Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@00:36:54 GMT

رد ادعاهای ترامپ درباره امنیت 5G هوآوی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۴۲۶۸

رد ادعاهای ترامپ درباره امنیت 5G هوآوی

سازمان GSMA با انجام تست‌هایی، امنیت سایبری فناوری 5G هوآوی را تایید کرد. این سازمان مدیریت تشکیلاتی را بر عهده دارد که شرکت‌های مخابراتی و تلفنی از جمله‌ AT&T و Verizon در امریکای شمالی و «یوروپین دویچ تلکام» (European Deutsche Telekom)، «تلفونیکا» (Telefónica) و «ودافون» (Vodafone) در اروپا اعضای آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان GSMA، موسسه‌ای که صدها شرکت فناوری‌محور و اپراتورهای ارتباطی از سرتاسر دنیا را گرد هم می‌آورد، امنیت سایبری تجهیزات شبکه‌ مرکزی 5G هوآوی را تایید کرده است. این سازمان در همکاری با 3GPP - که از همکاری مشترک شرکت‌های مخابراتی شکل گرفته است – با در نظر گرفتن یک سری از پارامترها و تست آنها بی‌خطر بودن و امنیت سایبری محصولات مخابراتی را تایید یا رد می‌کند.


جالب است که GSMA از شرکت‌های تلکام امریکایی مثل AT&T یا «ورایزن» (Verizon)، شرکت آسیایی چاینا موبایل (China Mobile) یا شرکت‌های اروپایی مثل یوروپین دویچ تلکام، تلفونیکا و ودافون و بسیاری از شرکت‌های دیگر تشکیل شده که تعدادی از این اپراتورها، هوآوی را از هسته‌ی شبکه‌های مخابراتی‌شان حذف کرده‌اند؛ آن هم درست بعد از زمانی که هوآوی به جاسوسی متهم شد و استفاده از فناوری ساخته‌شده توسط این شرکت (مستقر در شنژن) برای شرکت‌های ارتباطی امریکایی ممنوع شد.


موسسه‌ GSMA در گزارش منتشر شده بعد از تست کردن محصولات هوآوی، تصریح کرده است که «بر اساس نتایج و شواهد استخراج‌شده از آزمایش‌ها، بررسی‌کنندگان به این نتیجه رسیده‌اند که این محصول، با نیازمندی‌های سیستم NESAS سازگاری دارد».


NESAS یک مکانیزم ارزیابی امنیت سایبری استانداردشده است که توسط ائتلاف مشترک GSMA و 3GPP و همکاری آنها با اپراتورهای برتر دنیا، تامین‌کنندگان، شرکای صنعتی و قانون‌گذاران تعریف می‌شود. مکانیزم NESAS نوعی چارچوب تضمین امنیتی در گستره‌ صنعت مخابرات ارائه می‌دهد. این یک طرح داوطلبانه برای تسهیل در بهبود سطوح امنیتی صنعت موبایل است که به واسطه‌ آن، تامین‌کنندگان تجهیزات شبکه، پیشرفت‌های انجام‌شده روی محصولات و پروسه‌های چرخه‌ عمر آن‌ها را به این سازمان ارسال می‌کنند تا مورد بررسی جامع از لحاظ امنیتی قرار بگیرد. این بررسی‌ها با استفاده ازبالاترین استانداردهای NESAS و نیازمندی‌های امنیتی روز انجام می‌شوند.


نتیجه‌ این بررسی، بار دیگر ثابت می‌کند جنگ تجاری بین هوآوی و دونالد ترامپ فراتر از ادعای مساله‌ جاسوسی است. ترامپ با این تئوری که تجهیزات هوآوی برای چین جاسوسی انجام می‌دهند، استفاده از تجهیزات 5G هوآوی را در ایالات متحده ممنوع کرده است. ادعایی که فقط یک بهانه برای آغاز محدودیت برای هوآوی بوده است.


اروپا نسبت به هوآوی موضعی خنثی دارد و در میانه قرار گرفته و تصمیم دارد به روش هماهنگی برسد که سازندگان زیرساخت شبکه‌ 5G ملزم به تبعیت از آن باشند و بر مبنای آن در قاره‌ کهن فعالیت کنند.


کمیسیون اروپایی در گزارشی در این باره نوشته «هدف اتحادیه‌ی اروپا این است که یک رویکرد هماهنگ‌شده‌‌ای شکل بگیرد. این رویکرد بر اساس مجموعه‌ مشترکی از اقدامات و با هدف کم کردن خطرات امنیت سایبری آن دسته از شبکه‌های 5G تنظیم شود که در آن ریسک‌های احتمالی ارزیابی و به آنها اشاره شود. هدف نهایی این کار، ایجاد یک چارچوب محکم و مقبول عام از اقدامات امنیتی است که سطح مناسبی از امنیت سایبری را برای شبکه‌های 5G در سرتاسر اتحادیه‌ اروپا تضمین کنند».

 

لینک کوتاه: asriran.com/003929

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اینترنت هوآوی امنیت سایبری 5G هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی