Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از چابهار ، این در حالی است بررسی آخرین وضعیت تولید و اشتغال این منطقه بر اساس اطلاعات دریافتی از سازمان منطقه آزاد چابهار نشان می دهد که منطقه آزاد چابهار که ایجاد بستر رونق تولید و توسعه سرمایه‌گذاری در سواحل مکران، حضور سرمایه‌گذاران در منطقه آزاد چابهار به گونه ای است که واحدهای تولیدی تا سال ۱۳۹۶ حدود ۲۱۲ واحد بوده و تا سال ۱۳۹۸ با رشد ۲۷ درصدی به ۲۶۹ واحد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش تولیدات منطقه آزاد چابهار در سال گذشته نیز با رشد ۳۸۰ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۳ که ۱۲۴ میلیارد تومان بوده به ۵۹۵ میلیارد تومان رسیده است. در همین بازه زمانی پنج ساله سرمایه‌گذاری داخلی محقق شده در منطقه آزاد چابهار نیز با رشد ۲۰۰۰ درصدی از ۶۳ میلیارد به بیش از ۱۲۶۷ میلیارد تومان رسیده است که عمده این رشد طی سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ ثبت شده است.

اما روند سرمایه‌گذاریی های خارجی در منطقه آزاد چابهار نیز در فاصله سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ روند مناسبی طی کرده و از ۳۸ میلیون دلار به بیش از ۶۰ میلیون دلار رسید ولی در سال ۱۳۹۷ و با اعمال تحریم‌ها سررمایه‌گذاری‌های خارجی کاهش یافته و به هفت میلیون دلار رسیده است اما به هر صورت با توجه به مزیت های این منطقه دوباره روند سرمایه‌گذاری خارجی افزایش یافته و به ۱۵ میلیون دلار تا پایان سال قبل رسیده است.


رونق اقتصادی و اشتغال در چابهار

همزمان با توسعه سرمایه‌گذاری و افزایش واحدهای تولیدی در منطقه آزاد چابهار نیز فرصت های شغلی نیز رشد داشته است؛ به طوری که در فاصله سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ بیش از ۶۳۰۰ فرصت شغلی پایدار در این منطقه ایجاد شده است.

سازمان بنادر نیز از محل وجوه اداره شده خود، تسهیلات مناسب، سهل الوصول و همراه با اعطای یارانه کمک می کند تا ناوگان مورد نیاز مسافری و گردشگری دریایی توسط توان داخلی تولید شود و این اتفاق از چند جنبه برای کشور مزیت دارد؛ اینکه تولید شناورها ایجاد اشتغال می کند و صنایع دریایی نیز فعال می شوند.

بطورکلی در عمده بنادر شمالی یا جنوبی کشور، پروژه های روبنایی، تاسیسات و بعضا زیرساخت های بندری و کارخانجات تولیدی و ارزش افزوده ای نزدیک به ۱۶ هزار میلیارد تومان با در نظر گرفتن نرخ ارز ۴ هزار تومانی سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی صورت گرفته است. در این میان، تعداد پروژه های سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی به بیش از ۳۳۱ پروژه می رسد که بخش زیادی از آن ها به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز در حال احداث است و اینگونه چهره بنادر کشور از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی متحول شده است.

48

کد خبر 1439757

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد چابهار میلیارد تومان سرمایه گذاری میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم