Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، کمیته ملی ارامنه آمریکا (ANCA) امروز شنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد ۶۰ قانونگذار آمریکایی از «مایک پامپئو» وزیر خارجه این کشور اقدام قاطع در محکومیت آذربایجان و ترکیه در ارتباط با درگیری‌های منطقه قره‌باغ کوهستانی را خواستار شدند.

به گزارش نشریه «آرمِنیَن ویکلی»، نمایندگان آمریکایی از جمله «فرانک پلن»، «آدام شیف» و «جکی اسپایر» همراه برخی دیگر از اعضای سنا و مجلس نمایندگان خواستار پایان فوری کمک‌های امنیتی آمریکا به آذربایجان شدند و از دولت ترامپ خواستند با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه برای خارج کردن این کشور از نزاع بین باکو و ایروان ارتباط برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قانون‌گذاران نوشتند: اگر ترکیه تمایلی به عقب‌نشینی از درگیری فعال در این نزاع ندارد، آن زمان وزارت خارجه (آمریکا) باید فوراً کلیه فروش و انتقال تجهیزات به آنکارا را متوقف کند. با توجه به این احتمال که این درگیری می‌تواند به منطقه بسط یابد و سایر بازیگران خارجی را به درون خود بکشد، ضروری است که ایالات متحده از اهرم‌ دیپلماتیک خود برای ایجاد آتش‌بس فوری استفاده کند.

آن‌ها در ادامه به خطاب به پامپئو گفتند که درگیری‌های جاری دلیل دیگری هستند که نشان می‌دهند سیاست تعادل آمریکا بین ارمنستان و آذربایجان شکست خورده است. آن‌ها نوشتند: برای مدت طولانی آمریکا و سایر اعضای گروه مینسک تعادلی اشتباه را بین ارمنستان و آذربایجان ترسیم کرده‌اند و حتی دومی (آذربایجان) به جنگ تهدید می‌کند و از موافقت برای نظارت بر امتداد خط تماس سر باز می‌زند.

دور جدید درگیری‌های مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ از بامداد ششم مهرماه آغاز شد. 

«نیکل پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز جمعه گفت که مدارکی دال بر دخالت ترکیه در دور جدید تنش‌های نظامی ایروان-باکو بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی دارد. پاشینیان در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «فیگارو» اظهار داشت که ارمنستان مدارکی دارد که اثبات می کند فرماندهی ارتش ترکیه در حال هدایت عملیات‌های نظامی در قره‌باغ است.

وی سپس از اتحادیه اروپا خواست تا ترکیه را به دلیل موضع ستیزه‌جویانه در قره‌باغ، از گروه مینسک در سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا (OSCE) کنار گذاشته شود.

وزارت خارجه ارمنستان پیشتر اعلام کرد که برای تعامل با سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا جهت برقراری مجدد آتش‌بس در منطقه قره‌باغ آمادگی دارد.

دستیار امور خارجی رئیس‌جمهور آذربایجان در واکنش، روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: اگر ارمنستان به دنبال آتش‌بس است، باید نیروهایش را از منطقه قره‌باغ کوهستانی خارج کند. ارمنستان باید به اشغال خود پایان دهد. دیگر کافی است.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

منبع:فارس
انتهای پیام/ 

کد خبر: 1074940 برچسب‌ها بحران قره باغ اختلاف ارمنستان و آذربایجان دولت آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بحران قره باغ اختلاف ارمنستان و آذربایجان دولت آمریکا قره باغ کوهستانی منطقه قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رسول عطائی در دیدار رییس و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، اظهار داشت: تمرکز اتاق بازرگانی در مباحث سرمایه گذاری بیشتر است وباید تعاملات با راه و شهرسازی در راستای بهره مندی از این ظرفیت گسترش یابد.

وی ادامه داد: هموارسازی مسیر برای فعالیت سرمایه گذاران از مهمترین عوامل برای توسعه استان به شمار می‌رود و این مساله نیز در کانون توجه راه و شهرسازی قرار دارد.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: جذب سرمایه گذار برای انبوه سازی و توسعه طرح‌های مسکن در راستای اجرای سیاست‌های دولت و خانه دار کردن آحاد مردم از مهمترین مسائل است.

دیگر خبرها

  • ارامنه معترض به مرزبندی جدید ارمنستان و آذربایجان، بزرگراهی را مسدود کردند
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • ببینید | اقدام عجیب یک شهروند؛ گشت و گذار با گرگ خانگی در خیابان‌!
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه