Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا بایرام‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به توسعه صنعت گردشگری شهرستان اهر با رویکرد جدید اظهار داشت: توسعه صنعت گردشگری شهرستان اهر را در مسیر اهر-مشگین‌شهر دیدیم که پیش‌تر در جلسات مختلف مورد بررسی و بحث قرار گرفته بود.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی افزود: برای اولین‌بار در آذربایجان شرقی و شاید جزو معدود استان‌های کشور هستیم که گردشگری کشاورزی را در شهرستان اهر استارت می‌زنیم، این در حالی است که برای نخستین‌بار در سطح استان شش واحد گردشگری کشاورزی در اهر افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه گردشگری مسیر اهر- مشگین‌شهر

وی با اشاره به این‌که به فکر افزایش تأسیسات مشابه که عامل توسعه گردشگری مسیر اهر-مشگین‌شهر بوده و در شأن و جایگاه طبیعی دارد، هستیم گفت: بخش کشاورزی در مناطق روستایی شهرستان اهر، می‌تواند از عوامل توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان باشد و ما نیز علاقه‌مندیم تا با حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی؛ زمینه توسعه گردشگری شهرستان اهر با همراهی مسئولان شهرستانی را فراهم کنیم.

بایرام‌زاده اضافه کرد: این ۶ طرح گردشگری کشاورزی شهرستان اهر که به مناسبت هفته گردشگری مورد بهره‌برداری قرار گرفت بالغ‌بر ۲۳۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و زمینه اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم فراهم شده است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: باید این افق را بتوانیم ترسیم کنیم که توسعه صنعت گردشگری توأم با توسعه پایدار، توسعه شهرستانی و ایجاد اشتغال باشد تا به آن نتیجه که نهایتاً توسعه کشور و آذربایجان شرقی است، اتفاق بیفتد.

وی از پیگیری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی برای ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری خبر داد و گفت: ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران و بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که به دنبال آن هستیم، می‌تواند مهم‌ترین عامل برای معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و میراث طبیعی شهرستان اهر و منطقه‌ی ارسباران باشد.

احداث هتل ۵ ستاره در شهرستان اهر

بایرام‌زاده بر لزوم توسعه گردشگری روستایی در شهرستان اهر و منطقه ارسباران تاکید کرد و یادآور شد: آموزش و توانمندی روستاهای هدف، سپس ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و توسعه طرح‌های بوم‌گردی با معرفی سنت و آئین‌های شهرستان اهر و منطقه‌ی ارسباران برای آینده برنامه‌هایی داریم و طبق برنامه‌ها و اقدامات در حال انجام؛ تا پایان سال‌جاری و نهایتاً اوایل سال آینده طرح‌های گردشگری شهرستان اهر افزایش می‌یابد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر این‌که در صورت اتمام مراحل اداری؛ شرکت مهراصل یک واحد هتل ۵ ستاره در شهرستان اهر احداث می‌کند، گفت: شرکت مهراصل در کنار فعالیت‌های اقتصادی که دارد بتواند به برنامه ساخت هتل ۵ ستاره در شهرستان اهر بازگردد از نظر مراکز اقامتی برای این شهرستان مثمرثمر بوده و قطعاً ساخت این هتل برای توسعه گردشگری نیز تأثیرگذار خواهد بود.

وی همچنین از افتتاح دومین موزه سنگ آذربایجان شرقی در شهرستان اهر، مجتمع آب‌درمانی یئل‌سوئی و زیپ‌لاین پارک جنگلی فندقلو تا پایان سال‌جاری در شهرستان اهر خبر داد.

کد خبر 5039212

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان اهر میراث فرهنگی آذربایجان شرقی گردشگری ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس شیراز هفته دفاع مقدس آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی اربعین 99 خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گردشگری شهرستان اهر توسعه صنعت گردشگری شهرستان اهر شهرستان اهر توسعه گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۰۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی

به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال وزیری در نشست خبری ظهر دوشنبه خود با حضور رسانه ها به میزبانی آموزش و پرورش استان سمنان، ضمن اشاره به توسعه ظرفیت های آموزشی و ورزش مدارس در استان طی دولت سیزدهم، تاکید کرد: توسعه کیفی و کمی زیرساخت ها در مدارس استان سمنان در زمره برنامه های دولت سیزدهم بوده است.

وی از افتتاح ۱۴ زمین چمن مصنوعی در استان سمنان خبر داد و افزود: سرانه فضاهای ورزشی استان سمنان به ازای هر دانش آموز ۶۱ سانتی متر مربع است در حالی که در بهترین حالت این شاخص تا سال های قبل ۴۶ سانتی متر مربع بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از توزیع شیر رایگان در مدارس استان برای نخستین بار و در راستای طرح ارتقای سلامت خبر داد و ابراز کرد: شیر به همت دولت سیزدهم در ۴۰۰ آموزشگاه ابتدایی دولتی استان توزیع می شود.

وزیری با اشاره به اینکه افتتاح «کانون یاریگران» برای نخستین بار در کشور و در استان سمنان یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم در این استان است، گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به خصوص مواد مخدر و اجرای برنامه های با نشاط و مشاوره ای در زمره فعالیت های این مرکز است.

وی از توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی فنی و حرفه‌ای و کار دانش به عنوان دیگر رویکرد و دستاورد آموزش و پرورش در دو سال اخیر یاد کرد و بیان داشت: استان سمنان در شاخص توسعه متوازن رشته های فنی که نیاز امروز کشورمان نیز برای تربیت نیروی کار محسوب می شود، در زمره پنج استان برتر ایران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن اشاره به توجه به رشته های فنی و کار دانش به عنوان یکی از راهبرد های این اداره کل، تاکید کرد: ۱۷ هزار دانش آموز در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می کنند.

وزیری با بیان اینکه ارتقای زیرساخت های مورد نیاز کیفیت بخشی آموزش در مدارس استان سمنان از دیگر اقدامات اداره کل است، گفت: در اتصال مدارس به شبکه فیبرنوری خوشبختانه مدارس استان سمنان توانسته اند رتبه اول کشور را کسب کنند.

وی با بیان اینکه در کنار این مسائل به رویکرد های دینی، تربیتی و معنوی دانش آموزان استان سمنان نیز تاکید فراوانی شده است، بیان کرد: ۹۵۰ اردوی تربیتی برای دانش آموزان استان طی سال تحصیلی جاری برگزار شده و مورد استقبال خوب دانش آموزان و خانواده ها هم قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در ادامه از صدور مجوزها برای مولدسازی ۶۱ ملک این اداره کل در قالب واگذاری ساختمان های دولتی و طرح مولد سازی خبر داد و بیان کرد: میزان مولدسازی که برای آموزش و پرورش از سوی سازمان برنامه و بودجه مشخص شده بود ۳۷۵ میلیارد تومان بود که بیش از این میزان هم در مقوله مولد سازی استان محقق می گردد.

وزیری در ادامه به برنامه های هفته معلم نیز در استان سمنان اشاره کرد و گفت: تقدیر از یک هزار معلم در یک هزار مدرسه استان سمنان یکی از محوری ترین برنامه های هفته معلم در سراسر استان محسوب می شود.

وی با بیان اینکه انتخاب ۳۳ معلم برتر در ۳۳ حوزه آموزش و پرورش استان سمنان برای تقدیر از آنها دیگر برنامه هفته معلم در استان است، افزود: سه معلم استانی نیز برای تقدیر در سطح کشور، طی این هفته انتخاب خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از غبارروبی گلزارهای شهدا در سراسر استان با حضور معلمان و دانش آموزان خبر داد و ابراز کرد: در این هفته برنامه هایی مانند دیدار با خانواده‌های شهدای معلم و دانش‌آموز و حضور در نماز جمعه نیز برنامه ریزی شده است.

وزیری از اجرای برنامه‌های ورزشی و مسابقات فرهنگی و هنری، نمایشگاه ها و رویداد های علمی و آموزشی و تربیتی در هفته معلم در سراسر استان خبر داد و بیان کرد: نواختن «زنگ سپاس معلم» آغازگر برنامه های هفته معلم در استان است.

کد خبر 6092270

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی