Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سعید زرندی» در کارگروه سرمایه گذاری افزود: در سامانه بهین‌یاب، بخشی به عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شده تا فهرست اولویت‌های صنعتی و معدنی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری با رویکرد جایگزینی واردات به اطلاع ذی‌نفعان برسد.

وی اضافه‌کرد: یکی از سیاست‌های ما سوق دادن سرمایه گذاران جدید به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و واحدهای راکد است، زیرا معتقدیم به جای اینکه سرمایه‌گذار کار خود  را از صفر شروع کند بهتر است به سمت احیای یک واحد تعطیل یا نیمه تمام برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرندی گفت: با مشارکت سرمایه‌گذار قدیم یا توافق با وی، هم از هدررفت سرمایه‌های معطل جلوگیری می‌شود و هم سرعت راه‌اندازی پروژه‌ها شتاب می‌گیرد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت افزود: با این سیاست، فهرست واحدهای نیمه‌تمام و واحدهای راکد اطلاع رسانی شد.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که در آینده بخش تولید با آن مواجه خواهد بود کاهش سرمایه‌گذاری است، توضیح‌داد: در سال‌های اخیر رشد سرمایه‌گذاری ثابت، ناخالص و خالص منفی بوده، به عبارتی میزان سرمایه‌گذاری انجام شده از استهلاک موجودی سرمایه کمتر بوده و این امر زنگ خطری برای تولید و اشتغال محسوب می‌شود.

زرندی گفت: در این راستا به دنبال سرمایه‌گذاری با مقیاس بزرگ، هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سهامی عام هستیم.

وی افزود: از برخی چهره‌های خوش‌نام و صاحب برند دعوت شده تا با حضور آنها، شرکت‌های سهامی عام تشکیل و با استفاده از بازار سرمایه به جذب نقدینگی از سوی مردم پرداخته شود.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید توسعه ایران معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی واردات جهش تولید افزایش تولید سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید توسعه ایران تولید داخلی واردات جهش تولید افزایش تولید سرمایه گذاری سرمایه گذاری خارجی سعید زرندی وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید توسعه ایران تولید داخلی واردات جهش تولید افزایش تولید سرمایه گذاری اخبار کنکور سرمایه گذاری وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»