*فرانکلین روزولت

برای همگان روشن است که رئیس‌جمهور «فرانکلین دی روزولت» از فلج اطفال رنج می‌برد و برای مخفی کردن استفاده خود از ویلچر و عصا متحمل رنج زیادی شده بود. آنچه که کمتر شناخته شده، این است که در ژوئیه ۱۹۴۴، زمانیکه قصد داشت برای چهارمین بار، ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا را به دست آورد، به طور مخفیانه با پزشکی درباره وضعیت سلامت وی مشورت شده بود که در یک یادداشت مخفی اعلام کرده بود که احتمالاً روزولت قبل از پایان دور بعدی ریاست‌جمهوری‌اش بر اثر نارسایی قلبی جان خود را از دست می‌دهد.

روزولت در نهایت ۸۲ روز باقی مانده تا پایان دوران چهارم ریاست‌جمهوری خود در سال ۱۹۴۵ بر اثر خونریزی مغزی درگذشت.

 

*جان اف کندی

کندی که از سال ۱۹۶۱ تا زمان ترورش در سال ۱۹۶۳ بعنوان رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت داشت، در دوران زندگی خود از بیماری‌های مختلفی رنج می‌برد اما تا روزهای پایان زندگی وی، اکثر این بیماری‌ها از عموم مردم آمریکا مخفی نگه داشته شده بود.

«رابرت دالک» زندگینامه‌نویس کندی در نشریه آتلانتیک نوشت: «وی (کندی) بعد از گذراندن یک کودکی پر از بیماری، دوران مهمی از پیش‌ دبستانی و کالج خود را به دلیل بیماری‌های شدید روده‌ای و عفونت‌ها و آنچه که پزشکان گمان می‌کردند سرطان خون است، در بیمارستان بستری بود».

وی ادامه داد: «وی (کندی) از زخم معده و کولیت و بیماری آدیسون (نارسایی غده فوق کلیه) رنج می‌برد که همگی این بیماری‌ها دولت را به انجام درمان‌های مداوم استروئیدی ملزم می‌کرد و برای مدتی نیز مشخص شده بود که کندی از درد وحشتناکی در ناحیه کمر خود رنج می‌برده است».

دالک در خصوص مخفی‌کاری کندی در زمینه بیماری‌اش نوشت: «وقتی که کندی وارد کاخ سفید شد، معتقد بود که بیش از هر زمانی ضروری است که بیماری‌های خود را مخفی کند و یک روز بعد از برگزیده شدن بعنوان رئیس‌جمهور، در پاسخ به سوال یک خبرنگار، وضعیت جسمانی خود را عالی توصیف کرد و شایعاتی درباره ابتلا به بیماری آدیسون را نادرست خواند».

 

*رونالد ریگان

۳۰ مارس ۱۹۸۱ و درست ۶۹ روز پس از شروع ریاست‌جمهوری ریگان، یک روز مهم برای چهلمین رئیس‌جمهور آمریکا بود زیرا هدف یک اقدام تروریستی در واشنگتن دی سی قرار گرفت و تا ۳۰ سال بعد از آن تاریخ فاش نشده بود که ریگان تا چه اندازه بعد از این حادثه تیراندازی به مرگ نزدیک بوده است.

طبق این گزارش، آنچه که درباره وضعیت جسمانی ریگان مخفی شده بود، این مسئله بود که ریگان در فاصله ۲۰ فوتی از بیمارستان، در بازوان مأموران مخفی خود بیهوش شد و پزشکان و پرستارانی که وی را پذیرش کردند دیگر تقریباً مطمئن شده بودند که او در حال مرگ است یا احتمالاً مرده است.

«دل کوئینتین ویلبر» نویسنده آمریکایی در سال ۲۰۱۲ در دانشگاه ویرجینیا درباره کندی گفت: «پزشکان فکر نمی‌کردند که بتواند جان به در ببرد. همگی فکر می‌کردند که به شدت دچار انسداد شرائین اکلیلی قلب شده است. تا این حد حالش بد به نظر می‌رسید».

 

رئیس جمهور آمریکا بامداد روز جمعه (به وقت تهران) از ابتلای خود و همسرش ملانیا به ویروس کرونا خبر داد و بامداد شنبه (به وقت تهران) با بالگرد به بیمارستان نظامی والتر رید در واشنگتن منتقل شد.

به رغم اظهارات دونالد ترامپ و اعلامیه کاخ سفید مبنی بر خوب بودن حال رئیس‌جمهور آمریکا بعد از ابتلایش به ویروس کرونا، شبکه سی‌ان‌ان از بروز مشکل تنفسی ترامپ خبر داد.

«هوپ هیکس» مشاور ترامپ جزء اولین نفراتی بود که تست کرونای وی پنجشنبه شب مثبت اعلام شد و ظرف کمتر از یک روز، تست کرونای دستکم ۹ نفر دیگر از مقام‌ها و قانونگذاران آمریکایی مثبت اعلام شد که یکی از آنها از کارکنان کاخ سفید، سه خبرنگار، «کلیان کانوی» مشاور سابق ریاست‌جمهوری، سناتور «مایک لی» از ایالت یوتا، سناتور «تام تیلز» از کارولینای شمالی و رئیس دانشگاه «نوتردام» بودند که همگی شنبه هفته گذشته در مراسمی در کاخ سفید حضور یافته بودند و در آنجا ترامپ «امی برت» را نامزد دیوان عالی آمریکا معرفی کرد.

از طرف دیگر، رسانه‌های آمریکایی امروز (شنبه) گزارش کردند که تست کرونای «بیل استپین» مدیر ستاد انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز مثبت اعلام شد و آن را ضربه مهمی به تلاش‌های ترامپ برای انتخاب مجدد بعنوان رئیس‌جمهور آمریکا توصیف کردند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا رونالد ریگان جان اف کندی بیماری مخفیکاری الجزیره رئیس جمهور آمریکا ریاست جمهوری مردم آمریکا رنج می برد مخفی کردن بیماری ها کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد

همزمان با سفر آنتونی بلینکن وزیرخارجه ایالات متحده به عربستان سعودی و مطرح شدن طرح تازه برای آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها، کاخ سفید روز دوشنبه دهم اردیبهشت در بیانیه‌ای از تماس تلفنی رئیس جمهور آمریکا با رئیس جمهور مصر و امیر قطر خبر داد.

به گزارش انتخاب، بیانیه کاخ سفید تاکید می‌کند رهبران آمریکا، مصر و قطر درباره پیشنهاد تازه‌ای که اکنون برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس فوری در غزه روی میز است، گفتگو کردند.

رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد که کشورش به همراه مصر و قطر برای تضمین اجرای کامل مفاد این توافق پیشنهاد تلاش خواهد کرد.

بایدن از عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهورمصر خواسته‌است تا تمام تلاش خود را برای آزادی گروگان‌های حماس به کار گیرد، زیرا این تنها مانع برای آتش‌بس فوری و امدادرسانی به غیرنظامیان در غزه است.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بر اهمیت حفاظت از جان غیرنظامیان و اطمینان از اینکه فلسطینی‌ها به مصر یا هر مکان دیگری خارج از غزه آواره نمی‌شوند، تاکید کرده‌است.

رهبران این سه کشور همچنین «ابتکارات جاری» برای افزایش جریان کمک‌ها برای نجات جان مردم غزه را بررسی کردند. آن‌ها موافقت کردند که به طور مستقیم و از طریق تیم‌های خود در روز‌های آینده از نزدیک هماهنگ باشند.

دفتر ریاست جمهوری مصر نیز روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور در تماسی تلفنی با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، درباره آخرین تحولات در مذاکرات بر سر آتش بس در غزه و خطرات تشدید تنش نظامی در رفح گفتگو کردند.

در این بیانیه با اشاره به خطر تشدید تنش نظامی در رفح تاکید شده‌است که حمله به رفح می‌تواند فاجعه کنونی را به یک بحران انسانی بدتر تبدیل کند که بر ثبات و امنیت در منطقه تاثیر می‌گذارد.

در این گفت‌وگوی تلفنی السیسی، با بررسی تلاش‌های فشرده مصر در این زمینه، بر ضرورت دسترسی کامل و کافی به کمک‌های بشردوستانه در غزه تاکید کرد.

آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا که در حال حاضر در عربستان سعودی بسر می‌برد در توییتی از دیدار خود با نمایندگان امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین خبر داد.

بلینکن تاکید کرده‌است که در این دیدار درباره نقش آمریکا دربرقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تلاش‌هایی که درباره آزادی گروگان‌ها و دستیابی به آتش بس صورت می‌گیرد، سخن گفته‌است.

بلینکن روز دوشنبه همچنین گفت که امیدوار است حماس پیشنهاد «فوق‌العاده سخاوتمندانه» برای توقف حمله اسرائیل به غزه در ازای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد.

به گفته او، «حماس پیشنهادی از سوی اسرائیل دریافت کرده که فوق‌العاده سخاوتمندانه است. در این لحظه تنها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس ایستاده است حماس است».

وزیر خارجه آمریکا افزود: «آن‌ها باید تصمیم بگیرند و باید سریع تصمیم بگیرند. امیدوارم که تصمیم درستی بگیرند.»

گزارش‌ها حاکی است که قرار بود هیئتی از حماس روز دوشنبه به مصر برود که همراه با قطر در حال میانجیگری برای دستیابی به توافقی است که باعث توقف حملات اسرائیل و آزادی گروگان‌ها شود.

دیگر خبرها

  • ترامپ: دانشجویان را «شستشوی مغزی» دادند
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا