Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@19:09:56 GMT

قیمت تمام شده محصولات دامی بررسی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۴۷۴۴

قیمت تمام شده محصولات دامی بررسی می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مرتضی رضایی در سفر به استان سمنان و در حاشیه نشست با نمایندگان اتحادیه‌ها و تعاونی‌های تولید محصولات دامی این استان در گرمسار، اظهار کرد: تا پایان سال تامین نهاده دام و طیور با ارز ۴۲۰۰ تومانی صورت خواهد گرفت و این نهاده‌ها با قیمت مصوب در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با قیمت تمام شده محصولات دامی تصریح کرد: این محصولات بر اساس آنالیز قیمت تمام شده و سود منطقی که برای تولیدکننده در نظر می‌گیریم، محاسبه می‌شود که این قیمت در حال بررسی است و تغییرات آن تا دو هفته آینده اعلام خواهد شد.

طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی، رضایی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط سختی که کشور با آن مواجه بوده، تولید محصولات دامی تحت تاثیر قرار نگرفته اما هزینه تولید و دست مزد بسیار افزایش یافته است.

وی افزود: به جز ذرت و سویا که از طریق ارز دولتی تهیه می‌شود، باقی نهاده‌ها با ارز نیمایی تامین می‌شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با سامانه بازارگاه گفت: به منظور ثبت و توزیع نهاده‌های دامی وارداتی سامانه‌ای را به نام بازارگاه راه‌اندازی کرده‌ایم تا تولیدکنندگان بتوانند به راحتی و به میزان نیاز خود، نهاده‌ها را دریافت کنند و از رانت و واسطه‌گری جلوگیری شود.

وی افزود: تراکنش مالی هم در سامانه بازارگاه انجام می‌شود و هم تولیدکنندگان در این سامانه حضور دارند و هم حساب‌داری مالی نهاده‌های دامی تامین شده با ارز دولتی در این سامانه انجام می‌شود و از این طریق برای دستگاه‌های نظارتی نیز قابل رصد و پایش خواهد بود.

پربیننده ترین جهیزیه چند؟ ثبات قیمت برنج در نیمه دوم سال تورم فعلی نتیجه رشد بدون دلیل بورس است؟ رقابت ناعادلانه افزایش حقوق و هزینه‌های زندگی افزایش ۸۰درصدی قیمت انواع زعفران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی محصولات دامی تولیدات دامی مرتضی رضایی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت محصولات دامی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی