Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@12:26:09 GMT

نشانه های ضعف درسیستم ایمنی

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۰۹۵۴

نشانه های ضعف درسیستم ایمنی

اگر بیش از چهار عفونت گوش یا سه عفونت سینوس را در یک سال تجربه می کنید، ممکن است به یک اختلال نقص سیستم ایمنی مبتلا باشید.شما بدن خود را بهتر از هر فرد دیگری می شناسید و هیچ ردیاب یا اپلیکیشنی نمی تواند جایگزین درکی شود که به شما در احساس مواردی مانند نیاز به استراحت بیشتر کمک می کند. ناطقان:  اگر بیش از چهار عفونت گوش یا سه عفونت سینوس را در یک سال تجربه می کنید، ممکن است به یک اختلال نقص سیستم ایمنی مبتلا باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما بدن خود را بهتر از هر فرد دیگری می شناسید و هیچ ردیاب یا اپلیکیشنی نمی تواند جایگزین درکی شود که به شما در احساس مواردی مانند نیاز به استراحت بیشتر کمک می کند.



شما به هیچ دستگاه خاصی نیز برای آگاهی از ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن خود نیاز ندارید. به طور معمول، زمانی که بدن با مشکلی مواجه می شود تلاش می کند تا شما را با ارائه نشانه هایی از این شرایط آگاه کند.

در صورت مواجهه با هر یک از مواردی که در ادامه به آنها اشاره شده است، سیستم ایمنی بدن شما ممکن است از وضعیت مطلوب فاصله گرفته و به کمک نیاز داشته باشد.

 

بهبود زخم ها بیشتر از حد معمول طول می کشد

زمانی که با یک بریدگی، خراشیدگی یا زخم های دیگر مواجه می شوید، سیستم ایمنی وارد عمل می شود. زمانی که زخمی ایجاد می شود، گلبول های سفید خون به مبارزه با عفونت کمک می کنند، در شرایطی که گلبول های قرمز در ساخت بافت جدید نقش دارند. اما اگر سیستم امینی بدن شما ضعیف باشد، تمام این موارد مدت زمان بیشتری طول کشیده و روند بهبود زخم طولانی می شود.

 

تقویت سیستم ایمنی: اگر به هر شرایط و بیماری زمینه ای، مانند دیابت مبتلا هستید که ضعف در گردش خون را به همراه دارد با پزشک خود برای مدیریت این شرایط تعامل فعال داشته باشید.

 

استرس دارید

استرس موجب فعال شدن واکنش جنگ یا گریز در بدن می شود که افزایش التهاب را به همراه دارد. اگر استرس و التهاب حالت مزمن به خود بگیرند، فعالیت سیستم ایمنی را مختل کرده و سلول های محافظ بدن ما در برابر مهاجمان را سرکوب می کنند.

استرس بلند مدت توجه بدن را بیشتر به سمت غریزه زنده ماندن هدایت کرده و کمتر به حفظ و نگهداری از آن توجه می شود. بر همین اساس است که افرادی که استرس مزمن را تجربه می کنند بیشتر مستعد ابتلا به عفونت های مختلف و مکرر هستند.

تقویت سیستم ایمنی: مدیتیشن، یوگا، پیاده‌روی در طبیعت، صحبت با یک دوست صمیمی و حتی کلاس بوکس از جمله گزینه هایی هستند که می توانید برای کاهش استرس خود مد نظر قرار دهید. تا آنجا که می توانید روش های سالم برای مدیریت و تسکین استرس خود را برگزینید. ذهن و بدن شما سپاسگزار این کار خواهند بود.

 

به طور مکرر به عفونت های گوش و سینوس مبتلا می شوید

اگر بیش از چهار عفونت گوش یا سه عفونت سینوس را در یک سال تجربه می کنید، ممکن است به یک اختلال نقص سیستم ایمنی مبتلا باشید. شرایطی مشابه در مورد ابتلا به سینه پهلو دو بار در سال یا استفاده از دو دوره آنتی بیوتیک در سال نیز صادق است.

تقویت سیستم ایمنی: اگر با هر یک از شرایط مذکور مواجه هستید، مراجعه به یک پزشک متخصص در زمینه آلرژی ها و ایمونولوژی توصیه می شود. وی می تواند به بررسی دقیق شرایط و ارائه روش های درمان مناسب کمک کند.

 

همواره با سرماخوردگی مواجه هستید

اگرچه سرماخوردگی ممکن است نسبت به عفونت هایی که در بالا به آنها اشاره شد کمتر جدی باشد، اما همچنان شرایطی آزاردهنده است. اگر همواره بیمار هستید، این می تواند نشانه ای هشداردهنده از نقص در عملکرد سیستم ایمنی بدن باشد. اما پیش از این که نگران شوید، سبک زندگی خود را بررسی کنید.

اگر دارای کودکی هستید که به مهدکودک می رود، بیمار شدن مکرر شما ممکن است به واسطه میکروب های مختلفی که وی همراه خود به خانه می آورد در ارتباط باشد. همچنین، اگر معلم یک مرکز پیش دبستانی یا دبستان هستید، احتمال این که در معرض میکروب های مختلف قرار بگیرید بیشتر است و ممکن است بیش از حد معمول بیمار شوید.

اما اگر به طور مداوم بیمار می شوید و دلایل این چنینی در آن نقشی ندارند، ممکن است سیستم ایمنی بدن شما ضعیف باشد.

تقویت سیستم ایمنی: مطالعات نشان داده اند که کمبود ویتامین D ممکن است به اختلال در عملکرد سیستم ایمنی منجر شده و خطر عفونت را افزایش دهد. از این رو، مصرف مکمل ویتامین D یکی از گزینه هایی است که به ویژه در فصول سرد سال می توانید مد نظر قرار دهید. به طور معمول، مصرف تا 2,000 واحد بین المللی ویتامین D در روز مشکل ساز نیست، اما پیش از آغاز مصرف هر نوع مکملی ابتدا با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید تا دوز مصرف مطلوب برای شما مشخص شود. دوز مناسب می تواند به عوامل مختلفی مانند محل زندگی، سن، رنگ پوست، و میزان استفاده از محصولات ضد آفتاب بستگی داشته باشد.

 

بیش از حد احساس خستگی می کنید

خستگی دلایل مختلفی دارد، از این رو، مواجهه با این شرایط همواره به معنای ضعف در سیستم ایمنی نیست. ابتدا بهتر است برای بررسی ابتلا به کم خونی، آپنه خواب، اختلال غدد درون ریز یا شرایط زمینه ای دیگر آزمایش دهید. اگر احتمال این موارد رد شد، ممکن است سیستم ایمنی بدن شما به کمک نیاز داشته باشد.

 

مقاله ای که در ژوییه 2019 در نشریه Physiological Reviews منتشر شد، نشان داد که این شرایط متاسفانه می تواند چرخشی باشد. زمانی که سیستم ایمنی برای بهتر شدن حال شما مبارزه می کند، این می تواند موجب احساس خستگی شود زیرا مبارزه به انرژی نیاز دارد. اما ممکن است خواب خوبی نداشته باشید و خواب بی کیفیت و ناکافی می تواند به ضعف بیشتر در سیستم ایمنی منجر شود.

 

تقویت سیستم ایمنی: خواب را یکی از اولویت های اصلی خود قرار دهید. به یک برنامه خواب-بیداری منظم متعهد باشید و اتاق خواب خود را به مکانی تاریک و خنک و مناسب خواب تبدیل کنید.

 

زمان زیادی را در توالت سپری می کنید

در شرایطی اسهال یا یبوست مزمن یا هر دو می توانند با سندرم روده تحریک پذیر مرتبط باشند، اما این شرایط می تواند نشانه ای از ضعف در سیستم ایمنی بدن یا استرس نیز باشد. و ما می دانیم که استرس می تواند انسان را بیشتر مستعد ابتلا به عفونت، به ویژه عفونت های ویروسی سازد.

 

تقویت سیستم ایمنی: یک رژیم غذایی سرشار از قندهای افزوده، غلات پالایش شده و چربی های ترانس و اشباع می تواند به نقص در عملکرد سیستم ایمنی و اختلال در میکروبیوم روده منجر شود. از آنجایی که سلامت روده در سلامت سیستم ایمنی بدن نقش دارد، مصرف یک رژیم غذایی متعادل و سالم می تواند به پشتیبانی از سیستم ایمنی کمک کند.

 

به طور خاص، مطالعه ای که در دسامبر 2016 در نشریه Endocrine, Metabolic & Immune Disorders Drug Targets منتشر شد، نشان داد که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند برای تقویت سیستم ایمنی مفید باشد. پروبیوتیک ها و مصرف فیبر بیشتر نیز ممکن است کمک کنند، اما پیش از هر گونه تغییر در این زمینه با پزشک خود مشورت کنید زیرا تغییراتی که ایجاد می کنید گاهی اوقات ممکن است وخامت اوضاع را افزایش دهند.

 

نکته های دیگر برای تقویت سیستم ایمنی

هر چیزی که موجب افت سلامت شما می شود از جمله رژیم غذایی نامناسب، سیگار کشیدن، و مصرف الکل، همگی می توانند موجب افت عملکرد سیستم ایمنی شوند. در صورت مواجهه با هر نشانه احتمالی ضعف در سیستم ایمنی سبک زندگی خود را بررسی کنید.

 

افزون بر نکته هایی که برای پشتیبانی از سلامت سیستم ایمنی به آنها اشاره شد، فعال باقی ماندن را نیز فراموش نکنید. ورزش می تواند به خنثی کردن آثار استرس و حفظ گردش خون سالم کمک کند. بر همین اساس، از سلامت رگ های خونی اطمینان حاصل شده و سلول های ایمنی به خوبی به نقاط مختلف بدن ارسال می شوند.

 

در نهایت، به روابط اجتماعی خود توجه داشته باشید. وقت گذراندن با افرادی که دوستشان دارید می تواند به کاهش سطوح استرس و هورمون کورتیزول کمک کند و سلامت کلی شما را بهبود می بخشد.

 
منبع: تابناک برچسب ها: ایمنی ، بدن ، ضعف ، کرونا ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایمنی بدن ضعف کرونا ناطقان عملکرد سیستم ایمنی تقویت سیستم ایمنی سیستم ایمنی بدن سیستم ایمنی رژیم غذایی بدن شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟

به گزارش تابناک؛ حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

در سال 1973 دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال 1984، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی 43 مرد و 20 زن صورت گرفته بود، 90 درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال 1991، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می کرد در بین 602 بیمار مرد مبتلا به سی ای دی و 300 مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه ی گوش با افزایش ریسک بروز سی ای دی مرتبط است.

همچنین در سال 1992، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش ها به معنای قطعی وجود رابطه ی میان چین نرمه ی گوش و موی گوش با بروز سی ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه ی گوش و موی گوش با بیماری سی ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، 520 کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه ی ماه ژوئن 2006 ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر:هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می شود. با این حال، هیچ کس نمی تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله ی قلبی معرفی کند.

منبع: عصر ایران

دیگر خبرها

  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد