Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور که امروز به عسلویه سفر کرده است، در نشست با مسئولان مجتمع گاز پارس جنوبی با تاکید بر نقش مهم صنایع عظیم پارس جنوبی بیان کرد: این تاسیسات ضمن نقش آفرینی در عرصه‌های مختلف در زمان تحریم‌ها، امیدآفرینی قابل توجهی در جامعه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، پارس جنوبی را پایتخت انرژی کشور دانست و با بیان اینکه تامین بیش از ۷۰ درصد انرژی گاز کشور در این منطقه از افتخار نظام است، افزود: تنها تامین انرژی کشور در پارس جنوبی مطرح نیست زیرا این قابلیت، امیدآفرینی در جامعه و انرژی را به جامعه تزریق می‌کند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تاسیسات پارس جنوبی نقش مهمی در مقابله با تحریم‌های ظالمانه دشمنان دارد، ادامه داد: اگر این امکانات که با درایت مسئولان وقت محقق‌شده نبود، امروز مشکلات کشور مضاعف‌تر می‌شد.

هاشمی با بیان اینکه دشمنان در تحریم‌ها ضمن ایجاد محدود منابع، ایران را در محاصره سخت اقتصادی قرار دادند، عنوان کرد: امروز توسعه صنعت و افزایش تولید محصولات کشاورزی به کشور قوت داده زیرا تولیدات از ۹۷ میلیون تن محصولات کشاورزی به ۱۳۰ میلیون تن افزایش یافته است.

او، تولید ۱۴ میلیون گندم را از دستاوردهای مهم کشور دانست و بیان کرد: این توانمندی سبب شده است که در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان ایستادگی کنیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، پارس جنوبی را غرور ملی دانست و افزود: تنها نباید به پیشرفت توجه کرد بلکه باید توسعه در اولویت قرار گیرد و در پایتخت انرژی کشور مانند دانشگاه علم و صنعت امیرکبیر، باید به تربیت نیروی انسانی در صنعت انرژی کشور توجه ویژه کرد.

هاشمی با بیان اینکه عسلویه می‌تواند قطب تربیت نیرو در حوزه انرژی باشد، گفت: ایران جزو کشور‌های برتر در برخورداری از انرژی در جهان است، پس باید سرمایه بزرگ نیروی انسانی هم در نظر گرفته شود و در این زمینه پیوست صادرات ما، باید نیروی ماهر، فنی، مهندسی و مهارتی باشد.

او، با تاکید بر ایجاد  مرکز عالی مهارتی کشور در عسلویه و تدوین استاندارد مهارت در صنایع پارس جنوبی، افزود: در کمتر از شش ماه ۲۰۶ استاندارد مهارت تدوین و عملیاتی شد این در حالی است که بیش از ۵ هزار ۴۰۰ استاندارد مهارتی تاکنون تدوین شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه برای تدوین تدوین دو هزار استاندارد مهارتی از آذرپارسال تا دهه فجر امسال برنامه‌ریزی شده است، گفت: بخشی قابل توجهی از دو هزار استاندارد مهارتی مربوط به استان بوشهر و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی است.

هاشمی، با اشاره به اینکه در هر استاندارد مهارتی ۴۰ حرفه و ۴۰ شغل درنظر گرفته شده است، بیان کرد: در استاندارد‌های شایستگی مهارتی همه موارد در زمینه حرفه‌ای، مهارتی در نظر گرفته شده است و این استاندارد‌ها منابع ما را در پایه مهارتی، تجهیزات کارگاه‌ها، تالیفات و مربیان مورد توجه قرار می‌دهد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عسلویه پارس جنوبی فنی وحرفه ای اشتغالزایی استاندارد مهارتی پارس جنوبی انرژی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید