Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شیرکانی در پاسخ به این پرسش که صندوق بیمه اجتماعی، صندوق جوانی است، برای آنکه در دهه های آتی گرفتار مشکلات صندوق های بازنشستگی دیگر نشود و در ورطه ورشکستگی نیفتد چه تدابیری اندیشیده شده است؟ گفت: محاسبات بیمه ای و اکچوئری، دو قسمت مهم دارد؛ تعهدات و دارایی ها. این دو را از هم کسر می کنند و سپس می گویند صندوق پایدار است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تاکید کرد: ابتدا باید تعهدات را کنترل کنیم. دوم باید سرمایه گذاری ها را توسعه دهیم. درباره تعهدات، باید طبق اصول بیمه ای حرکت و آن را جاری و ساری کنیم.

وی با بیان اینکه در همین راستا آیین نامه اجرایی صندوق در دست اصلاح است به نحوی که پایداری صندوق و تعهدات متناسب با آورده هر شخص را دنبال کند اظهار کرد: فرار بیمه ای نباید ایجاد نشود تا هر شخصی متناسب با میزان بیمه پردازی و نقش آفرینی در صندوق بتواند بهره مند شود.

شیرکانی درباره اصلاحات پارامتریک و احتمال افزایش سن بازنشستگی در آیین نامه جدید گفت: بحث ما افزایش یا کاهش سن بازنشستگی نیست؛ بلکه تثبیت سن است. در آیین نامه جدید اصطلاح «بازنشستگی» نداریم، بلکه ترم «سالمندی» داریم زیرا معتقدیم روستایی بازنشسته نمی شود. او همیشه کار می کند در حالی که بازنشستگی لفظی منبعث از کار رسمی است.

وی افزود: ما روستایی را به ذات روستایی بودنش جذب می کنیم و مهم نیست کارش چیست. او به ما می گوید در روستا زندگی می کند و  اگر شورای روستا تاییدش کند، بیمه اش می کنیم. پس روستایی بازنشسته نمی شود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به اینکه اصطلاح «سالمندی» را به جای «بازنشستگی» در آیین نامه جدی تعریف می کنیم گفت: در قانون گفته شده ۶۵ سال مبنا قرار بگیرد. ۶۵ سال عدد مناسبی است. سالانه امید به زندگی هم رو به افزایش است . صندوق های ما چاره ای جز حرکت به سمت اصلاحات پارامتریک ندارند.

وی افزود: در آیین نامه جدید یک اتفاق خوب دیگر افتاده و آن هم اصلاح نحوه محاسبه میزان مستمری است. محاسبه این میزان دیگر بر اساس دوسال آخر بیمه پردازی نخواهد بود بلکه میانگین دوره محاسبه می شود و مشکل همسان سازی را برای همیشه حل کرده و به این ترتیب هیچ وقت بازنشسته امسال و ۱۰ سال قبل و ۱۰ سال آینده در سطحی که حقوق می گیرند تفاوتی با هم ندارند.

شیرکانی اضافه کرد: علاوه بر این فرار بیمه ای هم نداریم زیرا مبنا، جمع کردن امتیاز است و دوسال آخر ملاک نیست. بنابراین تعهدات کنترل شده خواهد بود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به پایدارسازی صندوق از مسیر افزایش بازدهی سرمایه گذاری ها عنوان کرد: استراتژی ما بنگاه داری نیست، بلکه سهامداری است و البته سهام هایی زیر هفت درصد است که قابلیت تبدیل کردن در بازار داشته باشد و صندوق چابک باشد. امروز یکی از چابک ترین صندوق ها و دستگاه های اجرایی هستیم.

وی افزود: صندوقی با یک میلیون  و ۸۰۰ هزار بیمه شده و ۲۵۰ کارمند در سراسر کشور هستیم. برخی استان ها دارای سه تا پنج کارمند هستند و بالای ۱۰ کارمند در هیچ استانی نداریم. نحوه اداره کرد صندوق در پایداری آن موثر است و هرچه قدر کوچکتر اداره اش کنیم توفیقات بیشتری داریم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صندوق بیمه اجتماعی صندوق بازنشستگی سرمایه گذاری پارسی خبر صندوق بیمه اجتماعی آیین نامه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی