Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجام آزمایش ابتلا به کرونا از راه بینی به لایه اطراف جمجمه یک زن آسیب زد و منجر به ترشح مایع نخاعی-مغزی از بینی او شد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ نتیجه بررسی های پزشکان در خصوص این اتفاق که قبل از تیرماه امسال صورت گرفته، روز پنجشنبه (10 مهر ماه 1399) در ماهنامه انجمن پزشکی آمریکا (JAMA Otolaryngology–Head & Neck Surgery) منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر اعلام این پزشکان، آزمایش ابتلا به ویروس جدید کرونا یک زن آمریکایی را در معرض عفونت مغزی قرار داده است.

به گفته پزشکان ممکن است تست ابتلا به کرونا برای این فرد به درستی انجام نشده باشد. نتیجه تحقیق دانشمندان نشان می دهد لایه محافظ مغز این زن آمریکایی که بین ۴۰ تا ۵۰ سال دارد در جریان انجام آزمایش ابتلا به ویروس جدید کرونا پاره شده است.

محققان تاکید کرده اند که خطر انجام آزمایش های ابتلا به کرونا از راه بینی بسیار کم است. به گفته آنها حادثه ای که برای این زن آمریکایی روی داده است احتمالا «بسیار نادر» محسوب می شود. با این حال پزشکان بر لزوم رعایت دستورالعمل های انجام آزمایش از راه بینی تاکید می کنند.

به گفته جرت والش، یکی از محققانی که حادثه روی داده برای این بیمار را بررسی کرده است، کسانی که از بیماری های سینوس رنج می برند یا جراحی بخش تحتانی جمجه انجام داده اند باید درخواست کنند تا آزمایش ابتلا به کرونا برای آنها از راه دهان انجام شود.

جرت والش که در دانشگاه ایالت آیووا تدریس می کند، افزود: زنی که لایه محافظ مغزش در جریان تست کرونا آسیب دید پس از انجام آزمایش متوجه شد که از سوراخ یکی از بینی هایش مایع روشنی خارج می شود. به گفته پزشکان مایع خارج شده از بینی این زن مایع نخاعی-مغزی بود.

این بیمار پس از آن به سردرد، استفراغ، گرفتگی گردن و حساسیت به نور دچار شد. پزشکان در نهایت در ماه ژوئیه (تیر/مرداد) مجبور به جراحی این زن آمریکایی شدند تا آسیب وارده را ترمیم کنند.

بنا بر اعلام پزشکان، این بیمار آمریکایی اکنون کاملا بهبود یافته است. با این حال حادثه روی داده می توانست با ورود یک باکتری به بینی این زن منجر به عفونت مغزی شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تست کرونا آزمایش ابتلا ابتلا به کرونا انجام آزمایش زن آمریکایی راه بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، اگر وسیله‌ای وجود داشته باشد که نیاز فوری به ضد میکروبی شدن داشته باشد آن صفحات نمایش لمسی عمومی است که همه با انگشتان آلوده خود به آن دست می‌زنند.

مس ویژگی‌های شناخته شده‌ای دارد از جمله خاصیت میکروب کشی در صورت تماس با آن ولی مات و رسانای الکتریکی نیز هست دو ویژگی که استفاده از آن را برای پوشش دهی صفحه لمسی جذاب نمی‌کند.

اکنون دانشمندان موسسه تحقیقات و مطالعه پیشرفته کاتالان در اسپانیا، مؤسسه علوم فوتونیک (ICFO) و شرکت کورنینگ ماده نوینی به نام «سطح مسی نانوساختار شفاف» (TANCS) با در نظر گرفتن این محدودیت‌ها ابدع کرده اند.

محققان کار خود را با قرار دادن یک لایه مسی به ضخامت ۳.۵ نانومتر بر روی یک لایه شیشه‌ای آغاز کردند. در فرآیندی به نام بازپخت حرارتی سریع، آنها آن لایه را تا دمای ۳۹۰ درجه سانتیگراد (۷۳۴ درجه فارنهایت) گرم کرده، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آن دما نگه داشته و سپس سرد کردند.

انجام این کار باعث شد که لایه قبلی یکنواخت به تعداد بی شماری از نانوذرات مس با فواصل مساوی تبدیل شود.
لایه تغییر یافته به دست آمده، کیفیت ضد باکتریایی مس را حفظ کرد، اما شفاف، دارای رنگ خنثی و از نظر الکتریکی نارسانا شد.

در نهایت برای دوام بیشتر و حفاظت از محیط زیست، لایه‌هایی از دی اکسید سیلیکون و فلوروسیلان‌ها (مواد شیمیایی دفع کننده آب و روغن) به لایه بالایی افزوده شد.

در آزمایش‌هایی که در شرایط خشک دنیای واقعی انجام شد، مشخص شد که این ماده نوین ۹/۹۹ درصد از باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس را در عرض دو ساعت از بین می‌برد.

همچنین پس از اینکه به مدت دو سال دو بار در روز با پاک کننده‌ها تمیز شد، دست نخورده و موثر باقی ماند.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه هنوز برای عرضه تجاری این محصول تحقیقات بیشتری لازم است، اما این دستاورد گام مهمی در زمینه ساخت صفحه نمایش لمسی ضد میکروبی برای نمایشگر‌های عمومی یا شخصی است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Communications Materials منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • وزش تندبادهای موقتی در اردبیل پیش بینی می شود