Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نشست بررسی مسائل مراکز مشکلات ویژه یادگیری از تدوین بسته تحولی توسعه جامع کمی و کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری توسط متخصصین و صاحبنظران تا یک ماه آینده خبر داد و اظهار کرد: در طراحی این بسته تحولی چندین موضوع باید مورد تمرکز و کارشناسی قرار گیرد؛ به عبارت دیگر توسعه کمی این مراکز و مبانی علمی این توسعه، نُرم نیروی انسانی مورد نیاز و به‌کارگیری متخصصان در این حوزه و توسعه کمی و کیفی مراکز و عدم تغییر کاربری آنها از جمله مواردی است که باید بر آن تمرکز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توجه به افزایش قلمرو دانش‌آموزان تحت پوشش اعم از دانش‌آموزان استثنایی و دیرآموزان در مقاطع پیش‌دبستانی و دوره اول ابتدایی و توجه جدی به کیفیت بخشی به شیوه‌های مداخله برای دوره‌ها و گروه‌های مختلف دانش‌آموزی تحت پوشش از دیگر مواردی است که در تدوین این بسته تحولی باید مورد توجه قرار گیرد.

حسینی گفت: ورود مدارس در قالب ایجاد اتاق‌های مرجع تخصیص معلمین رابط جهت گسترش خدمات مراکز و آگاه‌سازی و توانمندسازی والدین، معلمان و مدیران برای توجه به اهمیت خدمات در این مراکز و حساس سازی آنها در امر خدمات مداخله‌ای نیز در تدوین بسته تحولی مد نظر قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه استفاده بهینه از فضای مجازی و بویژه شبکه شاد برای ارائه خدمات باید مد نظر مراکز مشکلات ویژه یادگیری قرار گیرد، اظهار داشت: توجه و تمرکز بر ابزارهای تشخیصی سنجش، بروزرسانی این ابزارها و نرم‌سازی آنها و همچنین استفاده از ابزارهای مدرن مطرح در جهان نیز در بسته تحولی مراکز مشکلات ویژه یادگیری مد نظر قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش نیروی انسانی در ابعاد تشخیصی، درمانی، توانبخشی و مداخله‌ای در مراکز دولتی و غیر دولتی و تعریف فرآیند ارزیابی از فعالیت ها و خدمات این مراکز در استان ها از ابعاد مختلف، خصوصاً جمعیت تحت پوشش، جنسیت، میزان نرم مراجعات از دیگر مسائلی است که در بسته تحولی به آن نگاه ویژه خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: سامانه مراکز مشکلات ویژه یادگیری نیز فعال خواهد شد و با سامانه تشخیص و سایر سامانه‌های مورد نیاز ارتباط آن برقرار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در عصر کرونا باید دو چرخش اساسی از سمت تشخیص به غربالگری و از سمت مربی محوی به والد محوری صورت گیرد، اظهار داشت: برای تحقق این دو چرخش اساسی نیازمندیم که بسته‌های آموزشی الکترونیکی طراحی کنیم تا والدین از روی سیاهه‌ها و نشانگرهای که آموزش می‌بینید، بتوانند مسائل خواندن، نوشتن، ریاضی و سایر مشکلات را تشخیص دهند و پس از آن با تمرین‌های حرفه‌ای که برای والدین در این سیاهه‌ها در نظر گرفته شده است، اولیا بتوانند مداخلات حرفه‌ای موثر بر روی فرزند خود به انجام رسانند.

حسینی افزود: همچنین برای تحقق دو چرخش اساسی در کنار پرداختن به اختلالات یادگیری به موضوع اختلالات یاددهی نیز باید پرداخته شود به عبارتی دیگر بسیاری از مشکلاتی که برای دانش آموزان در فرآیند یاددهی و یادگیری ایجاد می‌شود منجر به بروز مشکلات یادگیری در دانش‌آموزان می‌شود و پرداختن به این مشکلات نیز بسیار مهم است تا منجر به اختلال در یاددهی نشود.

وی با تأکید بر اینکه مداخلات بهنگام و طلایی در حوزه مراکز مشکلات یادگیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، ادامه داد: اگر بعد از بروز مشکل در دانش‌آموزان به سمت رفع مشکل برویم هزینه‌های کار بسیار بالا خواهد رفت و بهتر است در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی، غربالگری و شناسایی مشکلات ویژه یادگیری خصوصاً در پیش دبستانی ها نیز گنجانده شود تا با مداخلات بهنگام و با کمترین هزینه بتوان مشکلات را در نوآموزان حل کرد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با تأکید بر اینکه برای توسعه جامع کمی و کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری باید خلأهای قانونی را شناسایی و برطرف نماییم اظهار داشت: در کنار این موضوع باید ارزیابی دقیق و موثر از خدمات و فعالیت‌های مراکز نیز صورت گیرد. همچنین باید از ظرفیت ۷۵۰ مرکز موجود به عنوان صدای مشاور برای کمک به جمعیت هدف خصوصاً معلمان و والدین نیز استفاده کرد.

وی گفت: کارگروه کارشناسی تدوین بسته تحولی توسعه جامع کمی و کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری با مسئولیت معاونت آموزشی و توانبخشی تشکیل خواهد شد و طی یک ماه بسته تحولی تدوین و پس از تصویب مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

کد خبر 5039649 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان استثنایی شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران ویروس کرونا کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه ترافیک هفته دفاع مقدس پلیس راهور چهل سالگی دفاع مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران دستگیری سارق وضعیت راهها آموزش مجازی مراکز مشکلات ویژه یادگیری کمی و کیفی مراکز آموزش و پرورش دانش آموزان بسته تحولی قرار خواهد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی از سه برابر شدن سرمایه‌گذاری محقق شده در مناطق آزاد در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: فردا ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ رونمایی می‌شود.

حجت‌اله عبدالملکی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به ابتکار ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای اولین بار، اظهار کرد: سال گذشته بسته‌های سرمایه‌گذاری به ارزش ۹۰۰ هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عرضه کردیم و اولین بسته سرمایه‌گذاری در اکسپو ۲۰۲۳ ارائه شد و تا آخر سال نیز سه دوره دیگر بسته در ۱۲ رویداد داخلی و خارجی به ارزش ۲۰ میلیارد یورو رونمایی شد.

به گفته وی، نتایج ارائه این بسته‌ها این بود که تقاضای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در سال گذشته نسبت به سال قبلش(۱۴۰۱) چهار برابر شد. همچنین میزان طرح‌هایی که شروع به ساخت و ساز کردند در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۷.۵ برابر رشد کرد.

عبدالملکی میزان سرمایه‌گذاری محقق شده یعنی سرمایه‌گذاری که روی زمین نشسته و به ماشین آلات، ساختمان و کارخانه تبدیل شده است را ۱۳۳ هزار میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: این میزان سرمایه‌گذاری سه برابر سال ۱۴۰۱ بود. از سوی دیگر تعداد زیادی از این واحدها که سرمایه‌گذاری شان را پارسال شروع کرده اند، در سال جاری و سال آینده به بهره‌برداری برداری می‌رسد.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: امسال در برنامه داریم هزار بسته جدید سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را رونمایی کنیم که فردا ( ۹ اریبهشت) در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ با حضور مسئولان ۲۰۰ بسته جدید به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رونمایی می‌شود.

به گفته او، با احتساب ارائه این بسته‌های سرمایه‌گذاری، تعداد بسته‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به ۱۲۰۰ مورد افزایش می‌یابد. همچنین بسته‌های ارائه شده تکرارپذیر هستند و چنانچه متقاضی مشترک داشته باشد در صورت نداشتن محدودیت بازار، تکرار می‌شوند.

عبدالملکی اعلام کرد: پارسال ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد مشتری پیدا کرد که فعالیت‌شان آغاز شد. امسال به غیر از این بسته ها تمرکز بیشتری روی صادرات خواهیم داشت.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: باتوجه به اینکه یک سوم صادرات غیرنفتی کشور معادل حدود ۱۸ میلیارد دلار از طریق مناطق آزاد انجام می‌شود؛ لذا در برنامه داریم صادرات را متنوع‌تر کنیم و حجم صادرات که اکنون بیشتر شامل محصولات پتروشیمی و مشتقات پایین دستی نفت و گاز است، متنوع‌تر می‌شود و به سمت محصولات حوزه‌های دانش بنیان و با ارزش افزوده بیشتر خواهیم رفت که قابل صادرات به کشورهای اروپایی پیشرفته هم هستند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی