Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا شکارسری از انتشار مجموعه مقالات «شعر و آزادی» از سوی انتشارات ایهام خبر داد. - اخبار فرهنگی -

حمیدرضا شکارسری، شاعر، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ از انتشار کتاب مجموعه مقالات «شعر و آزادی» تا پایان پاییز امسال از سوی انتشارات ایهام خبر داد و گفت:‌ این کتاب مجموعه‌ای از 10 مقاله ادبی من با موضوعات مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ موضوعات این مقاله درباره آزادی و شعر، ترجمه و شعر، بحران و شعر،  زمان و شعر، سادگی و شعر، مهاجرت و شعر و ... است.

شکارسری تصریح کرد:‌ در این سال‌ها کسانی که در حوزه‌های شعر، نقد شعر و پژوهش ادبی دستی بر آتش دارند و صاحب‌نظر هستند، به مسائلی توجه کرده‌ و پرداخته‌اند که دامن‌گیر ادبیات و شعر روزگار خودشان است. این مقالات طی سال‌های گذشته و مشخصاً طی یک دهه اخیر بنا به اقتضای وضعیت ادبی روزگار نگاشته شده و حالا در این مجموعه گردآوری شده است.

وی ادامه داد:‌ هر نویسنده، هر شاعر و منتقدی سعی می‌کند، آن چیزی که می‌نویسد، تازه باشد. در ارتباط با این مسائل چه بسا کارهایی بهتر و بیشتری از من نوشته شده باشد،‌ اما من تلاش کردم از زوایایی تازه به این موضوعات توجه کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که در این مقالات به نقد و بررسی شعرهای منتشر شده با این موضوعات پرداخته است یا خیر، گفت:‌ تا حدودی این کار انجام شده و نمونه‌هایی از شعر  نیز ذکر شده است. برای نمونه در «شعر و بهار» که یکی از این مقالات است، لاجرم به نمونه‌های شعر بهاری در ادبیات کلاسیک و معاصر توجه شده است؛ بنابراین تلاش شده که مصداق‌هایی از شعر داشته باشیم ولی لزوماً در همه موارد چنین نیست.

لیلی و مجنون جامعه متمدن معاصر، در تازه‌ترین کتاب شعر حمیدرضا شکارسریتازه‌ترین اشعار سیاسی حمیدرضا شکارسری در راه بازار نشر

شکارسری افزود:‌ من ارجاعاتی به مقالات پیش از خود و کارهایی در این ارتباط سروده شده است نیز داشته‌ام. به عنوان مثال، وقتی مقاله «شعر و بحران» را بخوانیم به بحران مدیریت و بحران نقد در شعر روزگار توجه داشته‌ام. تلاش من این بوده که در این مقالات اندیشه‌ای به اندیشه‌های پیشین اضافه کنم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تازه های نشر کتاب و ادبیات شعر کتاب و ادبیات حمیدرضا شکارسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین