Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- محققان دانشگاه ییل به‌تازگی موفق به ساخت پارچه روباتیک ویژه‌ای شده‌اند که سفتی و نرمی آن بر اساس شرایط مختلف تغییر می‌کند. محققان دانشگاه ییل به‌تازگی موفق به ساخت پارچه روباتیک ویژه‌ای شده‌اند که سفتی و نرمی آن بر اساس شرایط مختلف تغییر می‌کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، ساخت روبات‌های نرم زمینه فناوری ویژه‌ای است که کاربری‌های آن از مبحث اعضای مصنوعی تا جستجو در فضا متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اکنون یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه ییل این فناوری را یک گام جلوتر برده و پارچه‌ای روباتیک و هوشمند ایجاد کرده‌اند که می‌تواند سختی و شکل ظاهری خود را به هنگام انجام کار تغییر بدهد.
 
کلید اصلی ساخت این روبات الیاف آن است. این گروهی تحقیقاتی که توسط دکتر ربکا کرامر-بوتیلیوراهبری شده است اپکسی هایی را در این الیاف کار گذاشته‌اند که می‌توانند با استفاده از فلز فیلدی که در آن‌ها به کار برده شده است، سفت‌وسختی خود را تغییر بدهند. فلز فیلد می‌تواند در دمای بسیار پایین به حالت مایع دربیاید.
 
به‌این‌ترتیب زمانی که این فلز سرد است، مستحکم باقی‌مانده و درنتیجه پارچه روباتیک نیز سفت‌وسخت خواهد بود. اعمال جریان الکتریسیته محدود به درون این پارچه موجب افزایش دمای این فلز و نرم شدن آن می‌شود. درنتیجه بافت کل پارچه نیز نرم‌تر خواهد شد.
     
ترور باکنر به‌عنوان یکی از محققان این پژوهش در این رابطه اظهار کرد که: «ترکیب فیلد متال و اپوکسی ما می‌تواند به‌اندازه یک لاستیک لاتکس انعطاف‌پذیر یا به‌اندازه اکرولیک سخت، سفت باشد.» این فرایند تنها با گرم و سرد کردن اتفاق می‌افتد. علاوه بر این تیم تحقیقاتی یاد شده حس‌گر مبتنی بر مواد مایعی را ایجاد کردند که می‌تواند دمای محیط یا پوشنده خود را تشخیص دهد. این حس‌گر را می‌توان به‌راحتی برای کاربری‌های مختلف در این پارچه روباتیک جای داد.
 
آن‌ها همچنین سیم‌های ویژه‌ای را در این پارچه به کار بردند که به هنگام قرارگیری در معرض جریان الکتریسیته به‌راحتی تغییر شکل می‌دهند. برای مثال می‌توان از این قابلیت برای ساخت شلوارهای هوشمندی استفاده کرد که به افراد سالمند در فرایند نشستن و برخاستن کمک کند.
 
البته این ماده احتمالاً برای شلوارهای هوشمند مورداستفاده قرار نخواهد گرفت زیرا این تحقیق توسط دفتر تحقیقات علمی نیروی هوایی آمریکا تأمین مالی شده است که امیدوار است بتواند از این پارچه در کاربری‌های مختلفی از تورنی های پوشیدنی گرفته تا شبکه‌های حمل بار هوشمند و چادرهای با قابلیت خود برپایی استفاده کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ربات هوش مصنوعی ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا